- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
merhaba kızlar benim adetim düzensiz oluyor 40 gün yada 2 ay arasında oluyor. ovülasyon testi aldım bende.19 temmuz son adet tarihim. cuma gecesinden itibaren bir hafta şehir dışına çıkmak zorundayım.testi 3gündür yapıyorum bu gün yaptığım test önceki gün yaptığımdan bayağı koyu oldu çizgisi.acaba yumurtlama dönemim yaklaşıyor olabilir mi.anlamadım bu testi ben.ya çok araştırdım kafam karıştı yada kafam basmadı benim.gerçi benim giibi iki adet dönemi bu kadar uzun olan birinin bu kadar kısa zamanda yumurtlama olayının gerçekleşmesi zor biraz ama yinede olabilir mi acaba?offf ya kafam karıştı.
kızlar merhaba benim ovulasyon testlerim geldi sabah kargoyla işe
dayanamayıp denedim bugün 7. günüm normalde 12. günü yapmam lazım ama 2. çizgi silik çıktı
zaten 30 tane aldım
kaçırmamak için bugünden itibaren yapıcam
ben de eşime söyledim 2. çizgi silik çıktı diye o da gebelik testi sanmış
sabah sabah çok güldüm
inşallah canım :Saruboceq:inşş kittycat :)
bu ay tarçın-bal-çörek otuda deniyorum bakalım sonuç alacakmıyıım :))
kittycat ovulasyon testlerini saklaman çok iyi olmuş bende senin gibi yapıcam :)) iyiki geçmişe bakmışım
sende işe yaradımı cnm herhangi bir gelişme varmı ??
merhaba kızlar benim adetim düzensiz oluyor 40 gün yada 2 ay arasında oluyor. ovülasyon testi aldım bende.19 temmuz son adet tarihim. cuma gecesinden itibaren bir hafta şehir dışına çıkmak zorundayım.testi 3gündür yapıyorum bu gün yaptığım test önceki gün yaptığımdan bayağı koyu oldu çizgisi.acaba yumurtlama dönemim yaklaşıyor olabilir mi.anlamadım bu testi ben.ya çok araştırdım kafam karıştı yada kafam basmadı benim.gerçi benim giibi iki adet dönemi bu kadar uzun olan birinin bu kadar kısa zamanda yumurtlama olayının gerçekleşmesi zor biraz ama yinede olabilir mi acaba?offf ya kafam karıştı.
kızlar merhaba benim ovulasyon testlerim geldi sabah kargoyla işe
dayanamayıp denedim bugün 7. günüm normalde 12. günü yapmam lazım ama 2. çizgi silik çıktı
zaten 30 tane aldım
kaçırmamak için bugünden itibaren yapıcam
ben de eşime söyledim 2. çizgi silik çıktı diye o da gebelik testi sanmış
sabah sabah çok güldüm
hayir canim öyle degil. cok yanlis bir bilgi. ne tarfatan geldigini bilemezsin. ben kac dr a sordum
hayir canim öyle degil. cok yanlis bir bilgi. ne tarfatan geldigini bilemezsin. ben kac dr a sordum
arkadaşlar ben klomen kullanıyordum ve dün bitti bugün kontrolümde 18 mm yumurta varmış doktor 3-4 günü değerlendirin dedi acaba ovulasyon testi alsam kullandığım klomen etkiler mi? birde hangi markayı önerirsiniz..
slmlar bu teti nerden temin edebilirim eczanelerde bulunurmu?bana yardimci olursaniz sevinirim iyi gunler
kızlar ovulasyon testine göre 11. gün çift çizgiyi gördüm ve şiddetli kasık ağrım vardı oğün.ama ateşde ölçüyorum buğün 14, gün hala ateşim yükselmedi.yardımcı olun yaa kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?