Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bilmıyorum ya kafam karıştı,kullanan biri olsa anlatsa güzel olur.benim yumurtlama bittikten sonra mikroskobu boyle bişey gösterıyordu

sonrada dün bakayım dedim adetime da 6 gün var,ve boyle çiktı

yane boyle otlu çiktığı zaman yumurtluyorsun demek anlamadım gitti neden adete yakın bukadar otlu gösterıyor.

yane boyle otlu çiktığı zaman yumurtluyorsun demek anlamadım gitti neden adete yakın bukadar otlu gösterıyor.

canım hamiş olma ihtimalin yükse. ama mikroskobu sabah erken saatte yapmış isen lh birikmiş olabilir. çok ümitlenme ama bir test alıp yapsan iyi olur. bir de ovulasyon testi her zaman gebeliği göstermez. misal elimde gebelik testi bittiği için ovulasyon testini kullanmıştım. tek çizgiydi ama ben hamiştim. geçen ay da net çift çizgi çıktı. bhcg 1 bile değildi. güvenmeyin. kendimden biliyorum. vücutta her zaman lh vardır. özellikle pco iseniz o oran daha da yüksetir ve her zaman silikte olsa çıkar. bende pco olmamasına rağmen adet günümde net çizgi çıkmıştı.

merhaba arkadaşlar.
baby start tükürük testi kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.:Saruboceq:
bana detaylı bir şekilde anlatabilir mi bir arkadaş..
ya ben çok beceriksiz çıktım bu konuda ya da benim bu test bozuk.
hiçbir şey görüp algılayamıyorum mafoldumben

ebruli22 önceden de yazdım ovulasyon mikroskobu ile ilgili,ben donnayı kullanmıştım ilk hamileliğimde senin de bahsettiğin gibi 3 gün kala falan akıntı miktarım artmıştı ve bende noluyoruz dedim tekrar mı yumurtluyorum diye bu mikroskoba baktım eğrelti otumsu gibi desenler görmüştüm,ve adetim geçince öğrenmiştim.yani inşallah sen de büyük ihtimal hamilesin

canım ben farklı marka kullanmıştım ama aynı sanırım kullanım şekilleri,ilk başta gerçekten zor ama çok iyi odaklanmak lazım,gözünü hiç ayırmadan kadranmıdır nedir işte onu çok çok çok yavaş olacak şekilde ileri geri çevirmen lazım,kullanmadan önce birşey yeme içme,dişini fırçalama,tükürük çok kurusun,15 dakika olunca daha etkili oluyordu sanırım

inşallah hamişim cnm.mikroskobu hem sabah hem oğleden hem akşam yaptım hepsinde eritli otlar gördüğüm.PKO değilim,geçen hafta salı günü dr.gittim bişey yoktu sadece 2 tane yumoşum buyumuştu 18mm kadar vardı.inşallah tutmuştur.

sana nasıl kullanacağını anlatayım

kapağı çıkardığın bölümde siyah bişiy görüyosun ya onu komple çıkarıcaksın o vida gibi dönen teri değil ama siyah bölümüm tamamını çevirmeden çekerek çıkaracaksın sonra hiç bişiy yeyip içmeden diş fırçalamadan o çıkardığın yere tükürük süreceksin ve iyice kurumasını bekleyeceksin.

kuruduktan sonra yerine çıkardığın gibi takıcaksın

asıl iş burda başlıyo zatan ben öğrenene kadar çok uğraştım o elindeki alet bir mikroskop aynen mikrokopla bakar gibi gözünü dayayacaksın ve alttaki ışığa da parmağınla basıp basılı tutarken bakacaksın görüntü net olmayabilir o dönen kısı netlik ayarı yapıyor netliği ayarlayacaksın ve şikilleri inceleyeceksin

noktalar çıkıyosa yumurtlama dönemi deil
yumurtlama yaklaşınca noktaların arasında dallar göreceksin
yumurtlama döneminde komple dallar olacak heryeri dal görünce bi kaç gün çalışıcaksın

bende böyle oluyo ha bide günlük temizlersin tükürük sürdüğün bölümü tatlım yoksa yorum değişir

inşallah cnm.adetime 4 gün var bakalım.

Kızlar ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Markası laboquick, buardaki arkadaşlardan bu markayla ilgili kötü yorumlar okudum ama maalesef burayı okumadan testi almıştım. Dün adetimin 10. günüydü testi yaptım silik çizgi çıktı ama koyu renkliydi yani hergün koyulaşacağını düşünürsek birkaç gün sonra diğer çizgiyle aynı renk olacak gibi. Acaba test bozuk olduğu için mi böyle koyu çıkmıştır, bu marka test kullanlarlar test gerçek yumurtlama gününde doğru göstermiyor mu, hatalı nerken sürekli silik çizgi göstermesini mi kastediyorsunuz. Ben geçen ay düşük yaptığım için yumurtlama düzenim sapıttı, bir de bu ay soğan kürü uyguluyorum yani tahminen ne zaman yumurtlarım kestiremiyorum ve doğru zamanı kaçırmak istemiyorum. Sizce başka marka test mi alayım, hangi markayı tvsiye edersiniz.

inşallah cnm.adetime 4 gün var bakalım.

ebruli canım umarım güzel haberler alırsın bende beklemedeyim yarım adet olmam gerek ben bu ay ovulasyon kiti falan kullanmadım sadece ateşimi ölçtüm yumurtlama günümü yakaladım.ancak bugün yani günüme 1 gün kala yaptığım test malesef negatif çıktı.inşallah senden bu ay güzel haber alırız

arkadaşım üzgünüm ama testler kesinlikle bozuk.belki satıcı şikayetllerden sonra bozuk olan ürünleri satıştan çekmiştir ama sanmıyorum.benim her yaptığım test pozitifti burda ebruli22 arkadaşta kullandı oda adet gününde yapmış o zaman bile pozitif çıkmış ayrıca gebelik testleride bozuk pozitif sonuç veriyor.inşallah sana gelenler bozuk olanlar değildir.

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım. Her yaptığım test pozitifti derken her zaman aynı koyulukta iki çizgi yakaladığını mı kastediyorsun. Benim çizgilerdin birisi silikti ama öyle zar zor görülebilecek kadar silik değildi sadece diğeri gibi koyu ve net değildi. Burada okuduklarımdan sonra kafam çok karıştı.

arkadaşlar bende aldım bu ay denicem ilk kez ben birde şunu merak ediyorum benim 16 21 arası gözüküyor yumurtlama dönemi benim ancak 23 ünde olabilir ilişki eşimle ayrı yerlerdeyiz acaba şansım varmı bunu merak ediyorum cvplarsanız sevinirim

yok benim test hep pozitif göstermiyor adetken yaptım bakalım hep pozitifmi gösterecek die negatif son kullanma tarihide geçmemiş bakalım denedikçe görücez şuan sorun yok gibi

ama hafif bi çizgi çıktı yaa ama silik belki silik çıkıodur yumurtlama gününde tam koyu çıkıodur olamazmı

ben kendim sorup kendim cvplıyorum sanırım :)))tetin kullanma talimatına baktımda silik çıkınca negatif dio demkki silik çıkıo tam koyu çizgi çıkınca pozitif demek sanırım örenğiyle göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…