- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.741
yok benimki senin kadar net değil valla...aman inş inş belki bu sefer olmuştur ne dersin....bak içim bi hoş oldu senin resme baktığım zaman inş canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun peki?(ama ovulasyon testi adetten bu kadar kısa zaman önce böyle çıkmaması gerekmez mi?)
yaa hadi gidin bi gebelik testi alıcaksınız alt tarafı. silik de olsa eğer varsa çıkması lazım kızlar...[/QUOT
canım almaya çalışıcam bugün....deniycem aman çıkmazsa çıkmaz valla ya...bide nasıl ağrım var anlatamam adet ağrısı ama 2 gündür leke gibi çok ama çok az kahverengi akıntı var ama bilmem valla bi deneyeyim ne çıkar ki
bakın bugün yeni üye oldum belki uğurlu gelirim ne dersiniz :))
yaa hadi gidin bi gebelik testi alıcaksınız alt tarafı. silik de olsa eğer varsa çıkması lazım kızlar...[/QUOT
canım almaya çalışıcam bugün....deniycem aman çıkmazsa çıkmaz valla ya...bide nasıl ağrım var anlatamam adet ağrısı ama 2 gündür leke gibi çok ama çok az kahverengi akıntı var ama bilmem valla bi deneyeyim ne çıkar ki
kızzzz belki yerleşme kanamasıdır ha
adet günüm yarın,artık yarın dişarı çikacam gidip test alacam.vallah bilmıyorum bana bozuk geldi bu testler,ama bende mikroskob da var tükürükle yapılan ovulasyon testi,oda pozitif çikıyor
kızzzz belki yerleşme kanamasıdır ha
normal mi böle olması bilmem ki acaip derecede belim ve kasıklarım ağrıyo amasenağlama ağzından bal damlıyo yemin ederim inş inşşşş......:)
normal mi böle olması bilmem ki acaip derecede belim ve kasıklarım ağrıyo amasenağlama ağzından bal damlıyo yemin ederim inş inşşşş......:)
evet cnm,eğer yoğun kanaman yoksa benim bildiğim kadarıyla bu kahverenki akıntılar yerleşme kanamasıdır,senin adet günün nezaman cnm.
ikiniz için de dua ediyorum bunu bilin. Emrina eğer lekelenmen varsa gebelik olasılığın yüksek bence biran önce bak. Ben de daha önceki gebeliklerinde onu yaşamıştım. olmazsa da olmaz dünyanın sonu değil ya her üzüntü yeni bir tecrübe bizler için.
evet cnm,eğer yoğun kanaman yoksa benim bildiğim kadarıyla bu kahverenki akıntılar yerleşme kanamasıdır,senin adet günün nezaman cnm.[/QUOTE
yarından sonra canım
canım çok sağol desteklerin için inş sen vesile olursun:)eczane biraz uzak bana ama ben almaya çalışıcam ve muhakkakta haber vericem
bak canım endişelendirmek istemem ama lekelenme ve ağrın varsa gebeliktense düşük riski bile olabilir o yüzden dikkate al bu belirtileri. Ben daha önce yaşadım. regl oluyorum sandım sonra anladım hamile olduğumu üstüne görmedir diye hiç önemsemedim yapılmaması gereken herşeyi yaptım ve kaybettim ne yazık ki belkide olacağı vardı ama ben genede içten içe kendimi suçladım hep...
çik 2 dakada al cnm,benim içinde bitane al,ben uşenıyorum çikmaya kaydirigubbakcemile3
tamam canım sizimi kırıcam şimdi çıkıyorum en kısa zamanda dönücem:)geldiğim zaman yaptıktan sonra haber veririm ok öpüyorum sizi
mrb kızlar çok canım sıkkın ya bu ovulasyon teestini ilk kez yapıyorum 24. gunu ve pozitif gormedim daha sadece 2 gun çok silik çıktı belli belirsiz normalde 34 gunde falan adet oluyorum ve ayrıca PKO luyum bu etkiler diyolar ama ben her ay 33-34 gunde adet oluyorum adet olsamda yumurtlama olmuyor olabilirmi((((
Evet 6 yaşında bi oğlum var ve çok komik o kaza ile oldu yeni evliydik. şimdi de ben istiyorum ama olmuyo kader işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?