Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hadi bakalım 2 hafta sonra guzel haberlerinide alırız inşallah canım :Saruboceq:

çizgi çıktıktan 24-36 saat içinde yumurtlama olmuştur demektir.çift çizgi çıktığında 2 gün üst üste çalış canım

arkadaşlar bende ilk defa ovulasyon testi yaptım bugün 2. çizgi hemen çıktı
3 gündür ilişki vardı zaten bugün ilişki olmasa yarın olsa nasıl olur acaba hangisi daha mantıklı?

kittycat sen bu konuda bilgilisin ben şimdi testi 2 saat sıvı almadan yaptım 4 saat geçmesini bekleyemedim ve 2. çizgi hemen belirdi ve aynı koyulukta şimdi ben test yapmaya devam etmeli miyim aynı koyulukta olması sadece bugün mü sürer yoksa yarında görebilir miyim. bugünden sonra ben nasıl çizgi beklemeliyim ?

aynı koyulıukta olduysa tekrar yapmana gerek yok canım 2 saat yeterli gelmiş sana opuyorumnanaktan ben aynı koyulukta gördükten sonraki gun yapmadım canım galiba silik çizgi cıkar yarın yaparsan yerimseniben

evet yaptığım ilk test koyu çıktı testleri ben netten sipariş vermiştim buğün ulaştı elime bu yüzden daha önce yapamamıştım. bugünde 30 günüm ve regli bitiminde klomen kullanmıştım yumurtaların gelişimi başka güzel gidiyordu sonra durdu doktorumda 2. kez klomen verdi günde 3 tane alarak ilkinde de günde 1 tane almıştım geçen cuma kontrolümde 18 mm olmuş yumurta doktorum önümüzdeki günleri değerlendirin demişti tam gününü bilmek adına teste başladım bende...

demek 30. günün hamile olma ihtimalin olabilirmi canım. drun gördüğü günler arasında yumurtalardan biri gelişip çatlamış olabilirmi. biliyorsundur bu testler hamilelik olduğunda da pozitif sonuç veriyor. ay inşallah öyledir.

ağzından bal damlıyor ama olamaz çünkü ben bu ay yumurta takibi yaptırdım 2 günde bir gittim çatlayan bi yumurta olsaydı bilirdim yani... benim yumurta daha yeni çatlıyor oda bugün işte değerlendirebilisek bi 10 gün sonra belli olacak inşallah..

olsun canım en azından bu günleri değerlendirdiniz. evet 10 gün sonra hayırlı haberler verirsin inşallah. ben hala çift çizgiyi yakalayamadım hep silik çıkıyor. bugünkünü daha yapmadım ama oda silik çıkar heralde

pozitif düşün pozitif olsun. ben her zaman stres yapardım ama bu sefer oluruna bıraktım bu yüzden mi bilmem daha huzurluyum rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..

arkadaşlar bugünde test yaptım yine aynı koyulukta resmini ekleyi deniyorum başarabilirsem bi yorum yapın daha kaç gün daha böyle çıkar..

URL=http://img22.imageshack.us/i/img1983jkl.jpg/]
[/URL]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…