- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.661
bu dediğin eritli otları falan bilmiyorum canım hiç görmedim zaten ovulasyon mikroskobu nasıl bişey bilemiyorum sadece testini biliyorum ben.bende testini aldım şimdi adetimin 6.günündeyim 10.günü yapmaya başlıycam bende.ama bu topiği baştan okumuştum bi ara testi almaya karar verdiğimde.sende okursan anlarsın hamile olan kızlarda hem pozitifi yumurtlamada hemde yumurtlamadan 1 hafta sonra görmüşler.niyeyse bu testler hcgyide lh gibi algılıyormuş sanırım.ama testin tam pozitif olması lazım.yani silik falan olmaz aynı renk olması lazım.seninkinde tam pozitif nasıl oluyo bilmiyorum.ama sen pozitif diyorsan hamile olabilirsin.aslında bide ateşini ölçseydin yüksek devam edersede hamilesindir.
slm 34 gun uzun bir sure olduğu için yumurtlamanda geç olur canım bence devam et yapmaya adetine yakın yumurtluo olabilirsin
yane boyle otlu çiktığı zaman yumurtluyorsun demekanlamadım gitti neden adete yakın bukadar otlu gösterıyor.
canım inş. dediğin gibidir çok korkuyorum ya yumurtlama yoksa diye((((
slm kızlar,bu ovulasyon mikroskobu kullanan varmı,benim adetime 6 gün var ve bu mikroskob sabah yaptığımda çok eritli otlar şeklinde gördum.ben hala yumurtluyormuyum şimdi ne oldu.yumurtlama zamanında yaptım nezaman yumurtladım bilıyorum sonra otlar fazla yoktu,bu sabah meraktan yaptım ve gene bir sürü çiktı.
merhaba arkadaşlar.
baby start tükürük testi kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.:Saruboceq:
bana detaylı bir şekilde anlatabilir mi bir arkadaş..
ya ben çok beceriksiz çıktım bu konuda ya da benim bu test bozuk.
hiçbir şey görüp algılayamıyorum mafoldumben
canım hamiş olma ihtimalin yükse. ama mikroskobu sabah erken saatte yapmış isen lh birikmiş olabilir. çok ümitlenme ama bir test alıp yapsan iyi olur. bir de ovulasyon testi her zaman gebeliği göstermez. misal elimde gebelik testi bittiği için ovulasyon testini kullanmıştım. tek çizgiydi ama ben hamiştim. geçen ay da net çift çizgi çıktı. bhcg 1 bile değildi. güvenmeyin. kendimden biliyorum. vücutta her zaman lh vardır. özellikle pco iseniz o oran daha da yüksetir ve her zaman silikte olsa çıkar. bende pco olmamasına rağmen adet günümde net çizgi çıkmıştı.
merhaba arkadaşlar.
baby start tükürük testi kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.:Saruboceq:
bana detaylı bir şekilde anlatabilir mi bir arkadaş..
ya ben çok beceriksiz çıktım bu konuda ya da benim bu test bozuk.
hiçbir şey görüp algılayamıyorum mafoldumben
ebruli22 önceden de yazdım ovulasyon mikroskobu ile ilgili,ben donnayı kullanmıştım ilk hamileliğimde senin de bahsettiğin gibi 3 gün kala falan akıntı miktarım artmıştı ve bende noluyoruz dedim tekrar mı yumurtluyorum diye bu mikroskoba baktım eğrelti otumsu gibi desenler görmüştüm,ve adetim geçince öğrenmiştim.yani inşallah sen de büyük ihtimal hamilesin
inşallah cnm.adetime 4 gün var bakalım.
Kızlar ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Markası laboquick, buardaki arkadaşlardan bu markayla ilgili kötü yorumlar okudum ama maalesef burayı okumadan testi almıştım. Dün adetimin 10. günüydü testi yaptım silik çizgi çıktı ama koyu renkliydi yani hergün koyulaşacağını düşünürsek birkaç gün sonra diğer çizgiyle aynı renk olacak gibi. Acaba test bozuk olduğu için mi böyle koyu çıkmıştır, bu marka test kullanlarlar test gerçek yumurtlama gününde doğru göstermiyor mu, hatalı nerken sürekli silik çizgi göstermesini mi kastediyorsunuz. Ben geçen ay düşük yaptığım için yumurtlama düzenim sapıttı, bir de bu ay soğan kürü uyguluyorum yani tahminen ne zaman yumurtlarım kestiremiyorum ve doğru zamanı kaçırmak istemiyorum. Sizce başka marka test mi alayım, hangi markayı tvsiye edersiniz.
arkadaşım üzgünüm ama testler kesinlikle bozuk.belki satıcı şikayetllerden sonra bozuk olan ürünleri satıştan çekmiştir ama sanmıyorum.benim her yaptığım test pozitifti burda ebruli22 arkadaşta kullandı oda adet gününde yapmış o zaman bile pozitif çıkmış ayrıca gebelik testleride bozuk pozitif sonuç veriyor.inşallah sana gelenler bozuk olanlar değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?