- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.821
Kiz benimde bu sabah 36,8 cikti, halbuki dün adet olmaliydim ama son 2 ay 3 gün gec geldigi icin tam emin olamiyorum.
kızlaaaar ovülasyon testinde ikinci çizgi çok silik çıktı ne diyorsunuzz??
10 dk önce test yapmistim, simdi bakiyorumda ikinci cizgi silikte olsa gözüküyor hatta suan salonda isiksiz oturdugum halde yukari testi uzatinca bayaga bi ikinci cizgi var :1shok:
teşekkür ederim laubali .. şuan kasık ağrılarım var adetimin 13. günü yumurtlama belirtileri var gece bidaha yapıyim bari testi..şaşırdım vallaa
10 dk önce test yapmistim, simdi bakiyorumda ikinci cizgi silikte olsa gözüküyor hatta suan salonda isiksiz oturdugum halde yukari testi uzatinca bayaga bi ikinci cizgi var :1shok:
ya kız laubalicim ben tukurukle yapılan ovulasyon mikroskobu aldım,idrarda yapılan testim da var ama onlar kesin bozuk.yaptım çift çizgi,diğerinede yaptım kristaleşme var sanki yeni yumurtlıyecam.anlamadım ha.ben o mikroskobla yumurtlama günümü buldum,yumurtlamadan sonra kristaleşme kayboldu ve 3 gün once dur bi bakayım ne var ne yok,bi baktım pozitif
Ya o tükrüklü seyi bende duydum ama hicc denemedim belki biraz tedirgin kaldigimdan acaba ise yararmi diye. Fark ettimde hamile olan yada olmayan ovalusyon testinde adete yakin hep pozitifi göruyor acaba bu testler adet yaklasincadami hassaslasiyor yada bizim cisdemi bozukluk var benim basimada aynisi kac kere geldi ama sonra adet oldumaklinialirimsmile
canım çok sevindim ben çıkmıştım şimdi tekrar girdim çok sevindimmm çokkkk
valla bilmem belki bizim çiş bozuk kaydirigubbakcemile3 ben ggdan laboquik marka test aldım ve hatalı pozitif hata bir kaç tane kaldı bugun yaptım kıpkırmızı iki çizgi burda resimi koydum bile,tukurukle yapılan yumurtlama bittikten sonra hep negatif çiktı,ama onuda yaptım şimdi pozitif. bende hem çiş hem tükürük bozuk gızzz kaydirigubbakcemile3
emrina geldin mı kız,teste bakmadın mı da belki hayalet ikinci çizgi çikmış
O dedigin marka zaten hatali pozitif veriyormus, burada cok kisinin agzi yandi o bozuk test yüzünden resmen insanlarla dalga gecip hayalleri ile oynuyorlar. Bu kadar testten sonra artik bizimde piyasa bi el atmamiz lazim valla cok tecrübeli olduk iseme konusunda kaydirigubbakcemile3
ah canım canım sinirlendim sobaya attım gitti vallaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?