- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.561
merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum konuyu az çok okudum ben sadece 1 kutu kullandım hep negatif çıktı en son testte(5.gün) pozitif çıktı yani iki çizgi de aynı koyuluktaydı hatta nerdeyse ilk çizgiden daha koyuydu. Açıkçası hiç dikkate almamıştım daha koyu çıkmasına falan sadece pozitif görmem yetti. Bu durumun bir anlamı var mı?
ronya cım saol bugun adet oldum ama dun çok merak ettim yaptım testi negatif çıktı 19 tane testim var adetim bince başlasam bu ya hergun yapsam diyorum kullanma talimatnda 18.. gun diyor benim adet aralığım için uygun günü ama bne u ay hergun yapim diiorumcanım sanırım pko olanlarlarda ve yumurtlama ilaçları kullananlarda bu testler hatalı sonuç veriyor.Çünkü pko olanlarda Lh hormonu sürekli yüksek olurmuş ve bu testlerde Lh hormonunu tespit ediyor sen sürekli olarak pozitifmiş gibi görebilirsin sen yinede bir araştır.umarım iyi sonuçlar alırsın
merhaba kızlar
ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıorum gecen ay klomen ıle catlatma ıgnesı oldum.ama olmadı..bu ayda doktorum adetın 3.gunu ılk gel demesıne ragmen ben gıdemedm ve kendım klomene 3.gunu basladım.normaldede 3.gunu baslatıodu.sonra doktoru aradım gelemedıgımı soledım.ılac bıtınce gel dedı.ve bu adetın 7.gunu oluodu.8.gun gıttım.sagda bı yumurtamın baya buyuk oldugunu normalde o gunlerde bu kdr buyuk olmaması gerektıgını soledı.cuma gunuydu.ptesi gel bakarız o zmn anlarız dedı.ptesi gittim bana dedıkı yumurtaymıs ve de catlamıs bugun ılıskıye gır demıstı.o gun degerlendırdık.hanı normalde yumurta catlamasından 14 gun sonra adet olunuyor ya ben en son ayın 25 ınde adet olmustum ama erken catladıgı ıcın benım bugun adet olmam gerekıyordu ve ben olmadım sımdılık.catlamadan sonra7.gun ıdrar testı yaptım cıkmadı
soyle bı durum var ..kendımden suphelenemıorum cunku bu ay ben mantar oldum ve doktor pek ustelemedı zaten yumurtada kendılıgınden catladı.mantarlıyken cocuk olması zormus.tamda o gunlere rast geldı.ıkıncısıde ben bu ay spora basladım.baktım cocuk olcagı yok spora devam edıyım dedım...sımdı kuskulanıyorum acaba spor etkılermı adet gecıkmesını?
kızlar acil cevap lutfen bugun adetim bitiyor 19 tane ovulasyon testim var adetim bince başlasam mı? kullanma talimatnda 18.. gun diyor benim adet aralığım için uygun günü ama ben bu ay hergun yapim diiorum yumurtlama gunumu kesin buluyum diye
ne dersiniz............ bilmiyorumkismile
testin birini meraktan yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama gözüküyo.Adetimede 4 gün var sizce ne demek bu?adete yakın çizginin hiç çıkmamasımı gerekiyo?
adetin bitince teste başlamaq bence,ama çalışmalara başla,2günde 1
yumurtlama zamanına yakın teste başlarsın,
ben kısmetse öyle yapacağım gelecek ay,belki 2günde 1 yaparım testi yumurtlamaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?