- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.681
ben kendim sorup kendim cvplıyorum sanırım :)))tetin kullanma talimatına baktımda silik çıkınca negatif dio demkki silik çıkıo tam koyu çizgi çıkınca pozitif demek sanırım örenğiyle göstermiş
sana nasıl kullanacağını anlatayım
kapağı çıkardığın bölümde siyah bişiy görüyosun ya onu komple çıkarıcaksın o vida gibi dönen teri değil ama siyah bölümüm tamamını çevirmeden çekerek çıkaracaksın sonra hiç bişiy yeyip içmeden diş fırçalamadan o çıkardığın yere tükürük süreceksin ve iyice kurumasını bekleyeceksin.
kuruduktan sonra yerine çıkardığın gibi takıcaksın
asıl iş burda başlıyo zatan ben öğrenene kadar çok uğraştım o elindeki alet bir mikroskop aynen mikrokopla bakar gibi gözünü dayayacaksın ve alttaki ışığa da parmağınla basıp basılı tutarken bakacaksın görüntü net olmayabilir o dönen kısı netlik ayarı yapıyor netliği ayarlayacaksın ve şikilleri inceleyeceksin
noktalar çıkıyosa yumurtlama dönemi deil
yumurtlama yaklaşınca noktaların arasında dallar göreceksin
yumurtlama döneminde komple dallar olacak heryeri dal görünce bi kaç gün çalışıcaksın
bende böyle oluyo ha bide günlük temizlersin tükürük sürdüğün bölümü tatlım yoksa yorum değişir
canım çok tşk ederim. gayet güzel açıklamışsın ama bişey daha sorucam.
o siyah yer dediğini çıkarınca altta lambanın çubuğunu görüyorsun değil mi
ben niye zorlandım bu kadar anlamıyorum
Arkadaslar dun ovulasyon testinde 2. cizgi silik olarak cikti bugun yaptim daha netti . simdi benim yumurtam nezaman catlayacak bugun 11. gunum 28 gunde duzenli olarak regl oluyorum. cift cizgiden nekadar sonra yumurtlama oluyor? Bugun iliskiye girdik hergun girelim mi?
evet cnm lambanın çübüğünü görüyörsun.
bende adetime 2 gün kaldı mikroskob ala eritli otlar gösterıyor,anlamadım neden.
ebruli canım umarım adet olmazsın ve otları görmen inşallah gebe olduğundandır.ben bu ayda malesef adet oldum.ateş ölçmeye devam etcem idrarla falan uğraşamıyom eğer bu ayda olmazsa senin mikroskobdan alcam.güzel haberlerini bekliyorum
canım bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum ben daha yeni başlıcam hamilelik çalışmalarına ama içimden bir his 3-4 güne güzel haberler gelecek diyor hakkında :CüvCüv: :ecrin_bebek: inş canım hayırlısıyla :Saruboceq:
ebruli isallah hamilesindir ama hamile olabilirsin sen kendine dikkat et canm
kız ronya nasılsın yaw,yolla devam cnm olmazsa bu mikroskob al vallah çok güzel ve çok net gösterıyor.ben başladığım zaman bişey göremıyordum sonra yumurtlama yaklaştıkça hafif otlar görmeye başladım,yane idrar testinden 1000 kat da güzel,tavsiye ederim,ama baby start focus olsun,donna da var ama hiçbişey yaramıyor.
arkadaşlar mrb. bi sorum olacak.ben cuma günü yumurtlama testlerimden birini yaptım.pozitif çıktı.cuma günü çalıştık ama sanırım stresten dün çalışamadık.denedik ama olmadı.aşırı stres olduk ikimiz de.şimdi ben bu ay da mı pas geçtim yoksa çalışsam başarabilir miyim?
canım bu ayda ateş ölçmeyle devam edicem olmazsa önümüzdeki ay alcam.en azından idrarla uğraşmıyon iyi yaptın almakla.ne zaman beklenmeyen adet günün eğer pozitifi sürekli görüyosan gebe olabilirsin çünkü gebelikte östrojen artarmış biliyon demi mikroskop östrojene duyarlı onu tespit ediyo.umarım güzel sonuç alırız takip edicem seni güzel haber bekliyom ona göre :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?