- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.861
cnm adete 3 gün kala bile yumrtlayan var yeterki stres yapma stres cok etkiliyor olacak yumurta olmuyo bn yasadım
ama canım diyolar ki yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyosun bu kesşn falan diyolar
bazı kişilerde ben tam koyulaşmıyo diye biliyorum testlerdende kaynaklı olabiliyomuş...belkide ben yanılıyorumdur çünkü ben şimdide yapıyorum yarın adet günüm ama hala 2.çizgi çıkıyo valla ben anlamadım zaten o ovulasyon testlerinden hiçbişey....
canım demekki testlerede güvenmemek lazım....
evt silik çizgi pozitif deilmiş uffffffff zaten artık 25. gun umudum yok
Kizlar hayalmi gercekmi artik ayirt edemiyorum ama dünkine göre bugün ikinci cizgi azda olsa biraz daha belirgin, yani pek kaide almiyorum cunku diger siliklerin yaninda hic kalir ama düne görede daha belirgin, benim gibi 8 yil bekleyen icin bu bile bir mucize. 1 saat sonra eczaneye gidip clearblue dijital alacagim varsa onda kesin cikar, bu cubuklu idrar testleri bende pek göstermiyor. Dua edin ne olur kizlar, esime zaten evlilik hediyesi almadim bunu vermek istiyorummmmmmm olumunekankayizsmile
Umudunu yitirme olur insallah belki arkadaslarin dedigi gibi gec yumurtlamadir, daha deniyeli bile bir kac ay olmus simdiden stress yaparsan cok yazik yani. Illa PKO var diyede olmuyacak diye birsey yok, bendede cikolata kisti var kistlerin en pisi 8 yildir cekiyorum keske bendede PKO olsaydi sorun bi tek yumurtlamadaysa doktor ilac ile cözer sorunu ama benimki caresiz. Calismalara devam bak yakinda gelir bebegin hic üzülme, benim bildigim bütün pko´lular hepsi coluklu cocuklu
Kizlar hayalmi gercekmi artik ayirt edemiyorum ama dünkine göre bugün ikinci cizgi azda olsa biraz daha belirgin, yani pek kaide almiyorum cunku diger siliklerin yaninda hic kalir ama düne görede daha belirgin, benim gibi 8 yil bekleyen icin bu bile bir mucize. 1 saat sonra eczaneye gidip clearblue dijital alacagim varsa onda kesin cikar, bu cubuklu idrar testleri bende pek göstermiyor. Dua edin ne olur kizlar, esime zaten evlilik hediyesi almadim bunu vermek istiyorummmmmmm olumunekankayizsmile
ah canım benim inş..
hayırlısıyla burada mutlu haberler vermeni bekliyoruz.
ama yakınında hastane varsa gidip kan testi yaptırsana. en kesin sonucu o veriyor.
Esim 2 saat sonra eve gelecek, o gelmeden ezcaneye gidip Clearblue almaliyim insallah hayal kirikligi yasamam sonucta kendi kendime evhamlayip duruyorum delikafadulden
bu arada ben testleri hergün saat öğlen 11-11:30 gibi yaptım.
senin lekelenmelerin vardı ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?