- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.161
bu arada bahsettiğin şeyi burada okumuştum. geçen gün eczanede tesadüfen gördüm, alsam mı bilemedim. genelde kuruluk problemi olanlar kullanıyormuş. bende öyle bir sorun yokfisfisfis ne yapsam karar veremedim???
ya akadaslar bısı sorcam.kafam cok karısık.canımda cok sıkkın.bugun adetımın 10. gunu.normalde 25 gunde reglı olurum.hıc gecıkmez.gecen ay ılk defa korunmadık bebek ıstedıgımız ıcın.(bu arada eşim korunurdu hep.)yani hap falan kullanmadım.gecen ay stresten heralde 33. gunde geldı adetım.bu ay ıkıncıye denıycez .ovulasyon testı aldım.dun ve bugun yaptım negatıf cıktı.ama 3 gundur yapıskan akıntım var.2 gundur yumurta akı gıbıydı ama bugun beyazımsı ve yapısık bı akıntı oldu.cektıkce uzayan akıntı.okudugum kadarıyla yumurtlama zamanı oluyormus boyle.ama neden testte negatıf cıkıyor.yani ıkıncı cızgı cok ama cok silik.zor gorunuyor.bılgınız var mı.bu ne anlama gelıyor.hesaplara gore 25-14=11. gunde yumurtlama olr.e pekı nıye 10. gunumde silik.normal mi bu
Belki test pozitif olmustur ve kaybolmustur, bu sansi sadece 1 kez yakalarsin. Illa yaptigin saatte pozitif olacak diye birsey yok, bu yüzden günde bir kac defa yapmalisinki cizgiyi yakaliya bilesin. Ama bence bu testlerle fazla ugrasma, eger akintin varsa bu bile yumurtladigina isarettir. Hele bide uzayan seffaf akinti geldiyse, al sana pozitif yumurtlama belirtisi.
sagol canım yaa.zaten bız gun asırı calısmaya devam edıyouz ama.yumurtlamam oluyordur dımı.sımdıde acaba yumurtlamam oluyor mu dıye kafaya taktım.benımıkıncı denemem daha ama ılk denemede olmayınca ya hıc olmazsa dıye panık yaptım.bu arada senı hep burdakı topıklerden goruyordum.hamılymıssın galıba. cok sevındım canım.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.bızede bır an once cok aratmadan versın ınsallah.:Saruboceq:
Canim sirf kurulukla alakasi yok, bu sivi sayesinde spermler vajinadan daha hizli haraket ederek yumurtaya kolaylikla ulasiyor, sonucta sperm yasamini uzatiyor. Preseed vajina gel degil, yani iliskiye zorlananlar icin degil yanlis anlasilma olmasi. Bence dene, bir zarari olmaz sonucta icindeki sivi zararsizmis. Kismet isi, neyle nasil hamile kalacagini bilemezsin, belkide boyle hamile kalirsin, allahta tabii uygun görürse neden olmasin
aşk olsun sızlere hıc kımse bısı yazmamıs
hemen gidip alıcam bugün, hadi bakalım inşallah bir işe yarar. dün ovulasyon testinde pozitifi gördüm zaten :asigim:
adetim 28-32 gün arası oluo bazen 2-3 ay olmuyorum
mrb arkadaşlar bende geçen ay tahmini olarak ovulasyon günlerime dikkat ettim ama 17 nisanda adet oldum buay ovulasyon testi aldım bu ay 2.denememiz olcak çok istiorum bebiş adetlerm düzensiz ama tüm tahlillerim normal kaçıncı gün başlasam teste
Ohh iyi desene bu aralar sizin evde tadilat var kaydirigubbakcemile3 Umarim iyi haberlerle gelirsin canim.
kızlar bugun ovulasyon testımde ıkıncı cızgı bıaz daha belırdı.yıne silik ama oncekı gunlere gore daha belırgın:dance: yarın inş aynı koyulukta olur.hadı bakalım rabbım gebelık testındede ıkıncı cızgıyı gomeyı nasıp etsın aminnn :CüvCüv:
ne yaptın şekerim :uhm: çizgiler ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?