Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimkide 36.2-36-3 arasi adet oluyorum suan atesim cok yüksek bakalim yarin ne olacak. Belirtiye gelince 1 haftadir gögüslerim cok sert, belim agriyor, kasiklarimda ara ara batmalar var ama her ikiside olabilir o yuzden belirtilere pek takmiyorum zaten PMS diye birsey var.

10 dk önce test yapmistim, simdi bakiyorumda ikinci cizgi silikte olsa gözüküyor hatta suan salonda isiksiz oturdugum halde yukari testi uzatinca bayaga bi ikinci cizgi var :1shok:

teşekkür ederim laubali .. şuan kasık ağrılarım var adetimin 13. günü yumurtlama belirtileri var gece bidaha yapıyim bari testi..şaşırdım vallaa

10 dk önce test yapmistim, simdi bakiyorumda ikinci cizgi silikte olsa gözüküyor hatta suan salonda isiksiz oturdugum halde yukari testi uzatinca bayaga bi ikinci cizgi var :1shok:

hadi cnm inşallah sende o güzel haberi alırım artık,okadar dedim kafaya takmıyecam ama adetim yaklaştı gibi gene başladım panik yapmaya.ben yaptım ama tek çizgi,dandik bir test 2.50 lira verdim,beklıyecam bakalım bir kaç gün

ya kız laubalicim ben tukurukle yapılan ovulasyon mikroskobu aldım,idrarda yapılan testim da var ama onlar kesin bozuk.yaptım çift çizgi,diğerinede yaptım kristaleşme var sanki yeni yumurtlıyecam.anlamadım ha.ben o mikroskobla yumurtlama günümü buldum,yumurtlamadan sonra kristaleşme kayboldu ve 3 gün once dur bi bakayım ne var ne yok,bi baktım pozitif

teşekkür ederim laubali .. şuan kasık ağrılarım var adetimin 13. günü yumurtlama belirtileri var gece bidaha yapıyim bari testi..şaşırdım vallaa

Gece yap, sabah yap gün ici yine tekrarla koyu cizgiyi sonucta bir kere yakaliyorsun belki yapmadigin saatlerde ovalusyon olup bitmistir, o yuzden iliskiye girmeyide ihmal etmeyi bu günleri iyi degerlendirin.

Ya o tükrüklü seyi bende duydum ama hicc denemedim belki biraz tedirgin kaldigimdan acaba ise yararmi diye. Fark ettimde hamile olan yada olmayan ovalusyon testinde adete yakin hep pozitifi göruyor acaba bu testler adet yaklasincadami hassaslasiyor yada bizim cisdemi bozukluk var benim basimada aynisi kac kere geldi ama sonra adet oldumaklinialirimsmile

valla bilmem belki bizim çiş bozuk kaydirigubbakcemile3 ben ggdan laboquik marka test aldım ve hatalı pozitif hata bir kaç tane kaldı bugun yaptım kıpkırmızı iki çizgi burda resimi koydum bile,tukurukle yapılan yumurtlama bittikten sonra hep negatif çiktı,ama onuda yaptım şimdi pozitif. bende hem çiş hem tükürük bozuk gızzz kaydirigubbakcemile3

O dedigin marka zaten hatali pozitif veriyormus, burada cok kisinin agzi yandi o bozuk test yüzünden resmen insanlarla dalga gecip hayalleri ile oynuyorlar. Bu kadar testten sonra artik bizimde piyasa bi el atmamiz lazim valla cok tecrübeli olduk iseme konusunda kaydirigubbakcemile3

ya hiç sorma ya,kocaman bir kazık yedim o testlerle,onlara mail attım 5 tane gebelik testi gönd.bana,tabi gene bozuk olanlar.:mymeka: ama ben bu tukuruk aletine memnunum ha,bende inanmadım ama o pozitif göstermeye başladığı zaman dr.gittim zaten ve 2 tane yumoşum vardı 18mm.
kız ben 30 martta gittim dr.ozaman yumuşlar 18mm acaba nezaman çatladı olar.

mrb kızlar korunmayalı 4.ayımız bende ovulasyon testı almayı duşunuyorum bu ay dr kaan kocatepeye gttk muayene oldum sorun yok dedı ılk monıtor kullan dedı ılk clear blue tavsıye ettı bylamzsan medısmart al dedı.eger bu ay negtıfı gorursem onumzdekı ay kullnıcam monıtor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…