Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bnm bi arkadasım adete 3 gün kala korunmasız ilişkide bulunmus nasıl olsa olmaz die simdi hamile 7 aylık

ama canım diyolar ki yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyosun bu kesşn falan diyolar

bazı kişilerde ben tam koyulaşmıyo diye biliyorum testlerdende kaynaklı olabiliyomuş...belkide ben yanılıyorumdur çünkü ben şimdide yapıyorum yarın adet günüm ama hala 2.çizgi çıkıyo valla ben anlamadım zaten o ovulasyon testlerinden hiçbişey....

canım demekki testlerede güvenmemek lazım....

Kizlar hayalmi gercekmi artik ayirt edemiyorum ama dünkine göre bugün ikinci cizgi azda olsa biraz daha belirgin, yani pek kaide almiyorum cunku diger siliklerin yaninda hic kalir ama düne görede daha belirgin, benim gibi 8 yil bekleyen icin bu bile bir mucize. 1 saat sonra eczaneye gidip clearblue dijital alacagim varsa onda kesin cikar, bu cubuklu idrar testleri bende pek göstermiyor. Dua edin ne olur kizlar, esime zaten evlilik hediyesi almadim bunu vermek istiyorummmmmmm olumunekankayizsmile

evt silik çizgi pozitif deilmiş uffffffff zaten artık 25. gun umudum yok

Umudunu yitirme olur insallah belki arkadaslarin dedigi gibi gec yumurtlamadir, daha deniyeli bile bir kac ay olmus simdiden stress yaparsan cok yazik yani. Illa PKO var diyede olmuyacak diye birsey yok, bendede cikolata kisti var kistlerin en pisi 8 yildir cekiyorum keske bendede PKO olsaydi sorun bi tek yumurtlamadaysa doktor ilac ile cözer sorunu ama benimki caresiz. Calismalara devam bak yakinda gelir bebegin hic üzülme, benim bildigim bütün pko´lular hepsi coluklu cocuklu

ah canım benim inş..
hayırlısıyla burada mutlu haberler vermeni bekliyoruz.
ama yakınında hastane varsa gidip kan testi yaptırsana. en kesin sonucu o veriyor.

canım çok saol inş. sende en kısa zamnda çözüme ulaşırsın Allah herkese nasip etsin

inş laubali inş.:Saruboceq:

canım bunu yei okudum hadi inş. çok guzel haberler alırsın

ah canım benim inş..
hayırlısıyla burada mutlu haberler vermeni bekliyoruz.
ama yakınında hastane varsa gidip kan testi yaptırsana. en kesin sonucu o veriyor.

Doktorumu aradim persembeye randevu verdi, zaten adeti beklemekle elimize birsey gecmiyor, en iyisi arayim sonra olacagina orda bakariz diye düsündüm.
Suan cok heyecanliyim acaba abartiyormuyum diyede kendime kiziyorum eyvahedigeldismile

Esim 2 saat sonra eve gelecek, o gelmeden ezcaneye gidip Clearblue almaliyim insallah hayal kirikligi yasamam sonucta kendi kendime evhamlayip duruyorum delikafadulden

Kızlar herkese yeniden merhaba. Laubali sanırım hamilesin. senin adına çok sevinneceğim. bu arada ovulasyon testi soran arkadaşlar medi smart tan çok memnun kaldım mutlaka eczacınıza söyelyin getirtsin ben iki kutu kullandım 11. gün başladım 17. gün çift çizgiyi gördüm. 19. gün yumurtlamışım. çizgiler yavaş yavaş lh yükselmesine yakın koyulaşmaya başlıyor en sonunda aynı renk ya da daha koyu oluyor. silik çizgileri kaile almayın sakın. bir sonraki ve ondan sonraki gün ilişki olmalı. çünkü yumurtlamadan önce lh hormonu yükseliyor. yumurtaları uyaran bir hormon bu ve sonra hızla düşüyor. yaniçift çizgiden sonraki gün yaptığınızda yeniden tek veya silik çigiye indiğini görürsünüz.

al şekerim, benim de adetim yeni bitti önümüzdeki günlerde alıcam. bu ay gene deniycem olmazsa sonraki ay aşılamaya geçicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…