Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım ben 15 martta baktırdım yani 23.gün.eğer 6 martta gelen kanama yumurtlama kanaması olsaydı progesteron değerim yumurtlamadan sonraki dönemi luteal fazı gösterirdi yani yumurtladığım kesinleşirdi ancak benimki ancak ovülasyon faz dönemine uyuyor yani yumurtlamamışım canım.paraları verdik bide bozuk testlere valla sinirim çok bozuldu

bana cevap geldi,onceki sayfaya yazdım,sen baktınmı gg sana cvb.gelmedi

canım bana cevap geldi isterseniz 11 adet ücretsiz ovulasyon testi yollayalım diye bende ovulasyon testlerinin güvenirliği olmadığını ama gebelik testi yollayabilirsiniz yazdım ve sonrasında cevap gelmedi

çok teşekkür ederim canım ya,ben daha evvelde vajınusmus problemi yaşadım.alalaha şükür atlattım hemde kendi çabalarımla.
stresten olduğunu düşünüyorum.her ay adet oluyorum.1-2 gün gecikiyo.ağrım filanda yok.evet gitmicem.inş herkese rabbim bebek nasip eder

çok teşekkür ederim canım ya,ben daha evvelde vajınusmus problemi yaşadım.alalaha şükür atlattım hemde kendi çabalarımla.
stresten olduğunu düşünüyorum.her ay adet oluyorum.1-2 gün gecikiyo.ağrım filanda yok.evet gitmicem.inş herkese rabbim bebek nasip eder kaydirigubbakcemile5

canım bana cevap geldi isterseniz 11 adet ücretsiz ovulasyon testi yollayalım diye bende ovulasyon testlerinin güvenirliği olmadığını ama gebelik testi yollayabilirsiniz yazdım ve sonrasında cevap gelmedi

ya şimdi sende mesajı attına göre baya kıl oldular,ne yapalım cnm,bozuk test satmasınlar :mymeka:
Bügün babystar focus ovulasyon mikroskobunu aldım,yaptım ama çozemedim,tabi bu sabah aç karnına yapılıyor,sıvı içmeden yemek yemeden,sabah denıyecam bakalım,ne görecam

kızlar mrb bende arkdaşımdan duydumbu teti sipariş ettim gelcek yarın falan
ama beni tkıldıgım ben pko luyum adetlerim 34 gunde bir oluyo birde glifor adlı ilacı kullanıyorum sizce donuçalımıyım birde bu tste adet bitşnce başlıyoruz dimi bittiği gun başlayım ben kesin olsun diyorum e dersinizbilmiyorumkismile

mrb.cnm,eğer testi uygun aldıysan ve fazla kullanabilirsın,mesele bende aldım,ve adettim bitti gibi yapıyorum çunku ne zaman yumurtluyorum beli değil.ama bana testler hep pozitif gösterıyor,onun için ben babystar focus ovulasyon mikroskobu aldım bugun,yarından sonra başlıyecam

olurlarsa olsunlar boşver onların ayıbı sanada gebelik testi yollucaklarmı.kız bide kargo ücretini bize ödetebilirler valla gıcık oldular daha önce kargo ücretsizdi ama neyse.
canım ovulasyon mikroskobunu ne çabuk aldın eczanedenmi aldın yoksa internetten mi 120 tl falandı sanırım sen kaça aldın ben almadım önce bir dr.gideyim ultrasona baktırayım öyle alcam en mantıklısı hormon dengeni bilip almak gibi geldi bana.neyse sen kullan anlat bizleri umarım sonuç alırsın canım

canım sanırım pko olanlarlarda ve yumurtlama ilaçları kullananlarda bu testler hatalı sonuç veriyor.Çünkü pko olanlarda Lh hormonu sürekli yüksek olurmuş ve bu testlerde Lh hormonunu tespit ediyor sen sürekli olarak pozitifmiş gibi görebilirsin sen yinede bir araştır.umarım iyi sonuçlar alırsın

arkadaşlar ne olur yardım edin ben 7 haftalık hamileyim bugün dr gittim 6 cm sağda 4 cm solda kistim varmış polikistik overim tüp bebekle hamile kaldım dr tüp bebekte olur dedi böyle ama çok korkuyorum yardım edin bu konuda bilgisi olan :çok üzgünüm:

slm kızlar ben bu topiği uzun süredir okuyorum.bu ay ilk defa bende ovu.testi kullandım ve bu gün regl günümdü gebelij testi yaptım ikinci çizgi diğerine nazaran açık çıktı ama ilk bakışta görülüo.tereddütte kaldım sanırım hamileyimm.allahım isteyen herkese hamilelik nasibetsin.hamile olanlarada sağlık versin inşallahh.

kızlar bişey sorucam adet gününe yakın ovulasyon testi kullandığında hafif çizgi çıkarsa hamilelikten şüpheleniyomu

cnm kargo nekadar ki?sen 3 tl ödersın,ya ben 7 falan kaydirigubbakcemile3

dün eczaneye gittim,yoktu ama getirecaz dedi,tlf.nr.bıraktım,dün saat 6 gibi aradılar,gel al dedi,ama bugun aldım.120tl aldım ama enazında ömürlük cnm

tebrikler cnm hamilesın

merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum konuyu az çok okudum ben sadece 1 kutu kullandım hep negatif çıktı en son testte(5.gün) pozitif çıktı yani iki çizgi de aynı koyuluktaydı hatta nerdeyse ilk çizgiden daha koyuydu. Açıkçası hiç dikkate almamıştım daha koyu çıkmasına falan sadece pozitif görmem yetti. Bu durumun bir anlamı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…