Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar valla bende ümidimi kaybettim yarın kan testi falanda yapmıcam en güzeli günümün geçmesini beklemek hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ebruli22 valla çok üzüldüm umarım yerleşme kanamasıdır

ben yaptım silik çiktı şimdide pembe leke geldi,galiba adet oluyorum,seninde adetin gelmedi daha,ayne gündeydık galiba 13 mart

evet canım ya gelen giden yok ama ben nezamn test yapsam adet oluyom arkasından testi bekliyo benimki bu gece yada yarın olurum herhalde sızlamaya başladı kasıklarım..geçen ay bende silik çıktı adet oldum sonra ..çok sinir bozucu

evet cnm senin gününe da var,bekle biraz,ya ben test yap silik çiksın sonra kanama gelsın. akannehir :gitme:

hiç sorma cnm,gerçekten kafayı yedim,gelirse gelsın artık,mola verecam,rejime girecam yaz gelıyor artık,kafamda çikartmam lazım çünkü

günaydın kızlar,evet adetim kesilmedi,leke leke gelıyor,pede bişey yok sadece peçeteye gelıyor,ama devamı gelir artık.

günaydın kızlar,evet adetim kesilmedi,leke leke gelıyor,pede bişey yok sadece peçeteye gelıyor,ama devamı gelir artık.

canım bence senin kesinlikle bir doktora git çünkü gebe kalıyorsun sonrasıda düşüyor progesteron takviyesi falan verir doktor ve gebelik devam eder çünkü gebe kalabiliyorsun bir problemin yok hiç üzülme en azından büyük bir problemin yok

bende dün düşünuyordum,adetim gelmezse bugun dr.gidecektım yada eczaneden progestan alıcaktım,kullanırdım günde 2 tane,ama olmadı.adetim bitsın dr.gidecam,en ağzından adette yakın progestan içeyım da varsa orda dursun çikmasın dişarı sıpa.

sağlık olsun cnm,demeki bizim testler bozuk,ama senin adetine da var bekle bakalım

canım adetimin 23 martta olması gerekir ama olsaydı çıkardı herhalde.neden o zaman bu ovulasyon testi hep pozitifi gösteriyo acaba polikiistik over rahatsızlığımı var korktum valla nisanın 5.ne dr.randevu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…