- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.541
ronya bu 6 mart gelen kanama yumurtlama kanaması olabilir,mesele 21 şubat adet oldun 6marta kadar 14 gün oluyor,yane tam yumurtlama zamanı,benimde bi ara oyle oldu dr.gittim yumurtlama kanamasıdır dedi,yane sen progesteron hormonu 13 marta baktırman gerekıyordu,yane 21 şubattan 13 marta 21 gün oluyor.
bana cevap geldi,onceki sayfaya yazdım,sen baktınmı gg sana cvb.gelmedi
canım 3 aydan bahsediyorsun -tatlicadiarzu-
3 ayda olmadı diye koşa koşa doktora gitmenin manası yok
düşükden sonra rahimin toparlanması zaten 3 ayı buluyor
ha tabi kimisinde daha kolay toparlanıyor
ara kanama yumurtalıklarda ağrı düzensiz adet gibi sorunların varsa git ama 3 aydır çocuk olmuyor hamile kalamıyorum diye doktora gitmen lüzumsuz:teselli:
adet görebiliyorsun daha önce hamilede kalmışsın
stresden kaynaklı olabilir CADIARZU
ben evliyken defalarca denedim aylarca hatta yıllarca
doktor kapılarında yattım ve sonuçda adetlerim dengesizleşti kilo aldım vs.
gereksiz bir sürü paralar ilaçlar hormonlar -tatlicadiarzu-
biraz daha deneyin derim :teselli:
ayrıca arkadaşlar 2 çizgi çıkması pozitif demek değildir
2 çizgi genelde çıkar önemli olan 2sinin aynı koyulukda olması lazım
hatta kontrol çizgisi yani ilk çıkan çizgi değilde asıl test çizgisinin daha koyu olması lazım
işde o zaman ovulasyon gerçekleşiyor demektir
adetten 8 gün önce kimsenin ama kimsenin kanda çıkamaz bunu unutun
zaten tüplerde döllenen embriyo rahme ulaşana kadar 7 gün geçirir
rahme ulaşıp tutunma gerçekleştikden sonra vücuda bhcg salar ve ilk günde deli rakamlar çıkmaz
ancakki adete 3-4 gün kala (bu bile düşük ihtimal) kanda görülebilir
ama olurmu daha önce görenler vardı demeyin
erken yumurtladığından erken döllenmiş beklediği adet tarihi şaşmıştır vs.
karamsarlığı itin kenara :teselli:
canım bana cevap geldi isterseniz 11 adet ücretsiz ovulasyon testi yollayalım diye bende ovulasyon testlerinin güvenirliği olmadığını ama gebelik testi yollayabilirsiniz yazdım ve sonrasında cevap gelmedi
ya şimdi sende mesajı attına göre baya kıl oldular,ne yapalım cnm,bozuk test satmasınlar :mymeka:
Bügün babystar focus ovulasyon mikroskobunu aldım,yaptım ama çozemedim,tabi bu sabah aç karnına yapılıyor,sıvı içmeden yemek yemeden,sabah denıyecam bakalım,ne görecam
kızlar mrb bende arkdaşımdan duydumbu teti sipariş ettim gelcek yarın falan
ama beni tkıldıgım ben pko luyum adetlerim 34 gunde bir oluyo birde glifor adlı ilacı kullanıyorum sizce donuçalımıyım birde bu tste adet bitşnce başlıyoruz dimi bittiği gun başlayım ben kesin olsun diyorum e dersinizbilmiyorumkismile
olurlarsa olsunlar boşver onların ayıbı sanada gebelik testi yollucaklarmı.kız bide kargo ücretini bize ödetebilirler valla gıcık oldular daha önce kargo ücretsizdi ama neyse.
canım ovulasyon mikroskobunu ne çabuk aldın eczanedenmi aldın yoksa internetten mi 120 tl falandı sanırım sen kaça aldın ben almadım önce bir dr.gideyim ultrasona baktırayım öyle alcam en mantıklısı hormon dengeni bilip almak gibi geldi bana.neyse sen kullan anlat bizleri umarım sonuç alırsın canım
slm kızlar ben bu topiği uzun süredir okuyorum.bu ay ilk defa bende ovu.testi kullandım ve bu gün regl günümdü gebelij testi yaptım ikinci çizgi diğerine nazaran açık çıktı ama ilk bakışta görülüo.tereddütte kaldım sanırım hamileyimm.allahım isteyen herkese hamilelik nasibetsin.hamile olanlarada sağlık versin inşallahh.
kızlar bişey sorucam adet gününe yakın ovulasyon testi kullandığında hafif çizgi çıkarsa hamilelikten şüpheleniyomu
yok cnm ben inanmam,ben sdet günümde bile kıpkırmı çiktı,adetim bitti,dun gene yaptım gene çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?