- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.481
canım bozma moralini dur bakalım belki tutunma kanamasıdır biliyorsun bazı kişiler ilk ay üstüne adet görüyo bence sen bir gün bekle olmadı kan tahlili yaptır
canım seni burda buldum bende az önce test yaptım ama negatif((((((off offff
ben yaptım silik çiktı şimdide pembe leke geldi,galiba adet oluyorum,seninde adetin gelmedi daha,ayne gündeydık galiba 13 mart
kızlar valla bende ümidimi kaybettim yarın kan testi falanda yapmıcam en güzeli günümün geçmesini beklemek hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ebruli22 valla çok üzüldüm umarım yerleşme kanamasıdır
evet cnm senin gününe da var,bekle biraz,ya ben test yap silik çiksın sonra kanama gelsın. akannehir :gitme:
evet canım ya gelen giden yok ama ben nezamn test yapsam adet oluyom arkasından testi bekliyo benimki bu gece yada yarın olurum herhalde sızlamaya başladı kasıklarım..geçen ay bende silik çıktı adet oldum sonra ..çok sinir bozucu
canım dur bakalım inşallah çok gelmez.gelirsede canımız sağolsun napcaz beklicez umarım allah herkese annelik duygusunu tattırır
inşallah cnm,gelirsede artık bu ay çalışmıyecam,gelmezsen gelme nan bebiş :mymeka:
günaydın kızlar,evet adetim kesilmedi,leke leke gelıyor,pede bişey yok sadece peçeteye gelıyor,ama devamı gelir artık.
ben o testler bozuk diye avutuyorum kendimi,ne yapalım.
kızlar malasef kan testi sonucum 0.478 valla boşu boşuna ümitlendim
kızlar malasef kan testi sonucum 0.478 valla boşu boşuna ümitlendim
sağlık olsun cnm,demeki bizim testler bozuk,ama senin adetine da var bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?