Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

mrb arkadsalar benım sıze bır sorum olacak cevap verırsenız cok sevınırım bu sene ocaktan berı bebk ıstıyoruz 1,5 ay once devlet hastenesıne gıttım kan ıdrar testı yaptılar bısı cıkmadı ultrasona gırdım bısı cıkmadı ama sol yumurtalıkta 2 cm kıst var dedı onemlı degıl dedı herkeste olur dedı engel degıl dedı ama bırde akıntın var dedı ıltıhapmıs vitil verdı gecmedı saglık ocagına gıttım oda vitil verdi,mat beyaz yapıskan bıldıgın kuvvetlı bı ılac varmı ıgne gıbı veya benzerı gebelıge engel olabılırmıs bu akıntılar kafam karısık bıtkısel yondende ıltıhap akıtan bısıler varmı cvp verırmısınz

bu arada bahsettiğin şeyi burada okumuştum. geçen gün eczanede tesadüfen gördüm, alsam mı bilemedim. genelde kuruluk problemi olanlar kullanıyormuş. bende öyle bir sorun yokfisfisfis ne yapsam karar veremedim???

Canim sirf kurulukla alakasi yok, bu sivi sayesinde spermler vajinadan daha hizli haraket ederek yumurtaya kolaylikla ulasiyor, sonucta sperm yasamini uzatiyor. Preseed vajina gel degil, yani iliskiye zorlananlar icin degil yanlis anlasilma olmasi. Bence dene, bir zarari olmaz sonucta icindeki sivi zararsizmis. Kismet isi, neyle nasil hamile kalacagini bilemezsin, belkide boyle hamile kalirsin, allahta tabii uygun görürse neden olmasin

Belki test pozitif olmustur ve kaybolmustur, bu sansi sadece 1 kez yakalarsin. Illa yaptigin saatte pozitif olacak diye birsey yok, bu yüzden günde bir kac defa yapmalisinki cizgiyi yakaliya bilesin. Ama bence bu testlerle fazla ugrasma, eger akintin varsa bu bile yumurtladigina isarettir. Hele bide uzayan seffaf akinti geldiyse, al sana pozitif yumurtlama belirtisi.

sagol canım yaa.zaten bız gun asırı calısmaya devam edıyouz ama.yumurtlamam oluyordur dımı.sımdıde acaba yumurtlamam oluyor mu dıye kafaya taktım.benımıkıncı denemem daha ama ılk denemede olmayınca ya hıc olmazsa dıye panık yaptım.bu arada senı hep burdakı topıklerden goruyordum.hamılymıssın galıba. cok sevındım canım.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.bızede bır an once cok aratmadan versın ınsallah.:Saruboceq:

Rahat ol, nedir sendeki bu stres anliyamadim, ilk denemede olmadi diye hic olmayacak diye bir düsünce olurmu, lmaz:lütfen biraz daha genis olun. Pazardan elma almiyorsunuz, cocuk yapiyorsunuz elbette bununda bir vakti zamani vardir. Fazla takinti haline getirme, o zaman daha cok üzülürsun, allahtan hayirlisini ve sagliklisini dileyin dua edin olur. Eger ikinizde sorun yoksa, 1 ila 12 aya arasinda olur, bunu doktorlar bile söylüyor daha cok vaktiniz var olur insallah. Bu arada yumurtlama isinide fazla kafaya takma, adet döngün ne kadar bilmiyorum ama 28 gun desek 10.gün baslayarak 18.güne kadar 2.günde bir iliskiye girerseniz yapacaginizi yapmis olursunuz gerisi allaha kalmis onun taktiri.
Vee cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin, darisi bekleyenlere.

kızlar evet progesterona bakılmış gayet normalmiş yumurtlamam zaten ben çok şükür çok düzenli regl olurum hiç sekmez :))
bu ay daha ilk denememdi kızlar ben hamilelik şüphesiyle gitmiştim zaten..
bu arada ben mardindeyim burada gidebileceğim en uygun doktor bu malesef çok seçme şansım yok yani.
bakalım deneyecez biraz ben hamileyim zannettiğim için gittim zaten yoksa aslında haziranda istiyoruz ama kanda baktırdım yokmuş..olsa da olmasa da üzülmeyecektim yani...
teşekkürler ilginiz içinopuyorumnanaktan

hemen gidip alıcam bugün, hadi bakalım inşallah bir işe yarar. dün ovulasyon testinde pozitifi gördüm zaten :asigim:

mrb arkadaşlar bende geçen ay tahmini olarak ovulasyon günlerime dikkat ettim ama 17 nisanda adet oldum buay ovulasyon testi aldım bu ay 2.denememiz olcak çok istiorum bebiş adetlerm düzensiz ama tüm tahlillerim normal kaçıncı gün başlasam teste

2-3 ay adet olmaman bence pek normal degil, doktora bu durumu anlatmadinmi? Nasil normal der birsey anlamadim. Usg yaptirdinmi yumurtaliklarina bakilma acisindan, genelde PCO olanlarda adet düzensizligi görunur. Bu durumda yumurtlama zamanini tespit etmek cok zor, yumurtlama testleri kullana bilirsin ama bu düzensizlikle cift cizgiyi yakalaman zor olacak, olmazsa ates olcumü denersin.

kızlar bugun ovulasyon testımde ıkıncı cızgı bıaz daha belırdı.yıne silik ama oncekı gunlere gore daha belırgın:dance: yarın inş aynı koyulukta olur.hadı bakalım rabbım gebelık testındede ıkıncı cızgıyı gomeyı nasıp etsın aminnn :CüvCüv:

ne yaptın şekerim :uhm: çizgiler ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…