Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ya bana doktorum ovulasyon testlerinin tamamen güvenilir olmadıgını söyledi.
sürekli çift çizgi çıktıgını söyledim...onlar çok da saglıklı sonuç vermiyor dedi.:uhm:

evet cnm eğer ggdan aldıysan ve markası laboquik ise,bilki bozuk,bende dehep pozitif çikıyordu,şimdi ovulasyon mikroskobu kullanıyorum ve gayet net gösterıyor.

evet cnm eğer ggdan aldıysan ve markası laboquik ise,bilki bozuk,bende dehep pozitif çikıyordu,şimdi ovulasyon mikroskobu kullanıyorum ve gayet net gösterıyor.

canım bana bi arkadasım gönderdi.daha 20 tane falan var elimde.yeşilli paketi.ama ismine baktım da senin dedigin degil.one step ovulasyon testi yazıyo sadece.
dedigin gibi mikroskobunu almam gerek benimde.

canım bana bi arkadasım gönderdi.daha 20 tane falan var elimde.yeşilli paketi.ama ismine baktım da senin dedigin degil.one step ovulasyon testi yazıyo sadece.
dedigin gibi mikroskobunu almam gerek benimde.

o markayı bilmıyorum cnm.ben ovulasyon mikroskobundan çok memnunum,diğer testlere pek güvenmem .

mrb kızlar çok canım sıkkın ya bu ovulasyon teestini ilk kez yapıyorum 24. gunu ve pozitif gormedim daha sadece 2 gun çok silik çıktı belli belirsiz normalde 34 gunde falan adet oluyorum ve ayrıca PKO luyum bu etkiler diyolar ama ben her ay 33-34 gunde adet oluyorum adet olsamda yumurtlama olmuyor olabilirmi ((((

Merhaba aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır burayı takip ediyorum. Tecrübelerim ve araştırmalarım sayesinde bu konuda neredeyse uzmanlaştım :)) ama ortada hala bebek yok ne yazıkki (

merhaba suya sem sadece merak ettim adet olup bittikten sonra kaçıncı günde yumurtlama başlar

Kullanılan test markaları bence çok önemli burda çıkan yazılardan anladığım kadarıyla internetten satın alınan çin malı ucuz testlerin çoğu ne yazıkki yanlış sonuçlar verebiliyor. Ben clear blue, galenic ve medi smart kullandım. Galenic kesinlikle berbat boşu boşuna iki ayım giti hiç çift çizgiyi göremedim. Aldığım eczaneyle konuştuğumda çoğu kişiden aynı tepkiler geldiğini söyledi. Clear blue çok iyi onda çift çizgiyi gördüm ancak o dönemlerde nasıl kullanacağımı iyi bilemediğimden o da boşa gitti zaten şimdi piyasada yok. Medi smart çok iyi. Kesinlikle doğru gösteriyor. Ben hem kasık ağrılarımdan, hem ateş ölçme hem de vücut salgılarından takip etmiştim. Sizlere de tavsiye ederim. Prospektüsü de çok detaylı kafanızda hiç soru işateti bırakmıyor.

Önemli olan bir sonraki adet tarihini tahmin edebilmen. adet olduğun gün dahil 14 gün geriye gidersen yumurtlama tarihini anlarsın. benim 25 ile 31 gün arasında değiştiği için teslere 11-12. gün başladım. yani 31. gün adet olduysan 31 dahil geriye say 14. gün yumurtlamış oluyorsun canım.

evet zaten çizgiyi gördükten 24 ila 48 saat sonra yumurta atılıyor. mesela benimki, çizgiyi gördükten iki gün sonra yumurtam çatladı.

teşekkür edeirm canım benim adetime 2 gün var ve ben meraktan ovulasyon testi yaptım ve çok net 2.çizgi çıktı diğeri kadar değil ama ona çok yakın....sence bu normal mi?

hangi ovulasyon testine baktın? birde belirtilen sürede mi çıktı. uzun süre geçtikten sonra koyulaştıysa geçersiz maalesef.

ben de predictörünkini yapmıştım 6 gün kala tek çizgi göstermişti. 3 gün kala yaptım silik çıkmıştı ben de heveslendim. yarın sabah gene yap daha koyulaşırsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…