Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah hamiş kalırsın cnm.niye yumurta takibine almıyor seni cnm,boyle da kolay oluyor.kesin sonuç alırsın.

inşallah hamiş kalırsın cnm.niye yumurta takibine almıyor seni cnm,boyle da kolay oluyor.kesin sonuç alırsın.

mrb cnm aslında ben başka dr gıdıyrdm benı yumurta takıbıne aldı ılk adetın 10.gttm yumurtlamıssn dedı sonra bana sende polıkstık over var dedı ılk defa duydum o an benım ılk bebgım karnımda oldu kurtaj oldum okadr drlara gttm kımse bışe demedı bunada muayene olmştum solememışti.sonra pko deyınce kaan beye gttk boyle bışey olamdıgını ve bol bol yumurtalrım oldugunu soyledı bunları benm drum pko sanmış.sorun yok dedı kaan beyın hastalrının çogu bu monıtorlerden kesın sonuç alıyormuş dr yumurtlama sadece ayda 4gun olur ve bu gunlerı ıyı degerlendırmen gerek bunuda monıtorle başaşırsın dedı

kızlar bırde ben adetın 10 gttm dr yumurtalarının etrafında sıvı var erken yumurtalmsnn dedı yumurta çatlaması yumurtladıktan sonramı oluyor yoksa aynı şeymı yaa

kızlar ben gene geldim.ebrulicim başını ağrıtıyorum ama ben şimdi e.b. den preseed sipariş verdim ama korka korka gelir mi dersiniz?daha önce bu siteden bişey aldınız mı?

cabım core test diye bi tane ama bugun 24 çizgi falan olmadı hiç moralim çok bozuk acaba benim yumurtam çatlamıyormu?? ((((

günaydın özgenudrcum bizde ebruliyle laboquick ovulasyon testi kullanıyoruz.dün ikimizde adetimize 2 gün kala ovulasyon testi yaptık denemek için ama ikimizinki nerdeyse pozitif.ebrulininki dahada koyu..yani testler bazen gerçekten yanılabiliyo...çünkü adete 2 gün kala yumurtlamak mümkün değil :1closedeyes:

Evt PKo var bende ya kızlar moralim çok bozuldu 4 aydır bebek istiyoruz PKo oldugum için korkuyorum olmazsa diye doktor bir yıl deneyin olmazsa gelin dedi sadece glifor ve lutenly diye iki ilaç verdi
testlerde hep negatif ama dun biraz silik çe çıktı çizgi bugun yine yapıcam bakalım belki çıkar çizgi ama çok geç yinede adetimin tam 25. gunu
ufffffffffffffffffffffeyvahedigeldismile

canım silikte çıksa pozitif değil mi?

kulanma talimatında yazıyor silik cizgi negatifmiş iki cizgininde aynı koyulukta olması lazımmıs

canım ben de pkoluyum.
pkolularda her ay yumurtlama olmayabiliyor.
ama sen her ay adet olduğuna göre yumurtluyorsun demektir.
yumurtlamazsan adet de olamazsın.
testte yanlışlık olabilir. ya da geç yumurtlama olabilir.
peki adet belirtilerin başladı mı ,
göğüslerde hassasiyet filan

cnm adete 3 gün kala bile yumrtlayan var yeterki stres yapma stres cok etkiliyor olacak yumurta olmuyo bn yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…