Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ebruli gelmeyecek sanırım çokta merak ediyorum ama.allahım inş o iyi haberlerle gelirde bugünkü üzüntüm diner inş.:ecrin_bebek:

geldim cnm,sana dedimya 15 daka falan ancak gelirim,eczane yakın değil bde kasapa uğradım,dur biraz çişim gelsın yapacam ne çikarsa çiksın artık,kafam rahat olsun.

hadi bakalım hergün uyandığın zaman yap,bak göreceksın yavaş yavaş şekiller çikmaya başlar.

testi yaptım cnm,banyoya bıraktım bakalım ne olacak,yanında kalmak istemedim,sürpriz olsun diye kaydirigubbakcemile3 içimde bir his dıyor tek çizgi sanki,olsun ya üzülmıyecam enazından stresi atmış olurum.

Kıslar delisiniz yaaa, sabırsızlık tavan yapmı, ebruli tatlım inşallah çift çizgi çıkar da halay çekeriz, ahan da ben de bekliyom seni :)

testi yaptım cnm,banyoya bıraktım bakalım ne olacak,yanında kalmak istemedim,sürpriz olsun diye kaydirigubbakcemile3 içimde bir his dıyor tek çizgi sanki,olsun ya üzülmıyecam enazından stresi atmış olurum.

ben de bekliyorum ebruli hadi bakalım :Saruboceq:

canım hadi bakalım inş inş inşşşş çift çizgi görürsün:ecrin_bebek:

hayır lütfen 2.çizgi çıktı de hadi canım bekliyoruz

hayır 13.gün yaptım o zaman çok çok silik 2.çizgi çıktı ama belli olmuyo testin duyarlılığına bağlı canım.hemen karamsarlığa kapılma belirtin varmı

benimde bugun tam 12 gün ve sonuçççççççç tek çizgi

hay allah ya hay allah valla çok üzüldüm canım.ama napalım bak üzülme ne olursun tamam mı....belkide erken yaptığımız için böyle çıkmıştır olamaz mı?inş adet olmayız inş tekrar yaparız hala umut var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…