Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

fikfikçibaşı geldiiiiiiiiiiiiii :teytey:

psilokummm tembellik yok hmmmmmm lmaz:
durmak yok yola devam anacımmm hihoyyyt

süpersinizzz yaaa.sabah sabah güldürdünüz beni,allah da sizi güldürsün.fikfikcibaşı :))) bende ovulasyon testi kullanıyorum bu ay.ara kanamam oldu bide bu ay o yüzden iyice kafam,tarihler karıştı.bikaç gün silik çizgi çıkmıştı,ama dün akşam test çizgisi kadar olmasa da epey görünür 2.çizgi çıktı.bakalım bu akşam nasıl çıkacak.bu arada biz 2 gündür hep çalışıyoruz bana kızma fikfikcibaşı kaydirigubbakcemile3

yok yok sana kızmıyorum, sana koccaman bi pekiyi, yıldızlı hemide.. naniknanik

alm arkadaşlar

tıffcım içim elvermedi dün gecenin saat ikisinde adamcağızı uyandırıp gerekli çalışmayı tamamladık. olan bana oldu uykum kaçtı 5 te uyudum.. sıpa daha gelmeden uyutmuyor :)

cizgi koyulasmaya basladiginda da calisin hanimlar. tam koyulasmasini beklemeyin yani calismak icin. sonra kacirirsiniz filan.

alm arkadaşlar

tıffcım içim elvermedi dün gecenin saat ikisinde adamcağızı uyandırıp gerekli çalışmayı tamamladık. olan bana oldu uykum kaçtı 5 te uyudum.. sıpa daha gelmeden uyutmuyor :)

hahahhaaaa ay alemsin tatlım yaaa çok güldüm valla helal ossun ne diim. yola çıkmıştır o zaman senin uşak gece 2 otobüsüyle, yol uzun bikaç haftaya görünür artık..

hahahhaaaa ay alemsin tatlım yaaa çok güldüm valla helal ossun ne diim. yola çıkmıştır o zaman senin uşak gece 2 otobüsüyle, yol uzun bikaç haftaya görünür artık..

tıffcığım sende beni güldürdün doğru valla kaç otobüsü olursa olsun çıksın geldin artık ya.. bu mevzu yüzünden yeni kararlar alamıyorum.hani çocuk engel ne yapcaksanız şimdiden yapın diyorlar ya tam gaz yapıyorum.saatlerce uyumakta dahil. ama geleceğe yönelik plan yapamıyorum olcakmı olmicakmi istersin olmaz istemezsin olur :)

geçen ay bir arkadaşımı uyardım.daha evleneli bir yıl olmadı ama yaşıtız.arkadaşıma bebek mevzusunu bekletme bak beklersin bizim gibi dedim. iyi korkutmuşum galiba bu ay hamile :)))

darısı başımıza canım yaaa inşallah..:Saruboceq:

kıslaaarrr 10. gün başladığım ovulasyon testlerinde silik çizgileri gördüm hep. ha koyulaştı koyulaşacak derken bugün 13. gün ikinci çizgi kayboldu. yani var ama çokkkkk silik. daha 4 tane test yaptım ve ikinci çizgiyi kaybettim bile. bu nedir sizce??

herkesinki çok koyulaşmayabiliyor. çift çizgiyi gördünmü çalışıcan fikfikci sen daha iyi bilirsin.hem 14. gün yumurtlamış olabilirsin çok normal bir tarih. heee yumurtladım diye salma sakın gün aşırı çalış yine hepsen mi kızıcan birazda ben kızıyım dedim kaydirigubbakcemile3

valla güya fikfikçibaşı benim ama bu ay hiç canım çalışmak istemio heee.. accuk kızın bana da yaaa itekleyin beniiii kafamçokkarıştı

valla güya fikfikçibaşı benim ama bu ay hiç canım çalışmak istemio heee.. accuk kızın bana da yaaa itekleyin beniiii kafamçokkarıştı

valla bende öyleyim canım yeterince tembellik ettim zorlıycaz artık birbirimizi. yatılı misafir gelmesin diye bakıyorum valla. çok çalışıcam söz. sende beni itekle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…