Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben de çok takmıştım yeni yeni kabullendim artık. bizde problem sanırım eşimden kaynaklanıyor. doğumdan sonra hemen spiral taktırmıştım hiç istemiyodum. şimdi çoook pişmanım. bak ne dedim ben üzülmek yok. ama bu lekelenmeler pek normal değil.

yok malsef yok valla artık ben anladım sanırım bu kadar çok isteyince olmuyo üstüne düşmemek gerekiyo sanırım......5 tane aldım canım ama yapsam ne değişecek hiç bişey değişmez ki olsaydı bugün muhakkak çıkardı........bu ay ben preseed deniycem bakalım işe yarıycak mı? ebruli inş sen güzel haberler verirsin bize inş.........

canım çok sağol bugün çok ama çok desteklerinizi gördüm...ilk aylarda daha çok üzülüyodum ama şimdi o kadar değil napalım allahım bilir vereceği zamanı diyorum artık...inş siz güzel güzel haberler verirsiniz inş...dualarım sizinle:sinifsinif:

adet olmazsan 2 gün sonra tekrarla cnm,bende gidecektım ama yarın gidecam artık,bir yere da uğramam lazım yarın giderken test da alacam,tabki eğer adetim gelmezse.

deniycem canım bakalım......keşke sende alsaydın bugün ama boşver olmadıysada erkenden üzülmeni istemem.....ama dualarım seninle.yarım bakıcam sürekli buraya güzel haberlerini bekliyorum

evet bence de. ikinci düşük yaşadığımda kan testinde hcg 60 tı ama gebelik testinde negatif gösteriyodu. bekle bakalım ne olacak.

dur kız bekle şimdi dişarı çikıyorum,15 dakkaya kadar dönerim,sitedeyım ta 17nci katta aşağa inecam siteden çikacam. biraz sürecek

inşallah cnm,3-4 gün akadar beli olacak,sen yapın mı esti,görebildin mı bişey.
inşallah canım inşallahh :Saruboceq:
valla canım sanki bugün birşeyler görmeye başladım.
ama benim tahminime göre ben adetimin 18. günü yumurtluyorum. geçen ay akıntıdan öyle anlamıştım.
bugün adetimin daha 8. günü.
şimdiye kadar bişey görememiş olmam gayet normal.çünkü ben yanlış yere tükürük koyuyormuşum. çok safım çok :roflol:

valla sanırım bende tam olarak anlayamadım bende onu bekliyorum:sm_confused:

senin negatif çıkmış galiba.
ama ben bu testlerine pek güvenmiyorum ya.
benim en yakın arkadaşım hastanede yaptırmıştı negatif çıkmıştı. ve o kadar emindik ki
ordaki hemşire kesinlikle hamile değil demişti. gıcıkk
sonra 2 gün sonra kanda yaptırdık ve sonuç hamile

evet canım malesef negatif çıktı benim acaip derecede ağrılarım var ama belik kasıklarım çok ağrıyo sanırım adet olucam ben...ama bakalım eğer olmazsam 2 gün sonra tekrar test yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…