Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

adet günüm yarın,artık yarın dişarı çikacam gidip test alacam.vallah bilmıyorum bana bozuk geldi bu testler,ama bende mikroskob da var tükürükle yapılan ovulasyon testi,oda pozitif çikıyor

bakın bugün yeni üye oldum belki uğurlu gelirim ne dersiniz :))

hoşgeldin cnm ozaman,inşalah hepimize uğurlu gelirsın.demeki çoktan yazdıklarımı okuyorsun boshayallersmile yok cnm hala bebiş yok,bu ay klomen ve progestan kullandım beklıyorum,progetan biteli 7 gün oldu ama hala adet yok,acaba bu ialç bittikten kaç gün sonra adet olursun.

adet günüm yarın,artık yarın dişarı çikacam gidip test alacam.vallah bilmıyorum bana bozuk geldi bu testler,ama bende mikroskob da var tükürükle yapılan ovulasyon testi,oda pozitif çikıyor

canım inş.bakarsın birbirimize uğur getirirz neden olmasın.....dua edicem ben ne olur sende dua et....olmazsada dünyanın sonu değil tabi napalım........allahım vereceği zamanı bilir bekliycez artık

ikiniz için de dua ediyorum bunu bilin. Emrina eğer lekelenmen varsa gebelik olasılığın yüksek bence biran önce bak. Ben de daha önceki gebeliklerinde onu yaşamıştım. olmazsa da olmaz dünyanın sonu değil ya her üzüntü yeni bir tecrübe bizler için.

bak canım endişelendirmek istemem ama lekelenme ve ağrın varsa gebeliktense düşük riski bile olabilir o yüzden dikkate al bu belirtileri. Ben daha önce yaşadım. regl oluyorum sandım sonra anladım hamile olduğumu üstüne görmedir diye hiç önemsemedim yapılmaması gereken herşeyi yaptım ve kaybettim ne yazık ki belkide olacağı vardı ama ben genede içten içe kendimi suçladım hep...

canım çok sağol desteklerin için inş sen vesile olursun:)eczane biraz uzak bana ama ben almaya çalışıcam ve muhakkakta haber vericem

cnm senin bebişin varmı şimdi,bende 2 tane düşük yaptım mafoldumben bide ben merakettim bir konu var,eğer hamileysen akıntı olması şarmıdır acaba,bende bişey yok şimdilik.

mrb kızlar çok canım sıkkın ya bu ovulasyon teestini ilk kez yapıyorum 24. gunu ve pozitif gormedim daha sadece 2 gun çok silik çıktı belli belirsiz normalde 34 gunde falan adet oluyorum ve ayrıca PKO luyum bu etkiler diyolar ama ben her ay 33-34 gunde adet oluyorum adet olsamda yumurtlama olmuyor olabilirmi ((((

cnm sen hangi marka kullanıyorsun,eğer 34 günde adet oluyorsan adetin 20nci gününden yumurtlaman lazım.

Evet 6 yaşında bi oğlum var ve çok komik o kaza ile oldu yeni evliydik. şimdi de ben istiyorum ama olmuyo kader işte :))

Evet 6 yaşında bi oğlum var ve çok komik o kaza ile oldu yeni evliydik. şimdi de ben istiyorum ama olmuyo kader işte :))

allah annalı babalı buyutsun inşallah,bak ne güzel,benim henüz bebeğim yok ,zaten boyle oluyor istedikçe olmuyor.ama ben kafayı çok takıyorum,ne yapim düşünmeden yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…