- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.841
mrb kızlar korunmayalı 4.ayımız bende ovulasyon testı almayı duşunuyorum bu ay dr kaan kocatepeye gttk muayene oldum sorun yok dedı ılk monıtor kullan dedı ılk clear blue tavsıye ettı bylamzsan medısmart al dedı.eger bu ay negtıfı gorursem onumzdekı ay kullnıcam monıtor
inşallah hamiş kalırsın cnm.niye yumurta takibine almıyor seni cnm,boyle da kolay oluyor.kesin sonuç alırsın.
inşallah cnm,allah kimse kucağını boş bırakmasın
cnm sen hangi marka kullanıyorsun,eğer 34 günde adet oluyorsan adetin 20nci gününden yumurtlaman lazım.
cabım core test diye bi tane ama bugun 24 çizgi falan olmadı hiç moralim çok bozuk acaba benim yumurtam çatlamıyormu??((((
cabım core test diye bi tane ama bugun 24 çizgi falan olmadı hiç moralim çok bozuk acaba benim yumurtam çatlamıyormu??((((
Evt PKo var bende ya kızlar moralim çok bozuldu 4 aydır bebek istiyoruz PKo oldugum için korkuyorum olmazsa diye doktor bir yıl deneyin olmazsa gelin dedi sadece glifor ve lutenly diye iki ilaç verdi
testlerde hep negatif ama dun biraz silik çe çıktı çizgi bugun yine yapıcam bakalım belki çıkar çizgi ama çok geç yinede adetimin tam 25. gunu
ufffffffffffffffffffffeyvahedigeldismile
Evt PKo var bende ya kızlar moralim çok bozuldu 4 aydır bebek istiyoruz PKo oldugum için korkuyorum olmazsa diye doktor bir yıl deneyin olmazsa gelin dedi sadece glifor ve lutenly diye iki ilaç verdi
testlerde hep negatif ama dun biraz silik çe çıktı çizgi bugun yine yapıcam bakalım belki çıkar çizgi ama çok geç yinede adetimin tam 25. gunu
ufffffffffffffffffffffeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?