Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

laboquick marka ovulasyon testi.yok 5 dakka bile olmadı 2.çizgiyi görmem..valla bişey anlamadım

cnm laboquik marka bozuk,bende aldım burda ronya diğe arkadaşimiz var oda ayne marka kullandı,hatalı pozitif çikıyor.ben geçen ay yaptım hep pozitif ve adet oldum,bu ay da ayne,yarın adet günüm gene kalmıştı çekmecede bir kaç tane ovulasyon testi,yaptım gene pozitif.

inşallah valla bende 2 gün önce ovulasyon testi yaptım hiç bişey çıkmadı denecek kadar azdı ama bugün baya diğer çizgiye yakın bir renk...:)bugün gebelik testi alsam yapsam belli olur mu dersin?

hımmm heveslenmeyim o zaman ben en iyisisenağlama zaten adet ağrılarımda var sanırım adet olucam...çok teşekkür ederim arkadaşlar

hımmm heveslenmeyim o zaman ben en iyisisenağlama zaten adet ağrılarımda var sanırım adet olucam...çok teşekkür ederim arkadaşlar

cnm üzülme inşallah sen hamilesın,bak şimdi gittim bir tane da yaptım,bide okadar su kola içtikten sonra 2 dakka içinde kıpkırmızı 2 çizgi.yarın adetim gelmezse gidip gebelik testi alacam.

cnm üzülme inşallah sen hamilesın,bak şimdi gittim bir tane da yaptım,bide okadar su kola içtikten sonra 2 dakka içinde kıpkırmızı 2 çizgi.yarın adetim gelmezse gidip gebelik testi alacam.

yok artık inanırmısın üzülmüyorum alıştım sayılır bende 5 aydır deniyorum ama negatifleri görmekten bıktım valla...ama insan işte genede heves ediyo umutlanıyorneyse bakalım yarın öbür gün adet olucam artık olmazsam bakalım o zaman haber veririm ben sizesenağlama

ben 2 senedir istiyorum, bu arada iki de düşük yaptım. Ben de alıştım artık. Ama burada başkalarının bebeklerine kavuşması beni daha da heveslendiriyor. Umutlarımı besliyor. Ebruli seni de hep okuyordum uzun zamandır istiyorsun biliyorum umarım bebiş olmuştur.

benimkide böyle ama çok fazla net çıkmamış yani daha koyu ama ışıktan sanırım mat görünüyor

Eklentiler

• $DSC01865.webp
    3 KB · Görüntüleme: 48
ebrulicim senin resim görünmüyo mu yoksa ben mi bakmayı bilemedim?valla bende yeni üyeyim tam olarak ne nasıl bilemiyorum

canım umarım birgün bebeklerimiz hakkında konuşuyo oluruz burda...ben buna inanıyorum allahım isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inş....

senin T çizgisi da açik,benimki C çizgisiyle ayne hatta da koyu

yok benimki senin kadar net değil valla...aman inş inş belki bu sefer olmuştur ne dersin....bak içim bi hoş oldu senin resme baktığım zaman inş canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun peki?(ama ovulasyon testi adetten bu kadar kısa zaman önce böyle çıkmaması gerekmez mi?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…