Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ates ölcme yöntemine pek güvenme canim. her zaman tutmayabiliyor. sen ovulasyona göre calis.

bak ben bunu bilmiyordum benim bazen 2 tarafta ağrı oluyor çift taraflıda yumurtlanabiliyormu?

evet canim bazen oluyormus. mesela klomen kullandiginda incir küründe... ve düsünsene normal yoldan ikizi olanlar var. cift yumurta ikizleri filan. onlarin yumurtalari da bir sagdan biri soldan olmus olabilir. ama bir sagdan bir soldan olayi kesinlikle dogru degil.

canim klomen gibi bir ilac degilki bu test. gebelik testi gibi. eger dr un dediyse su gün catlar, teste gerek yok. klomen adet döngüsünü etkilemiyor pek.

birsey degil canım:1hug: inşallah en kısa zmanda güzel haberini alırız :Saruboceq:

canim herkese yetismissin masallah

yumurta takibi bitti arkadaşlar yarından itibaren çalışın dedi ben o günü kaçırmamak adına ovulasyon testi aldım şimdi ama yarın son kullanma tarihi doluyo şimdi farkettim ve bunu zor bulduk ellerinde son 1 tane kalmış kullansam olur mu acaba

kullanabilirsin canım fakat daha öncede dedigim gibi doktor zaten ovulasyon zmanını sana söylemiş testi yapmana gerek yokyerimseniben bence hergunu degerlendirmeye bak hergun olmasada enazından 2 gunde bir calıs bos gecirme bu gunleri :1hug:

kızlar ben bu ovulasyon testini gündüz yapamıyorum..gece yapıyorum 3 gündür..ama hep silikten bir çizgi..gecen ay gündüz yapabilmiştim, ve sadece 2 gün silik çizgi yakaladım..gece yaptıklarım hatalı sonuç veriyor olabilirmi??

canım bence testi gece degilde ögleden sonra yapsan daha iyi olur :1hug: testle gelen kagıttada böyle yazıyor

"Lütfen aşağıda, kullanılan idrarla ilgili kriterlere dikkat ediniz:
*Testleri hergün yaklaşık olarak aynı saatte yapmaya gayret gösteriniz (mesela hergün saat 15-16 gibi). Ancak sabah ilk idrarınızla test yapmayınız!
*Test öncesi 4 saat kadar idrar yapmayınız!
*Bu 4 saat içerisinde normal tükettiğinizden fazla su içmeyiniz! Fazla su hormonu inceltip, test sonucunun yanlış çıkmasına neden olabilir! "

arkadaşlar 2 gün önce testte silik çizgi çıkmıştı dün net çizgi vardı fakat bugün çizgi çıkmadı...yorumu nedir lütfen yardımcı olurmusunuz???
bugünde silik çizgi çıkması gerekmiyormuydu???

merhabalar
ovulasyon testlerinde çift çizgiyi dün ve bugün gördüm ilişkinin çift çizgi görüldüğü gün mü olması gerek o gün yumurta çatlamış mı oluyor ?

dünü ve bugünü değerlendirdim inşallah olumlu olur bu kitleri yeni kullanmaya başlamıştım geçen ay adete yakın kullandım hep silik çıkıyordu güvenli değil diye düşünüyordum yinede kalan kitleride adetten sonra kullanırım diye düşünüp saklamıştım 31 temmuzda yaptım silik çıktı akıntı ve kasık ağrım artınca yine yapayım dedim ve kopkoyu 2. çizgi nasıl sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…