Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm 12.gunden beri 2.çizgi silik bugun 24.gunum hala aynı benim durumumda olan varmı???adetim 32-33 gunde bir olur

yok canim o iki gunu gosteriyor bende o testen yaptim hamile kaldim o ovilasyonun doldugu iki gunu gosteriyor dunle bugunu degerlendirmen yeterlii yarin daha gostermez benim 13 gunu gostermisti sadece o gunu degerlendridik bidaha yapmadik ve hamile kaldim iliskiden sonra 1 saat yattim dusada sabah kalkinca girdimm sende oyle yap bak gor hemen kalirsin insallahhh

her gun aksam saatlarinde ve 4 saat once sivi tuketmemn gerekiyor ozaman gercek neyse gosteriyor....bence daha yarin cikmaz gulen yuz yarin yyaz merak ettim simdii......bol sanslarr

Teşekkür ederim arkadaşım zaten bu akşamı da değerlendirecektim silik çıksada şimdi yarın akşamıda değerlendiririm artık..

onemli olan tam gununde yapamak sik sik degilde tam gununde ben sadece tek iliskide hamile kaldimm test yaparak ve ilk ayda zaten adetin duzenliyse hamile kalirsin sitres yapma yeterli canimmm

tsk ederim caim insallah sende hamile kalir saglicakla alirsn kucagina sanda iyi aksamlar

son testi bugün yaptım
bu ne demek oluyor şimdi?
ovulasyon oldumu,yoksa zaman varmı daha?
ben yorumlayamadım kızlar yaa kafamçokkarıştı
yardım edin,daha fazla kızarması gerekiyodu yumurtlama olmuyomu şimdi eyvahedigeldismile

Eklentiler

• $tests.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 87

evet canim o iki gun cok belirgin daha sonra gecti belirginligi siliklesmisti...

fatma caniimm ben o testlerdenanlamadigim icin digital olani aldimm

slm arkadaşlar kusura bakmayın ama bişey sorucam ben ilk defa duyuyorum bu ovulasyon testini zannedersem eczaneden alınıyo hamilelik testi gibi içinden bir tanemi çıkıyo acaba

benim adetlerim 28 günde birdir. ben 8-9.gün başlıyordum teste. 11.gün çok silik,12. ve 13. gün belirgin silik, 14.gün bayağı koyu fakat kontrol çizgiinden daha açık çizgi,15.günde tamamen en az kontrol çizgisa kadar koyu test çizgisini görüyordum. ondan sonraki günlerde hemen silikleşiyor ve 2-3 gün sonrada kayboluyordu 2.çizgi. 4 ay kullandım ve 4 ay boyuncada bu şekilde gördüm çift çizgiyi. tamamen koyu çift çizgiyi gördükten sonraki 14.günde tam adet oluyordum. heray böyle olunca düzenli görüyorum diye test almayı bıraktım. adetlerin düzenli ise adet göreceğin günü 1.gün sayarak geriye git 15.gün çift çizgiyi görmen lazım böyle bir dene. çünkü luteal faz yani yumurtlama sonrasıki dönem normal sorunu olmayan herkeste 14.gündür.

fatma biraz daha koyulaşması lazım canım. zaten o kadar koyulaşacak kontrol çizgisinden daha kalın ve koyu olduğunu göreceksin.

aren slm cevabın için tşk ederim.ben 32-33 gunde bir adet oluyorum duzenli yani ama test hep silik çıktı kontrol çizgisine yakın yada daha koyuyu goremedim o yuzdende bıraktım artık.obur aya yine yapacağım inşallah gorurum bu sefer

canım ben testı tekrar ettım veeeee boş yüz çıktı Allah ıma sükürler olsun kı yumurtam çatlamıs çok tesekkürler bılgılerın ıçın görüşürüz canım

cok sevindimm seni anlaya bilyiorum bende senin kadar cok sevinmistimm gulmedigini gordugumdee haddiii bakalimmm adet gununu beklemeye baslaa insalllah olmustur bebisin seninledirr allah kalbine gore versinnn hamiss oldugunda mutlaka y azz ozelden yazabilirsinnn ben her zaman olamaya bilirimmm

evet canim o iki gun cok belirgin daha sonra gecti belirginligi siliklesmisti...

fatma caniimm ben o testlerdenanlamadigim icin digital olani aldimm

fatma biraz daha koyulaşması lazım canım. zaten o kadar koyulaşacak kontrol çizgisinden daha kalın ve koyu olduğunu göreceksin.

çok teşekkürler cevap verdiğiniz için
ama yumurta çatlamadı sanırım,çizgi rengi aynı yine mafoldumben

fatmacım dur panikleme hemen. sen 4 saat idrar tutma kuralına uyuyor musun bu biiiir. ikincisi kaçıncı günündesin ve siklusun kaç gün sürüyor?

düzenim çok bozuldu...22. günümdeyim
çok dikkat ediyorum 4 saat boyunca,su çok az alıyorum o süre içinde,2-3 yudumdur ancak
testleri yapmaya devam edeceğim,şuan hala çizgilerin rengi aynı

Son düzenleme:
canım ben yeni baktım bu konuya nerden alacam bu testi yardımcı olurmusun sende ankaradasın lütfen

eczanelerden ve bazi buyuk marketlerden bulabilirsin ovulasyon testi adiyla istiyorsun. Bulamazsan netten de siparis verebilirsin. Gitti gidiyorda ebay de vs vardir..

onemli olan tam gununde yapamak sik sik degilde tam gununde ben sadece tek iliskide hamile kaldimm test yaparak ve ilk ayda zaten adetin duzenliyse hamile kalirsin sitres yapma yeterli canimmm

Hayirli ugurlu olsun bebisin. Buyuk ihtimalle oglun olur o zaman. Takipteyim

slm kızlar
ovulasyon testi kullanıyorum 6.gün başladım erken yumurtlama ihtimaline karşı
düne kadar hep iki çizgi vardı
dün iki defa yaptım öğle yine silikti akşam kontrol çizgisinden daha koyu oldu
yani 17. gün çift çizgiyi yakaladım
15.16.17. günü değerlendirdik
sizce yeterli mi hamilelik olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…