- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
dünü ve bugünü değerlendirdim inşallah olumlu olur bu kitleri yeni kullanmaya başlamıştım geçen ay adete yakın kullandım hep silik çıkıyordu güvenli değil diye düşünüyordum yinede kalan kitleride adetten sonra kullanırım diye düşünüp saklamıştım 31 temmuzda yaptım silik çıktı akıntı ve kasık ağrım artınca yine yapayım dedim ve kopkoyu 2. çizgi nasıl sevindim
arkadaşlar bende ilk defa ovulasyon testi yaptım bugün 2. çizgi hemen çıktı
3 gündür ilişki vardı zaten bugün ilişki olmasa yarın olsa nasıl olur acaba hangisi daha mantıklı?
kittycat sen bu konuda bilgilisin ben şimdi testi 2 saat sıvı almadan yaptım 4 saat geçmesini bekleyemedim ve 2. çizgi hemen belirdi ve aynı koyulukta şimdi ben test yapmaya devam etmeli miyim aynı koyulukta olması sadece bugün mü sürer yoksa yarında görebilir miyim. bugünden sonra ben nasıl çizgi beklemeliyim ?
yarın tekrar yapmak için çok heyecanladım bakalım ne çıkacak...
sağol herşey için
yarın tekrar yapmak için çok heyecanladım bakalım ne çıkacak...
sağol herşey için
evet yaptığım ilk test koyu çıktı testleri ben netten sipariş vermiştim buğün ulaştı elime bu yüzden daha önce yapamamıştım. bugünde 30 günüm ve regli bitiminde klomen kullanmıştım yumurtaların gelişimi başka güzel gidiyordu sonra durdu doktorumda 2. kez klomen verdi günde 3 tane alarak ilkinde de günde 1 tane almıştım geçen cuma kontrolümde 18 mm olmuş yumurta doktorum önümüzdeki günleri değerlendirin demişti tam gününü bilmek adına teste başladım bende...
ağzından bal damlıyor ama olamaz çünkü ben bu ay yumurta takibi yaptırdım 2 günde bir gittim çatlayan bi yumurta olsaydı bilirdim yani... benim yumurta daha yeni çatlıyor oda bugün işte değerlendirebilisek bi 10 gün sonra belli olacak inşallah..
pozitif düşün pozitif olsun. ben her zaman stres yapardım ama bu sefer oluruna bıraktım bu yüzden mi bilmem daha huzurluyum rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?