Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Herhalda Ovulasyon testini kastediyorsun? Bu durum Lh 'nin pik yaptığını ve 12-36 saat içerisinde yumurtanın çatlayacağını ve hamile kalma şansının en yüksek dönemi olduğunu söylüyor.. böyle bir anlamı var canım..

ronya cım saol bugun adet oldum ama dun çok merak ettim yaptım testi negatif çıktı 19 tane testim var adetim bince başlasam bu ya hergun yapsam diyorum kullanma talimatnda 18.. gun diyor benim adet aralığım için uygun günü ama bne u ay hergun yapim diiorum
ne dersiniz............

kızlar bende bugün testi şipariş ettim.yarın öbür gün gelir.bendede pko var.bu ay laparoskopi oldum.yumurta delme işlemi yapıldı yapışıklıklar açıldı.bugün kontrole gittim yumurta var dedi.ama ben henüz laparoskopiden sonra adet olmadım.bu yumurta büyüyüp çatlarmı acaba?ovulasyon testini şimdi yapmaya başlasammı yoksa adet olup bittikten sonramı yapsam?

merhaba kızlar
ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıorum gecen ay klomen ıle catlatma ıgnesı oldum.ama olmadı..bu ayda doktorum adetın 3.gunu ılk gel demesıne ragmen ben gıdemedm ve kendım klomene 3.gunu basladım.normaldede 3.gunu baslatıodu.sonra doktoru aradım gelemedıgımı soledım.ılac bıtınce gel dedı.ve bu adetın 7.gunu oluodu.8.gun gıttım.sagda bı yumurtamın baya buyuk oldugunu normalde o gunlerde bu kdr buyuk olmaması gerektıgını soledı.cuma gunuydu.ptesi gel bakarız o zmn anlarız dedı.ptesi gittim bana dedıkı yumurtaymıs ve de catlamıs bugun ılıskıye gır demıstı.o gun degerlendırdık.hanı normalde yumurta catlamasından 14 gun sonra adet olunuyor ya ben en son ayın 25 ınde adet olmustum ama erken catladıgı ıcın benım bugun adet olmam gerekıyordu ve ben olmadım sımdılık.catlamadan sonra7.gun ıdrar testı yaptım cıkmadı
soyle bı durum var ..kendımden suphelenemıorum cunku bu ay ben mantar oldum ve doktor pek ustelemedı zaten yumurtada kendılıgınden catladı.mantarlıyken cocuk olması zormus.tamda o gunlere rast geldı.ıkıncısıde ben bu ay spora basladım.baktım cocuk olcagı yok spora devam edıyım dedım...sımdı kuskulanıyorum acaba spor etkılermı adet gecıkmesını?

canım belki hamile olabilirsin istersen bir kanda baktır çıkar varsa.umarım güzel sonuçlar alırsın

arkadaşlar bu ovulasyon testlerini her eczanede bulabiliyormuyuz.yoksa netten siparişle mi aldınız?bir de adetleri düzensiz olanlar için daha mı ideal bu testler.bilgilendirirseniz sevinirim...

sorumun cevabını önceki sayfalarda buldum arkadaşlar.hepinize bol şanslar bebişlerinizin ve bebişimin en kısa zamanda gelmesi dileğimle...

kızlar acil cevap lutfen bugun adetim bitiyor 19 tane ovulasyon testim var adetim bince başlasam mı? kullanma talimatnda 18.. gun diyor benim adet aralığım için uygun günü ama ben bu ay hergun yapim diiorum yumurtlama gunumu kesin buluyum diye
ne dersiniz............ bilmiyorumkismile

ay benimde şimdi testlerim geldi 24 adet.bakalım bu ay nasıl olacak ilk defa kullanıcam.adetime 4 gün var ama ben bugün bitane yapıcam meraktan.hani diyolar ya hep eğer hamileysen adete yakında bu test pozitif çıkıyomuş.gerçi göğüs şişkinliği ve sol kasıkta batmadan başka bi belirtim yok sanmıyorum ama olsun merak işte.

Ay yazılarınızı okuyunca çok heyecanlandım geçen sene bu aylarda bende bu konuda yazmıştım. Bu testlerden alıp denemiştim ve mart ayında ilk denememde gebe kalmıştım. Şimdi 3.5 aylık kızım benimle Allah hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Allah bağışlasın.Allah hepimize hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu.ınşallah bende ilk testi kullandığım ay hamile kalırım senin gibi.

testin birini meraktan yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama gözüküyo.Adetimede 4 gün var sizce ne demek bu?adete yakın çizginin hiç çıkmamasımı gerekiyo?

adetin bitince teste başlamaq bence,ama çalışmalara başla,2günde 1
yumurtlama zamanına yakın teste başlarsın,
ben kısmetse öyle yapacağım gelecek ay,belki 2günde 1 yaparım testi yumurtlamaya kadar

testin birini meraktan yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama gözüküyo.Adetimede 4 gün var sizce ne demek bu?adete yakın çizginin hiç çıkmamasımı gerekiyo?

bazı testlerde silik çizgi hep çıkıyor,benimkindede çıkıyordu
adete yakın iki koyu çizgi çıkarsa sanırım, bu hamilelikti

yumurtladığın zamanı gösteren test.Adetinden sonra yapmaya başlıyosun aynı gebelik testi gibi hergün yapıyosun pozitif çıkınca iki gün ilişkiye giriyosun.lh hormonunu ölçen bi test.pozitif çıktığında yumurta çatlayacak demek oluyo.

evet,bu testle yumurtlama gününü öğrenip ona göre ilişkide bulunuyorsun
hamile kalma şansın daha fazla artıyor
burada bulunan birçok arkadaş sonuç almışlar,inş en yakın zamanda bizede nasip olur
bunları eczaneden bulabilirsin,ama pahalı oluyormuş sanırım
internette satılanlar çok daha ucuz oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…