Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ama ay boyunca sadece dün silik çizgi çıktı bi önceki gün hiç yoktu ve bugünde yaptım hiç çizgi yok sadece dün silik çıktı ikinci çizgi bide bugün yumurta akı kıvamına akıntı var sanırım test doğru dün lh de yükselme oldu bugün yumurta çatlaması oldu...Değilse yumurtlamıyorum ben çünkü başkaçift çizgi çıkmadı sadece bi gün çıktı eyvahedigeldismile

Bugün kaçıncı günün adetin düzenlimidir bide kaçıncı günde başladın test yapmaya ona göre yorum yapayım canım..

slm kızlar bende buay ovulasyon testi yaptım.5 gün yaptım ilk iki gün biraz silikti sonrakı iki gün iki çizgide çok nettı 5gün artık görünmüyodü.yarın adet günüm sabah test yapsam çıkarmı acaba yoksa bıkaç gün beklesemmı

Çift çizginin üzerinden 14 gün geçtiyse ve hamileysen çıkar canım..Ama bazen istisnalar olabiliyor geç döllenme falan 3-4 gün geçince de çıkabiliyor..

Bugün kaçıncı günün adetin düzenlimidir bide kaçıncı günde başladın test yapmaya ona göre yorum yapayım canım..

Adetim düzensiz canım normali 30 günde bir ama son aylarda 5 gün gecikiyor hep geçen ay da 5 gün gecikmeli oldu yani 35. günü oldu geçen ayki adet, adetin 17. günü yaptım hiç çizgi yok dün 18. günüydü adetin çift çizgi çıktı bugün yaptım hiç çıkmadı ama renksiz uzayan akıntı var ne demek ki bu fisfisfis

Çift çizginin üzerinden 14 gün geçtiyse ve hamileysen çıkar canım..Ama bazen istisnalar olabiliyor geç döllenme falan 3-4 gün geçince de çıkabiliyor..

sağol canm yarın 14.gün bugün test aldım sabah yapayım dıyorum ama ne bıleyım yaa off yoksa yok zaten allah dan hayırlısı dıyelım

Adetin uzadığına göre geç yumurtluyorsun geçen ayki hesaba göre 21. günde yumurtlaman lazım ama o akıntı bende 3 gün önce başladı daha yeni tam net 2 çizgi öncekiler silik.Test yapmaya devam et ve en azından gün aşırı değerlendirmeye çalış canım daha yumurtlamamışsın..

Öyle mi dersin bilmiyorumkismile ama adet siklusu 35 gün olanlar 19. gün yumurtluyormuş testte de topikte de öyle yazıyor ki benimki 35 gün değil geçen ay 35. gün oldu ama daha önceki ay 30. gün oldu sen yalnış hesap yapmış olmayasın canım öyle olsa bi gün silik çıkıp sonraki gün neden negatife dönsünki off kafam karıştı yaw ... :uhm:

kızlar selam, daha önce birkaç kez yazdım ben ama her zaman yazmamıştım buraya, ben de ikinci bebek için uğraşıyordum, yaz döneminde bu testlerden kullandım, ama sonra araya kist problemi falan girdi bıraktım kısaca benim hikayem böyle, bu ay 5. ayımız.
Şimdi benim sat 06 ocak, 10 unda reglim yoktu yani dün hiç olmadım adet. Akşam öylesine deneyeyim diye bir test yaptım ve kopkoyu bir çizgi çıktı hemen hemen diğeri gibi tabi ben çok şaşırdım hiç aklımızda yokken akşam da test bahanesiyle çalışma oldu tabi bizde. sonra bugün akşam üzeri aynı saatte tekrar test yaptım çizgi hiç yok nerdeyse çok çooook dikkatli bakılırsa belki hani gölge gibi, bu normal mi sizce kızlar ben 6. günü yumurtlamış ve çatlamış olabilir miyim acaba, bugün ateşim de 0.2 derece düşmüş benim, ben bugece çalışmasam olmaz mı, zaten ne diyorlar hani çatlamadan önce oraya sperm hazır beklesin demiyorlar mıydı, e çatladıysa zaten bugün çalışmanın bir anlamı var mı?

Şansını artırmış olursun canım çatlamadan bir ve iki gün sonrası da olması gerekiyor diye biliyorum ben ama ...Hem birinde tutmadı diğerinde tutar belkim bence çalışmayı aksatma kaydirigubbakcemile3

Evet adetin 35 gün olcak diye şart yok ama düzensizmiş adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor ben geçen aya göre hesap yaptım.Bide iki çizgi tam net olmadan yumurtlamış olmuyorsun canım.Bende zaten hem teste devam et hemde çalışmalara dedim canım önceki sayfada benim testlerin fotosu var bak istersen gittikçe koyu oldu.Arada silik çıkıp sonra kaybolması normal önemli olan tam 2 çizgi çıkması..

slm cnm bıldıgım kadarıyla çatladıktan sonra 24 saat vaktın var bence boş geçirme çalış bakalım inşlh istedıgın gıbı olur

Bencede canım ne olur ne olmaz değerlendir bugünü erken yumurtladın demekki..

sağolun kızlar ilgilendiğiniz için, ben de bu kadar erken olmasına çok şaşırdım iyi ki test yapmışım dün, yoksa biz çalışma falan yapmayacaktık ve bugün testi de negatif görünce çalışmayacaktık yaaaa..
Hay allah görüyor musunuz ne kadar bıçak sırtı bir durum, bir daha koca bir ay bekle çift çizgi ne zaman olacak da ben yumurtlayacağım diye bekle dur olurdum ben artık,

Tamam canım teşekkür ederim o zaman ben hem test yapmaya devam edim hemde çalışmalara nolur nolmaz testte bi problem olsa bile boş geçirmemiş olurum aklıma takılacak sonra o günde olsaydı belki tutardı diye...

slmm cnmm 6.gün yumrutladığını yazmışsın yaa kadın fizyolojisi okadar değişikki kesinlikle olabilir yanii sonuçta Rabbim ol derse olurr.ben sana bişi sormak istiyorum regl döngün ne kadar sürüyor.inşallah bebeişin gelicektir cnm hepimizin tüm bekleyenlerin inşş ahyırlsıyla gelicektirr.cevaplarsan çok sevinrinm cnm bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…