Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

boyle düşünme cnm,ne PKO aman ha,testler bozuk ha

inşallah canım valla az evvel yaptım ovulasyon testinde yine pozitif çıktı ama testin bozuk olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç yumurtlama döneminde olmayan birine yaptırdım negatif çıktı.benim kan testim negatif çıktı ancak halen acayip yorgunluk uyku halim var yani ayakta uyuyom acaba diyomki ben kan tahlilini çokmu erken yaptım adetime 8 gün var belki ondan negatif çıktı yinede umudum var

ins dedigin gibidir canim bende her aksam ovulasyon testi yapiyorum ikiside aninda kipkirmizi oluyor benim sat 8 subatti böyle sizleri okudukca bende endiseleniyorum :uhm:rabbim genede hakkimizda hayirli olani nasip eylesin:Saruboceq::Saruboceq:

adet oldum arkadaşlar hamile değilim.3 ay oldu( ilkini kalbi durduğu için kaybetmiştim,kütaj olmuştum.ilki hemen olmuştu.
ya ben şeyi merak ediorum hani doktora gidiosunya,hamile kalamadım diye,doktor sana ne gibi bi muayne yapıooooooo lütfen cevaaapp verin,ben doktora gtmekten çok korkuyorum

cnm adetine da var,belki erken yapmışsın testi,onun için negatif çiktı,burda çok kişi var adetten once kan testi yaptıran ve negatif sonuç alıyorlar,sonra adet gününde tekrar yapıyorlardı ve pozitif.inşallah senin pozitif çikar cnm

cnm sen bir sefer hamile kalmıştın zaten,demeki kalabilıyorsun ama bir sorun var senin,bende 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim,ve dr.gittim 3 düşüğün olmazsa tahliler yaptırmıyorlar,bende gittim yalan soyledim 3-4 düşük yaptım diğe,sonra bir sürü tahlil yaptım ve bişey çikmadı,ben 5-6 haftalıkken kaybedıyorum,demeki bende progestan kullanmam lazım hamilelikte.adetim bitsın drgidecam zaten.

canım sağol ya çok moral veriyosun umarım hepimiz güzel sonuç alırız.biliyonmu sen adet olduğunu söylediğinde mideme ağrı girdi valla çok üzüldüm

canım sağol ya çok moral veriyosun umarım hepimiz güzel sonuç alırız.biliyonmu sen adet olduğunu söylediğinde mideme ağrı girdi valla çok üzüldüm

ronya canım daha çok erken değilmi regl gunun 23 martsa daha cok var dur bakalım kırmızıları görmeden umutsuzluk yok ama sen ıkı sonucuda hazırlaki cok uzulme canım

ebrulii canımm sen yumurtlamadan sonra progestan kullansana drunada danış tabii ama demekii yeterlı hormonu salgılayamıo vucut ve tutunamıo canımm cok basıt bır yolu var progestan kullanacaksın tabıkı doktor onayıyla

kıslar bende 11.gunum bugun ov. testım pozıtıf yarın yumurta takıbıne gıdıyorum sanırım gıttığımde çatlamaya çok yaklaşmış olacak 2 saat tuttum ıdrarı ancak 4 saat dayanamadım acaba 4 saat tutsam test çizgisinden daha koyu olurmuydu bılmorum bide bugunu değerlendirsem mi...iişin garibi dün uzayan akıntım vardı bugun yok ateşimde sabah 36.2ydi

canım bende senin dediğin gibi erken yaptırdığımı düşünüyorum hala içimden bir his pozitif çıkcak diyor ve bugünle birlikte 11 gündür ovulasyon testi pozitif ve bugün ateş ölçtüm 36.7 çıktı

yanii canım hergün yumurtluyor olamazsınn mesela benım pozıtıf cıktıktan sonrakı gun dırek negatıf cıkıyor reglıme yakın yapmıstım silik çıkıo yanı kıpkırmızı olmuo canımm hadii hayırlısıyla canımm

o zaman doktora gitmiyim dimi,3 ay oldu deneyeli tekrar zaten tutmadı.adetlerim düzenli.bi sorun olmadı kürtajdan sonra.

o zaman doktora gitmiyim dimi,3 ay oldu deneyeli tekrar zaten tutmadı.adetlerim düzenli.bi sorun olmadı kürtajdan sonra.

canım 3 aydan bahsediyorsun -tatlicadiarzu-
3 ayda olmadı diye koşa koşa doktora gitmenin manası yok
düşükden sonra rahimin toparlanması zaten 3 ayı buluyor
ha tabi kimisinde daha kolay toparlanıyor
ara kanama yumurtalıklarda ağrı düzensiz adet gibi sorunların varsa git ama 3 aydır çocuk olmuyor hamile kalamıyorum diye doktora gitmen lüzumsuz:teselli:
adet görebiliyorsun daha önce hamilede kalmışsın
stresden kaynaklı olabilir CADIARZU
ben evliyken defalarca denedim aylarca hatta yıllarca
doktor kapılarında yattım ve sonuçda adetlerim dengesizleşti kilo aldım vs.
gereksiz bir sürü paralar ilaçlar hormonlar -tatlicadiarzu-
biraz daha deneyin derim :teselli:

ayrıca arkadaşlar 2 çizgi çıkması pozitif demek değildir
2 çizgi genelde çıkar önemli olan 2sinin aynı koyulukda olması lazım
hatta kontrol çizgisi yani ilk çıkan çizgi değilde asıl test çizgisinin daha koyu olması lazım
işde o zaman ovulasyon gerçekleşiyor demektir
adetten 8 gün önce kimsenin ama kimsenin kanda çıkamaz bunu unutun
zaten tüplerde döllenen embriyo rahme ulaşana kadar 7 gün geçirir
rahme ulaşıp tutunma gerçekleştikden sonra vücuda bhcg salar ve ilk günde deli rakamlar çıkmaz
ancakki adete 3-4 gün kala (bu bile düşük ihtimal) kanda görülebilir
ama olurmu daha önce görenler vardı demeyin
erken yumurtladığından erken döllenmiş beklediği adet tarihi şaşmıştır vs.
karamsarlığı itin kenara :teselli:

vallah cnm hangi dr.gideceğime şaşırdım artık,ben 2nci defa hamile kaldım zaman dr.gittim dedim,bak ben hamileyım da once bir bebeği kaybettim buna bişey olursa ölürüm ben,ne gerekıyorsa yapalım dedim,progestan falan içeyım,bana gerek yok folik asid iç yat eve gönd. beni,2 gün sonra zaten ağrılar içinde bebek gitti.
bende burda okudum bu progesatnı,dün gittim 1 kutu aldım,adetim 15 gününde 10 günakadar günde 3 tane içecam,ölmıyecam ya,içecam bakalım ne olacak,kendi kendime tedavi edıyorum işte

kan pıhtılaşması için test yaptırdın mı ebruli?
genelde bu tip durumlarda pıhtılaşma sorunu çıkıyor
genetik bir araştırma vs.? geçmiş olsun
:teselli:

canım aslında kendi kendine tedavi yapmaya çalışmak vücuda çok zararlı olabilir birara bende düşündüm yapmayı burda bir arkadaş bir kaç ay gebelik oluşmayınca sağlık ocağına gitmiş doktor hemen progesteron bide klomen diye bir ilaç yazmış ve ikiz bebeğe gebe kalmış bende biran dedin ay ne güzel bendemi alsam ne.tabi kesinlikle uygulamadım zararlı olabilir hepimizin hormonları farklı onun için sen bir araştır bir doktora falan sor.

vallah bilmem cnm evde klomen bide progestan var,arkadaşimi aradım,onun dr.çok iyi dıyor,çok ovmuş onu,adetim bitsın ararım onu bi randevu alacam bakalım,olmazsa adetim 21nci günü progesteron tahlili yaptıracam,bakalım sonuçlar ne dıyor

ya ronya ben bu testlerden bişey anlamadım haa,bugün adetim 4ncu gunu ve ovulasyon testi kıpkırmızı 2 çizgi gösterıyor,vallah bu testlerde bişey var,yada ben yumutluyorum

ya ronya ben bu testlerden bişey anlamadım haa,bugün adetim 4ncu gunu ve ovulasyon testi kıpkırmızı 2 çizgi gösterıyor,vallah bu testlerde bişey var,yada ben yumutluyorum

canım testler bozuk ben bunu bugün daha iyi anladım yada biz pko riz.bugün adetimin 23.günü yaptırdığım hormon sonuçlarını aldım ve progesteron 0.45 çıktı yani yumurtlama olmamış bu ay.0.45 Ovulatuar Faz değeri arasında çıkıyor ya yumurtlamıyom yada geçen hafta gelen ara kanama dediğim kanama adet kanamasıydı ve test ona göre çıktı.çok üzüldüm foliküler faz yetmezliği diye varmış o olabilir diye düşündüm bide prolaktin.östrodial ve testesteron normal çıktı.adetimin 3.günü fsh ve lh hormonlarına baktırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…