- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
bu ay bende başlıyorum ovülasyon testine bakalım ne olacak.her ay en az 5 tane gebelik testi alıp yapıyorum zaten çişimle uğraşmaktan gına gelmişti şimdi bunu deneyeceğim. yeter ki olsun bebeğim razıyım.isteyen herkese versin allahım.
Arkadaşlar bişi danışmak istiyorum.Ayın 21 inde yaptığım test kontrol çizgisi kadar belirgin olmasa da epey koyuydu,herhalde bi sonraki gün daha koyulaşır diye düşündüm ama 22 sinde yaptığım daha da silikleşti ve dün yaptığımda çok çok az görünüyodu 2.çizgi.Bu arada tabii biz her ihtimale karşı 20-21-22 çalıştık :) ama kafam karıştı.Şimdi ben yumurtladım mı yoksa yumurtlamadım mı?yumurtlamasam bile çizgi o kadar koyulaşır mı?Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var...
kestane kebap acele cevap :)))
tifcim bak bunlar benim yaptıklarım canım :1hug:
geçen ayda yaptım ama hiç çift çizgi yakalayamadım
sanırım yumurtlamıyorum...ümidimi kaybettim...
geçen ayda yaptım ama hiç çift çizgi yakalayamadım
sanırım yumurtlamıyorum...ümidimi kaybettim...
kullandığın testler hangisinden yeşil olanlardanmı? bazılarında sorun olabiliyor. belkide fazla sıvı tüketmişsindir dikkat ettinmi testleri yaparken. dr kontrolünden geçtinmi canım tahlil falan yaptırdınmı daha önceden
eger adetinde sorun yoksa her ay adet görüyorsan yumurtluyorsundur canım yerimseniben
evet canım yeşil olanlardan.3 saat kala ölsemde susuzluktan hiç birşey içmiyorum(
tahlil yaptırdım fsh 10 risk grubundayım ondan galiba...
ben umudumu kaybettim
adetin 3. günü bakıldıysa sınırın (9.7) çok az üstü lh hormonuna oranı çok önemli o normal değerlerde çıktı sanırım. bu kadar az bir yükseklik sorun yaratmaz diye düşünüyorum ama drunun ne dediği önemli tabii.testi doğru yapıyorsun demekki. umudunu yitirme sakın. zaman zaman hepimizin hormonlarında oynama olabilir.
canım lh 9.57 yazıyor sanırım buda çatlamayı zorlaştırıyor..
offff ne bileyim altüst oldum doktorada gitmeyecegim bir daha en iyi bu işin peşini bırakmak.
adetimde sorun yok canım ...ama adet görmek yumurtlamak anlamına gelmiyor sanırım.bu yeşil testlerden de elimde 4 tane kaldı.eczanelerde satılanlar varmı bugün gidip bir soracagım..
Merhaba kızlar.
Bende şu ovulasyon testini denemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yani hangi günlerde test yapacağımı. reglim cok duzenlidir 31 gunde oluyorum hiç şaşmıyor. temmuzun 8de regl günüm.bu otomatik hesaplayıcılardan hesapladıgım zaman 19-24 arası yumurtlama günlerim oldugunu söyledi bende bu günlerde gun aşırı temasta bulundum.hiç sanmıyorum birşey olduğunu bu yüzden regl olup bitince bende denemek istiyorum bu testleri.
birde bu testleri eczanelerde bulabilirim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?