Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimde bugün 29.gün normalde adet döngüm 28 ama tüp bebekten sonra 3 gün uzadi adet gelmelerim. Dünden beri test yapiyorum hep gölge gibi cikiyorkaydirigubbakcemile

olsun canım olsun moral bozmak yok..
demin emrina ya da anlattım. bu gebelik testleri bana çok güvenilir gelmiyor.
adetlerinizi bekleyin. gecikirse doğruca kan testine

hayır 13.gün yaptım o zaman çok çok silik 2.çizgi çıktı ama belli olmuyo testin duyarlılığına bağlı canım.hemen karamsarlığa kapılma belirtin varmı

aslına bakarsan yok ama diyolar ya hani adet sancısıyla,gebelik belirtileri aynı oluyomuş benimde çok fazla belim kasıklarım ağrıyodu adet olacak gibi...hani belki dedim belki olmuştur ama sonuç hüsran tabi

cnm ben bu ay progestan kullandım,tüp bebek bölümünde dr.sordum,hapı bitti zaman 7 gün içinde adet olmam lazım olmazsam demeki var bişeyler,bugun tam 7 gün oldu hapı biteli,beklıyorum bakalım,ateşimde 36.7 sabit kaldı.

Benimde bugün 29.gün normalde adet döngüm 28 ama tüp bebekten sonra 3 gün uzadi adet gelmelerim. Dünden beri test yapiyorum hep gölge gibi cikiyorkaydirigubbakcemile

umarım vardır çünkü çok silik çıkıyo valla ben eşime göstermiştim direk tek çizgi dedi hatta bir süre 2.silik çizgiyi görememişti.

inş canım o zaman senin yarın yeniden denemen lazım.dualarım seninle canım

canım progestonu kaçıncı gün kullanmya başladın bide gebelik belirtileri varmı göğüslerde şişkinlik falan benim ilk belirtim o olmuştu

canım pko mu var sen de neden kullanıyordun progestanı ?
ben de pko luyumda.
gerçi son 4-5 aydır ne usg de ne testlerde pkoya ait bir belirti kalmamış. nasıl iş anlamadım ben de.

kızlar çok teşekkür ederim sizlere benimle bugünü paylaştığınız için...allahım herkesin gönlüne göre versin.....ben çıkıyorumm yemek yapmakta lazım dimi amakaydirigubbakcemile3 nwyse iyi akşalar arkadaşlar size

canım progestonu kaçıncı gün kullanmya başladın bide gebelik belirtileri varmı göğüslerde şişkinlik falan benim ilk belirtim o olmuştu

cnm adetim 5günü klomen kullandım 5 gün boyunca,ve adetim 15nci günüm progestan kullandım,günde 3 tane 10 gün boyunca.cnm benim herzaman adet oncesi göğüslerim hassas olurdu ama bu sefer 2 gündür uçlarım ağrımaya başladı,normalde adete yakın sadece göğüslerim ağrırdı uçları değil.

tamam canikom hadi kendine iyi bak,yarın görüşürüz.sana kolay gelsın

canım benimde bu ay göğüs uçlarım acıyodu gebeyim diye düşündüm ama malesef yok adet oldum.canım yumurtlama gününün üzzerinden kaç gün geçti önemli olan o.adetine kalan gün sayısı çok önemli değil belki geç yumurtlama olmuştur.

Off kafaya takmiyacam diyorum ama olmuyor iste her adet dönemini beklemek stresli geciyor. Yarinde evlilik yil dönümüz var belki bu sefer olmustur esime idrar testi hediye etmek istiyorum bayanssulusmile Biraz sonra bir daha test yapacam. Yumurtlama yaklasik 12 gün önce oldu simdiye cikmasi lazimdi.

Kiz benimde bu sabah 36,8 cikti, halbuki dün adet olmaliydim ama son 2 ay 3 gün gec geldigi icin tam emin olamiyorum.

cnm ben 30 marta dr.gittim ozaman yumurtalarım 18mm falandı,ben duşunuyorum 1 yada 2 nisanda çatlamış,normal adetim 31 gün suruyor,ve adet günüm yarın olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…