- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.461
yok cnm yaw,strese sokma beni,gelmez kırmızı kart,bu testler yalan soylemez,pozitif düşünelim
kız bol bol su içtım,çişim bembeyaz oldu kaydirigubbakcemile3 ovulasyon testi yaptım tam kırmızı çikmamış,ama hem kontrol çizgisi hemde diğeri açik pembe,ama genede 2ncisi vardı.
evet cnm gebelik testinde bende okudum 5-50 arası mlU hassasiyeti varmış,yane hassas olanlar.
kız biraz once boyle bir ıslaklık,sıcaklık hissetimki dedim aha kırmızı kart yedim,koşa koşa tuvalete koştum,su gibi bi akıntı geldi.bu ne demek.
eczanelerde farklı testler var cnm,20mlU-25mlU-50mlU ben aldım 50ydı galiba,bişey çikmamıştı,sadece bu testlerde çiktı,demeki hassastırlar.
canım benim eczaneden aldığım testin markası miratech hiçbişey çıkmadı duyarlılığı ne derece bilmiyorum.
ADET GECİKMESİNİ TAKİBEN 1-2 GÜN İÇİNDE KESİN SONUÇ
miratech 20 mlU/mL VE ÜZERİ İDRAR HCG DÜZEYİNE DUYARLI
ya ronya moralim çok bozuk,şimdi tuvalete gittim,peçeteyle silerken boyle pembe ile sümüklü büşey geldi,ben adet olacam galiba,artık o testlere güvenmıyorum.
ya ronya moralim çok bozuk,şimdi tuvalete gittim,peçeteyle silerken boyle pembe ile sümüklü büşey geldi,ben adet olacam galiba,artık o testlere güvenmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?