Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çok nadir de olsa olabiliyormuş? o nerden çoktı :)

adetimin 13. günü doktora gittim. sağ yumurtalığımda 19mm sol yumurtalığımda 18 mm iki tane yumurtan oluşmuş dedi.
adetimin 16. günü uzayan akıntım oldu. dedim yumurtladım galiba.
2 gün sonra yani 18. günü tekrar uzayan akıntım oldu. acaba dedim iki defa mı yumurtladım ben.
tükürük testide 4 gün boyunca yumurtlamayı gösterdi.
eğer iki defa yumurtladıysam vallahi çok yanarım halime. çünkü eşim denizde bu ay.iki tane yumurtam gitti göz göre kaydirigubbakcemile3

muhtemelen iki yumurtanda çatladı yazık olmuş valla.

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varrr... benim de geçen çarşamba çift çizgiyi gördüm ikisi de aynı renkti sonra silindi ama 4-5 gün sonra yine koyu çıktı bugün yaptım yine koyu.. bu nasıl olmuş olabilir;?adet olmama da az kaldı artık. hormonlarda mı bozukluk oldu ki

canım hamile olabilirsin bu tür örnekler var burda.hamile olduğundada ovulasyon testi pozitif çıkıyomuş sanırım.

canım hamile olabilirsin bu tür örnekler var burda.hamile olduğundada ovulasyon testi pozitif çıkıyomuş sanırım.

canımm ne diyosunn? ya gerçi benim için sanmıyorum öle bişe olsun 2 negatif tüp bebek denemem var 3 negatif aşılamam ama... allahhın işine bişe denmez elbette.. acaba hiç öyle olan var mı? ben gebelik testi yaptım ama çıkmadı daha adetime de var.. arkadaşlarr hiç böyle yaşayan oladu mu nolurr yardım edinn

ya valla ben çok duydum.bu topiğin başlarını oku orda örnek var.Allahın mucizeleri çok inşallah hamilesindir.ne zaman yumurtladın?adetine kaç gün var?yumurta çatladıktan sonra 14.günde idrar testinde çıkıyo.sen doğru zamanda yaptınmı acaba testi?

canım ilk çift çizgiyi ayın 15 inde gördüm. denemeye başlamıştık zaten devam ettik. sonra test ertesi günde kırmızı idi bir sonraki gün azaldı ama sonra yeniden kızardı. şimdi ayıın 30 u gibi adet olmam gerek daha var yani..biraz kurcaladım toipği ama bişe bulamadım kızaranlar olmuş ama negatif çıktı iki kişi :)) allahım bi mucize ver banaa nolurrr!!!

canım daha senin çatladıktan sonraki 9.günün yani daha çok erken gebelik testinde çıkmaz sanırım.sen tam 14.günü bekle tekrar yap testi.belki 28indede yapsan çıkar 12.günde çıkanlarda var.

canım daha senin çatladıktan sonraki 9.günün yani daha çok erken gebelik testinde çıkmaz sanırım.sen tam 14.günü bekle tekrar yap testi.belki 28indede yapsan çıkar 12.günde çıkanlarda var.

canım çook saol desteğin için.. yıllardır bekliyorum bi bebeğim olmasını.. çok yıprandım artık.. umudum da yok denecek kadar azaldı..belki Allah yüzümüze güler ama...adet gecikirse arrtık bakarım..sevgiler

bende aynı senin gibi yıllardır bekliyorum canım.bu ay benimde 3 günüm kaldı test yapmak için.eğer adet olmazsam bende test yapıcam gerçi umutlu değilim ama hayırlısı.Allah ikimizinde yüzünü güldürsün inşallah.

bu ayda olmazsa artık tekrar bi kontrolden geçerim
saol ilgilendiğin için çift çizgiyi yakalayacam inş
:jeyyar:

arkadaşlar herkese günaydın, bu ay yine ovulasyon testi kullandım, şu an beklemedeyim, bugün hava kötü ve benim içim karardı, nedense gene olumsuz düşünceler içerisine girdim. bu şekilde beklemede olan veya olumlu sonuç alan arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim senağlamasenağlamasenağlama

merhaba arkadaslar
suenam hayırlı olsun yeni testin
benim 3. 4. kullanısım galiba her kullandıgımda yumurtlama gerceklesirdi ben gecen ay doktor kontrolu de oldum 2 ser adet kllomen yuttum sabak akşam 13 . gün catlatma iğnesi 14. gün ilişki olucak dedi ovulosyonda yaptım bu arada kırmızıydı neyse olumsuz sonuc
bu ayda ovulosyon testi deniyorum ve 22 günüm:sinifsinif: yumurtlama olmadı ilk defa ama kasıklarım yani yumurta yerlerim hep agrıdı noldu acaba cok merak ettim bugünden sonra ovulosyonu bıraktım bu ay yumuurtlamadımmı acaba nedenbilmiyorumkismile

saol canım, benim de 3. test denemem, ilkinde kullanışını tam anlamadığım için o ay boşa gitti. Bu arada 2-3 defa yumurta takibi yaptırdım, sonuç olumsuz. Bu ay olmazsa aşılama yapsam mı yoksa bir ay daha mı denesem bilemiyorum?? senin bence iki alternatif var ya geç yumurtluyorsun ki ben aslında her ay yumurtladığımı anlıyorum, hatta sağ mı sol mu onu da biliyorum çünkü o kasığımda 1 -2 gün bzen 3 gün ağrı oluyor. ben hep ağrıyan günleri değerlendirirdim ama bu testler sayesinde anladım ki meğerse ağrı bittikten sonraki gün yumurtam çatlıyormuş:kedi: bence sen bu günlerde teste devam et hiç değilse boş geçirme, 2. alternatif hamile kaldın kasık ağrısı yapıyor oda. opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu testler hangi fiyat aralığında.tavsiye edeceğiniz bir marka var mı.bir de her ay yeniden mi almak gerekiyor.cevaplarsanız sevinirim.

arkadaşlar bu testler hangi fiyat aralığında.tavsiye edeceğiniz bir marka var mı.bir de her ay yeniden mi almak gerekiyor.cevaplarsanız sevinirim.

Ben iki aydır medi smart kullanıyorum yüzde yüz tavsiye ederim. fiyatı 27 tl içinden 5 kast çıkıyor ben geçek ay iki kutu aldım bu ay tek kutu yetti. hatta 3 tanesi arttı bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…