- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
yardimin icin cok tesekkur ederim canim.
kızlar ovulasyon testine göre 11. gün çift çizgiyi gördüm ve şiddetli kasık ağrım vardı oğün.ama ateşde ölçüyorum buğün 14, gün hala ateşim yükselmedi.yardımcı olun yaa kafam çok karıştı
bak ben bunu bilmiyordum benim bazen 2 tarafta ağrı oluyor çift taraflıda yumurtlanabiliyormu?
arkadaşlar ben klomen kullanıyordum ve dün bitti bugün kontrolümde 18 mm yumurta varmış doktor 3-4 günü değerlendirin dedi acaba ovulasyon testi alsam kullandığım klomen etkiler mi? birde hangi markayı önerirsiniz..
birsey degil canım:1hug: inşallah en kısa zmanda güzel haberini alırız :Saruboceq:
yumurta takibi bitti arkadaşlar yarından itibaren çalışın dedi ben o günü kaçırmamak adına ovulasyon testi aldım şimdi ama yarın son kullanma tarihi doluyo şimdi farkettim ve bunu zor bulduk ellerinde son 1 tane kalmış kullansam olur mu acaba
canim herkese yetismissin masallah
kızlar ben bu ovulasyon testini gündüz yapamıyorum..gece yapıyorum 3 gündür..ama hep silikten bir çizgi..gecen ay gündüz yapabilmiştim, ve sadece 2 gün silik çizgi yakaladım..gece yaptıklarım hatalı sonuç veriyor olabilirmi??
teş.ederimhayir canim illa silik cikmasi gerekmez, cift cizgiyi ilk gördügün gün ovulasyon olmus demektir.
hadi hayirli olsun canim, degerlendirdiysen korkma, veren Allah sanada versin insallah
ilk kullanisin miydi bu ay
evetttt :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?