Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba kızlar benim adetim düzensiz oluyor 40 gün yada 2 ay arasında oluyor. ovülasyon testi aldım bende.19 temmuz son adet tarihim. cuma gecesinden itibaren bir hafta şehir dışına çıkmak zorundayım.testi 3gündür yapıyorum bu gün yaptığım test önceki gün yaptığımdan bayağı koyu oldu çizgisi.acaba yumurtlama dönemim yaklaşıyor olabilir mi.anlamadım bu testi ben.ya çok araştırdım kafam karıştı yada kafam basmadı benim.gerçi benim giibi iki adet dönemi bu kadar uzun olan birinin bu kadar kısa zamanda yumurtlama olayının gerçekleşmesi zor biraz ama yinede olabilir mi acaba?offf ya kafam karıştı.

belkide bu ay erken yumurtlacaksındır canım :1hug: test koyulasmaya basladıgına göre LH (Luteinise Hormon, yumurtayı harekete geçiren hormon ) artısı baslamıs demekki kontrol cizigisiyle aynı koyulukta oluncaya kadar testi yapmaya devamet canım yerimseniben

kızlar merhaba benim ovulasyon testlerim geldi sabah kargoyla işe
dayanamayıp denedim bugün 7. günüm normalde 12. günü yapmam lazım ama 2. çizgi silik çıktı
zaten 30 tane aldım
kaçırmamak için bugünden itibaren yapıcam
ben de eşime söyledim 2. çizgi silik çıktı diye o da gebelik testi sanmış
sabah sabah çok güldüm

hadi bakalım hayırlı olsun canım:1hug: inşallah testlerin sana ugurlu gelir bu ay :Saruboceq:

kittycat ovulasyon testlerini saklaman çok iyi olmuş bende senin gibi yapıcam :)) iyiki geçmişe bakmışım
sende işe yaradımı cnm herhangi bir gelişme varmı ??

kittycat ovulasyon testlerini saklaman çok iyi olmuş bende senin gibi yapıcam :)) iyiki geçmişe bakmışım
sende işe yaradımı cnm herhangi bir gelişme varmı ??

işime yaradı canım yumurtlama gunumu bilmiyordum kesin ögrenmiş oldum o gunlerde calıstım şimdi beklemedeyim canım ayın 3 yada en gec 5 i benim adet gunum :1hug:

canim eger koyulasmaya basladiysa hemen degerlendir. ne zaman tutacagi belli olmaz. bazi arkadaslar tam koyu olsun diye beklerken kaciriyorlar, sende yapma öyle. birde iliskiden sonra ayaklari havaya dikmeyi unutma. sonrada hangi taraftan yumurtladiysan o tarafina kivril, bacaklarini karnina cek, cenin pozisyonu gibi. öylece yat. alternatif tip bölümünde bir arkadasin tavsiyesi böyle. böylece spermlerin disari cikmasi zorlasiyor ve onlarin isine yardim ediyoruz. kolay gelsin canim

lh hormonu vücutta her daim salgilandigi icin silik bir cizginin hep cikmasi normal. testleri atma. kitty gibi biriktir. en koyu oldugu zamani yakalamk daha kolay olur. birde marbleye yazdigim gibi cenin pozisyonunu denemelisin. koaly gelsin canim.

dr a sorabilirsin ultrasondan bakabilir. bazilari anliyor, kasiklarindaki agridan filan. bende hic anlamiyroum. adet olunca anliyorum o tarafim daha cok agriyor ama is isten gecmis oluyor :roflol:

kızlar ovulasyon testine göre 11. gün çift çizgiyi gördüm ve şiddetli kasık ağrım vardı oğün.ama ateşde ölçüyorum buğün 14, gün hala ateşim yükselmedi.yardımcı olun yaa kafam çok karıştı

arkadaşlar ben klomen kullanıyordum ve dün bitti bugün kontrolümde 18 mm yumurta varmış doktor 3-4 günü değerlendirin dedi acaba ovulasyon testi alsam kullandığım klomen etkiler mi? birde hangi markayı önerirsiniz..

doktor kontrolündeysen bu ay bence ihtiyacın yok ovulasyon testine canım :1hug:

slmlar bu teti nerden temin edebilirim eczanelerde bulunurmu?bana yardimci olursaniz sevinirim iyi gunler

eczanelerde varsa bile pahalı canım biz gittigidiyordan tanesini 1 liradan alıyoruz gebelik testide hediye ediyorlar :1hug:

yukselir birkac gun icinde canım :1hug: sen bu sure icinde calısmalara devamet bos gecirme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…