- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.801
benimde bugun tam 12 gün ve sonuçççççççç tek çizgi
hayır 13.gün yaptım o zaman çok çok silik 2.çizgi çıktı ama belli olmuyo testin duyarlılığına bağlı canım.hemen karamsarlığa kapılma belirtin varmı
hay allah ya hay allah valla çok üzüldüm canım.ama napalım bak üzülme ne olursun tamam mı....belkide erken yaptığımız için böyle çıkmıştır olamaz mı?inş adet olmayız inş tekrar yaparız hala umut var bence
Benimde bugün 29.gün normalde adet döngüm 28 ama tüp bebekten sonra 3 gün uzadi adet gelmelerim. Dünden beri test yapiyorum hep gölge gibi cikiyorkaydirigubbakcemile
Benimde bugün 29.gün normalde adet döngüm 28 ama tüp bebekten sonra 3 gün uzadi adet gelmelerim. Dünden beri test yapiyorum hep gölge gibi cikiyorkaydirigubbakcemile
cnm ben bu ay progestan kullandım,tüp bebek bölümünde dr.sordum,hapı bitti zaman 7 gün içinde adet olmam lazım olmazsam demeki var bişeyler,bugun tam 7 gün oldu hapı biteli,beklıyorum bakalım,ateşimde 36.7 sabit kaldı.
cnm ben bu ay progestan kullandım,tüp bebek bölümünde dr.sordum,hapı bitti zaman 7 gün içinde adet olmam lazım olmazsam demeki var bişeyler,bugun tam 7 gün oldu hapı biteli,beklıyorum bakalım,ateşimde 36.7 sabit kaldı.
canım progestonu kaçıncı gün kullanmya başladın bide gebelik belirtileri varmı göğüslerde şişkinlik falan benim ilk belirtim o olmuştu
kızlar çok teşekkür ederim sizlere benimle bugünü paylaştığınız için...allahım herkesin gönlüne göre versin.....ben çıkıyorumm yemek yapmakta lazım dimi amakaydirigubbakcemile3 nwyse iyi akşalar arkadaşlar size
canım pko mu var sen de neden kullanıyordun progestanı ?
ben de pko luyumda.
gerçi son 4-5 aydır ne usg de ne testlerde pkoya ait bir belirti kalmamış. nasıl iş anlamadım ben de.
cnm adetim 5günü klomen kullandım 5 gün boyunca,ve adetim 15nci günüm progestan kullandım,günde 3 tane 10 gün boyunca.cnm benim herzaman adet oncesi göğüslerim hassas olurdu ama bu sefer 2 gündür uçlarım ağrımaya başladı,normalde adete yakın sadece göğüslerim ağrırdı uçları değil.
gölge gibi çıktığı zaman pozitif olmuyo mu?
canım benimde bu ay göğüs uçlarım acıyodu gebeyim diye düşündüm ama malesef yok adet oldum.canım yumurtlama gününün üzzerinden kaç gün geçti önemli olan o.adetine kalan gün sayısı çok önemli değil belki geç yumurtlama olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?