Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende dün gece bi sinirle preseed sipariş verdim bakalım onu deniycem bide...canım inş seninde bu ay tutar canım inş...yerimseniben

laubali canım sonucu lütfen bildir sanırım güzel sonuç alıcaz.kötü olursada üzülme herşeyin hayırlısı

Agliya agliya gözlerim sisti, hamileyim :CüvCüv: 8 yil sonra, 11 tüp bebek ve 6 asilama hepsi negatif ama bugün evlilik yil dönümümüzde kendiliginden hamile oldugumu ögrendim, tamda herseyi bir kenara birakmisken bebegim gelmiss. Eczaneden 2 test aldim biri dijital olan hamile yaziyor digeride silik ikinci cizgi cok memnunum ve hatta saskinim.

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tebrik ederim:teytey:delikafadulden:lepi:

allahım çok ama çok güzel bir haber bu ben de inanamıyorum neler yaşamışsın. ama o şirin bebişi kucağına bi al bak herşeye bedel olacak inşallah. allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana canım benim.

emrinacım ben senden hala şüpeliyim. ben bu şekilde olunca ya gebe kaldım ya da yumurtam kistleşmiş ama yumurtam kistleştiğinde çatlatma iğnesi olnuştum ondan kist olmuştu hadi bakalım...

Yalan gibi inanamiyorum galiba kalp atislarini duyana kadarda böyle saskin dolasacagim :kedi:
Allahim olmayanlara versin, sakin umudunuzu yitirmeyin beni örnek görün hep sabir sabir sabir sakin pes etmeyin hep inanin

emrinacım ben senden hala şüpeliyim. ben bu şekilde olunca ya gebe kaldım ya da yumurtam kistleşmiş ama yumurtam kistleştiğinde çatlatma iğnesi olnuştum ondan kist olmuştu hadi bakalım...

inşallah hamileyimdir canım valla adet kelimesi geçince yeniden ağrılarım başlıyokaydirigubbakcemile3inşallah yarın adet olmam inş......sen bana şans getirirsin inş.:Saruboceq:

inşallah canım benim bu işler çok yıpratıcı ne yazık ki... allah bize sabır ve takat versin. laubalicim hamileliğinle ilgili detayları anlatsana biraz nasıl başardın şu işi bize biraz tüyo ver bakalım :)))

ewt gerçekten çok yıpratıcı.laubali bence şuanda sevinçten ne yapacağını bilemiyo....bırak bence biraz rahatlasın 8 yıl dile kolay.keyfini çıkartsın.allahım tamamını erdirsin inş.çok sevindim bendehihoyyyt

allah tamamına erdrsin cnm yüce rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallhhhh

kuzummmmmmmm alkisalkisalkis :dance: tebrik ederim seni canım benim,bak gördünmu kafadan çikartın gün hamiş kaldın.vallah ben şoktayım ha,bizim içinde dua et kuzum :1hug:

Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Daha önce bir kaç yazını okumuştum.Hamile olmana çok sevindim.Eşine verebileceğin en güzel yıldönümü hediyesi.hihoyyyt

Tebrik ederim canım çokkkkkk sevindim ya Allah sağlıkla kucagına lamyı nasip etsin

aaayy laubali hamilesin demekk çok çok tebrik ederim canım hadi sana bi halay çekelim:teytey: :teytey: :teytey:
Allahım sag salim kucagınada almayı nasip etsin çok dikkat et kendine..hadi hayırlısıŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…