- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.081
merhaba kızlar ben gülen yüz çıkan ovulasyon testı yapıyorum dün yapmıstım gülen yüz çıkmıstı bugün tekrar ettım testı yıne gülen yüz çıktı anlamadım ben sımdı yaaaaa daha çatlamamıs demekkı benım yumurtam degılmı yardım edın ya lütfen
Bugunde test taptim yine koyu cizgi sizdede boyle olmusmuydu 2 gun pozitif yumurta catlamadi galiba
canım dün çalıstık bız 1 saatte yattım sonra yıkandım canım bugünde çalışırız ınsallah bakalım artık gerısını Allah bılır ınsallah bakalım yarında testı tekrar ederım ben bakarım duruma ama ınsallah çatlamıstır yumurtam acaba çatlamadımı kı dıye düşünüyorum çok sagol
asil koyu cizgi cikmasi iyi o iki gun cikar canimm normal cunki 24 saat surer yumurtlama catlamistirrda catlamasa koyu cizgi cikmazz
Teşekkür ederim arkadaşım zaten bu akşamı da değerlendirecektim silik çıksada şimdi yarın akşamıda değerlendiririm artık..
evet canım aynı o sekılde yapıyorum 4 saat sıvı tüketmıyorum ve ıdrara çıkmıyorum saat 5gibide yapıyorum testımı ve 2gündür güel yüz çıkıyor ınsallah yarın yaptıgımda artık bos yüz görürüm çok sagol tesekkürler tatlım ınsallah bende senın gıbı hamıs olurum bu ay Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın sanada görüşürüz yarın yazarım ıyı aksamlar
ınsallah canım benım sagolll ama sana bişi daha sorucam hanı sen 13.gün test yapmıssın ve testte görmüşsünya gülen yüzü peki çubugu çıkarınca o mavı çızgıler nasıldı ne kadar belırgındı dıkkat ettınmı hiç
aren arkadaşım slm.bende coretest kullanmaya başladım ilk defa bu ay, 32 gunde bir adet goruyorum ben 12.gunde başladım bugun 21.gunum bugun henuz yapmadım ama 20.gunume kadar hep test çizgisi silik çizgi çıkıor diğeri gibi koyu değil hep aynı çıktı bu normalmi acaba anlamadım koyu çizgiyi gorecekmiyim die yapmaya devam ediorum yada bakalım kaybolacakmı o çizgi.sen kaç aydır yapıorsun hep aynı gunmu çift çizgi denk gelior
son testi bugün yaptım
bu ne demek oluyor şimdi?
ovulasyon oldumu,yoksa zaman varmı daha?
ben yorumlayamadım kızlar yaa kafamçokkarıştı
yardım edin,daha fazla kızarması gerekiyodu yumurtlama olmuyomu şimdi eyvahedigeldismile
canım ben testı tekrar ettım veeeee boş yüz çıktı Allah ıma sükürler olsun kı yumurtam çatlamıs çok tesekkürler bılgılerın ıçın görüşürüz canım
evet canim o iki gun cok belirgin daha sonra gecti belirginligi siliklesmisti...
fatma caniimm ben o testlerdenanlamadigim icin digital olani aldimm
fatma biraz daha koyulaşması lazım canım. zaten o kadar koyulaşacak kontrol çizgisinden daha kalın ve koyu olduğunu göreceksin.
çok teşekkürler cevap verdiğiniz için
ama yumurta çatlamadı sanırım,çizgi rengi aynı yine mafoldumben
fatmacım dur panikleme hemen. sen 4 saat idrar tutma kuralına uyuyor musun bu biiiir. ikincisi kaçıncı günündesin ve siklusun kaç gün sürüyor?
canım ben yeni baktım bu konuya nerden alacam bu testi yardımcı olurmusun sende ankaradasın lütfen..............
canım ben yeni baktım bu konuya nerden alacam bu testi yardımcı olurmusun sende ankaradasın lütfen
onemli olan tam gununde yapamak sik sik degilde tam gununde ben sadece tek iliskide hamile kaldimm test yaparak ve ilk ayda zaten adetin duzenliyse hamile kalirsin sitres yapma yeterli canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?