- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.521
desene kazık yedik,yumurtlama olmaması stresten de kaynaklıyor cnm,biz çok stres yaptık bu ay.onun için test da yapmıyecam streste,kafam rahat bu sefer.
dur cnm,aldım yerden mesaj yazdım,bakalım ne cevap gelecek bize.istersen sende mesaj yaz.
ben nette baktım focus ovulasyon mikroskobu alacam,enağzında kullanım sınırsız.
kızlarrr vaktim olmadıgı için geçmiş yazılarınıza bakamıyorum...
benim şuanki durum bi acaip...
5 gün lekelenmem oldu adet olamadım sayılır yani.
doktora gittim.pkoyum bende .adet olmakla olmama arasında kalmışsın dedi.
ilaç içip rahim filmi çekilicem daha sonra.
ama işin tuhafı ben lekelenmelerim varkende yaptım meraktan yine çift çizgi çıktı..hamile miyim neyim dedim,olsa doktor ultrasonda görürdü...anlamadım gitti sürekli çift çizgi 50 günü geçti arada yapıyom hep aynı.
Arkadaşlar sizi okuyunca bende çok şaşırdım.Çünkü bu testlere çok güveniyordum.iki aydır kullanıyorum bende.Kontrol çizgisinden daha koyu çizgiyi sadece 1 gün görüyorum.Daha sonraki günlerde silikleşerek kayboluyor.Ben yine bu testler sayesinde eylül ayında hamile kaldım ama düşük yaptım.Yeniden denemeye başladım ama biraz kafam karıştı.
neyın kafan karıştı fiona,testlere mı?
bak sen çift çizgi görüyon sonra kayboluyor,ya ben hep çiftt çizgi göruyorum,benim testlerim bozuk galiba,anlamadım boshayallersmile
aynen canım benim sorunum da bu zaten ya herkesin bi süre sonra kayboluyor ama benim sürekli çift çıkıyor lh hormonumuz sürekli yüksek sanırım .
aynen canım benim sorunum da bu zaten ya herkesin bi süre sonra kayboluyor ama benim sürekli çift çıkıyor lh hormonumuz sürekli yüksek sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?