- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.901
Agliya agliya gözlerim sisti, hamileyim :CüvCüv: 8 yil sonra, 11 tüp bebek ve 6 asilama hepsi negatif ama bugün evlilik yil dönümümüzde kendiliginden hamile oldugumu ögrendim, tamda herseyi bir kenara birakmisken bebegim gelmiss. Eczaneden 2 test aldim biri dijital olan hamile yaziyor digeride silik ikinci cizgi cok memnunum ve hatta saskinim.
kızlar nerdesınız ya
ebruli nbr naptın gelmedi demi senin kırmızılar varmı bi belirti.sakın günün geçmeden bir daha test yapma sürpriz olsun sana inşallah
yok cnm gelmedi kırmızılar,progestan hapı biteli 8 gün oldu,çoktan gelmesi lazımdı,okudum kadarıyla 3-4 gün içinde adet gelmesi lazım,belirti pek yok,göğüslerim ağrıyor be sağ tarafta batmalar var,yurudum zaman sanki yumurtalıklarım sallanıyor.kesin adet olacam
dur bakalım hemen adet olcam deme belki vardır bebişin.olabilir yani olmaması için bir neden yok.ebruli sana dr. neden klomen verdi senmi istedin.kız belki ikiz olur ne güzel
yok cnm benim yumurtalarım biraz tembel,da çabuk buyusun diye.ikiz olsaydı teste çoktan çikmazmıydı cnm,ikiz olduğu zaman beta hcg da yuksek değilmı.
canım bazen normal görünen hcg değerlerine rağmen ikiz olabiliyor bazende çok yüksek olduğunda tek gebelik oluyor belli olmaz.ayrıca doktor yumurtalıklarının tembel olduğunu nasıl söyledi hormonlarınamı baktı yumurtladığına göre bence tembellik yoktur
kız şey okudum şimdi,eğer yumurta döllenmezse östrojen ve progesteron hormonları sevıyeleri düşer.sen dedin ya bu mikroskob östrojenı yuksek olduğunda algılıyor,acama döllenmişmı
inşallah oyledır cnm,burda bir arkadaş kullandı bu mikroskobu,ona sordum ama cvb.gelmedi,foruma girmemiş da.2 gün da beklıyecam sonra test yapacam,olmasa dr.gidecam bakalım neden oyle oldu.bide progestan kullandım,çoktan adet olmam lazımdı.
0 gün cnm,bugun adet günüm
benim adetim yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçti ve o gün geldi.eğer gebelik oluşmuşsa zaten gelmez
30 martta yumurtalarım 18mm 1 nisan gibi çatlamış olabilir galiba,bilmıyorum işte.ama benim kafana takılan bu progestan hapı oldu,herkez bıraktıktan 3-4 gün sonra adet oluyor ben maşallah allah bilir nezaman olacam.
laubalii tebrik ederim çok sevindim senin adınaa..hayırlı olsun :) darısı bizlerin başına :)Agliya agliya gözlerim sisti, hamileyim :CüvCüv: 8 yil sonra, 11 tüp bebek ve 6 asilama hepsi negatif ama bugün evlilik yil dönümümüzde kendiliginden hamile oldugumu ögrendim, tamda herseyi bir kenara birakmisken bebegim gelmiss. Eczaneden 2 test aldim biri dijital olan hamile yaziyor digeride silik ikinci cizgi cok memnunum ve hatta saskinim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?