Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kız bol bol su içtım,çişim bembeyaz oldu kaydirigubbakcemile3 ovulasyon testi yaptım tam kırmızı çikmamış,ama hem kontrol çizgisi hemde diğeri açik pembe,ama genede 2ncisi vardı.

kız bol bol su içtım,çişim bembeyaz oldu kaydirigubbakcemile3 ovulasyon testi yaptım tam kırmızı çikmamış,ama hem kontrol çizgisi hemde diğeri açik pembe,ama genede 2ncisi vardı.

canım bende dün akşam koca bir bardak su içip yaptım ve test silik çıktı bugün idrarımı 3 saat kadar tutup yaptım pozitif çıktı yani bizim testler bozuk değil.Birde az evvel testleri aldığımız siteye girdim gebelik testi için diyorki erken gebelilk testi ilişkiden 7 gün sonra sonuç verir denmiş umarım bizim gebelik testi sonucu doğrudur

evet cnm gebelik testinde bende okudum 5-50 arası mlU hassasiyeti varmış,yane hassas olanlar.
kız biraz once boyle bir ıslaklık,sıcaklık hissetimki dedim aha kırmızı kart yedim,koşa koşa tuvalete koştum,su gibi bi akıntı geldi.bu ne demek.

Son düzenleme:

canım normaldir olabilir bendede oluyo.Birşey sorcam acaba şu eczanede satılan testlerin duyarlılığı ne kadar acaba bizimki dahamı iyi galiba

eczanelerde farklı testler var cnm,20mlU-25mlU-50mlU ben aldım 50ydı galiba,bişey çikmamıştı,sadece bu testlerde çiktı,demeki hassastırlar.

eczanelerde farklı testler var cnm,20mlU-25mlU-50mlU ben aldım 50ydı galiba,bişey çikmamıştı,sadece bu testlerde çiktı,demeki hassastırlar.

aaa öylemi benimde öyle eczaneden aldığım teste bişey çıkmıyo ama bunda çok çok silik bir şekilde 2.çizgi çıkıyor

ben onceden 5 tl,6tl civarında test alıyordum,da adetime 7-8 gün varken yapıyordum ve hemen çikıyordu,negatif yada pozitif.ama şimdi bu eczanede 2 tl testler var,hassasiyeti yokki galiba.

hehe bak ne buldum,demeki bu int.satılan testler iyidır ya

kızlar bende uyarmak istedim, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi prediktörle varolan gebeliğimi öğrenemedim, aynı gün nette satılan ucuz testlerle hamile olduğumu öğrendim fakat ucuz oldukları için güvenemedim. benim de arkadaş gibi 1 gün psikolojim bozuldu, neyseki ertesi gün kan testi yaptım da gerçeği öğrendim. sakın cancanlı paketlere pahalı fiyatlara kanıp da güvenli olduğunu sanmayın. en azından prediktör satın almayın

canım benim eczaneden aldığım testin markası miratech hiçbişey çıkmadı duyarlılığı ne derece bilmiyorum.

bak bir topikte buldum ayne benim yaptım testi yaptı ve çikmadı,ve hamileymış kız.

slm kızlar adetime 6 gün var test yaptım hiç çizgi çkmadı önceki hamileliğimde 5 gün kaala çıkmıştı çok üzgünüm benim testin adı da rapidan compact

ya ronya moralim çok bozuk,şimdi tuvalete gittim,peçeteyle silerken boyle pembe ile sümüklü büşey geldi,ben adet olacam galiba,artık o testlere güvenmıyorum.

ya ronya moralim çok bozuk,şimdi tuvalete gittim,peçeteyle silerken boyle pembe ile sümüklü büşey geldi,ben adet olacam galiba,artık o testlere güvenmıyorum.

canım bozma moralini dur bakalım belki tutunma kanamasıdır biliyorsun bazı kişiler ilk ay üstüne adet görüyo bence sen bir gün bekle olmadı kan tahlili yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…