- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.181
kızlar bir ayda iki defa yumurtlanır mı?
çok nadir de olsa olabiliyormuş? o nerden çoktı :)
adetimin 13. günü doktora gittim. sağ yumurtalığımda 19mm sol yumurtalığımda 18 mm iki tane yumurtan oluşmuş dedi.
adetimin 16. günü uzayan akıntım oldu. dedim yumurtladım galiba.
2 gün sonra yani 18. günü tekrar uzayan akıntım oldu. acaba dedim iki defa mı yumurtladım ben.
tükürük testide 4 gün boyunca yumurtlamayı gösterdi.
eğer iki defa yumurtladıysam vallahi çok yanarım halime. çünkü eşim denizde bu ay.iki tane yumurtam gitti göz göre kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varrr... benim de geçen çarşamba çift çizgiyi gördüm ikisi de aynı renkti sonra silindi ama 4-5 gün sonra yine koyu çıktı bugün yaptım yine koyu.. bu nasıl olmuş olabilir;?adet olmama da az kaldı artık. hormonlarda mı bozukluk oldu ki
canım hamile olabilirsin bu tür örnekler var burda.hamile olduğundada ovulasyon testi pozitif çıkıyomuş sanırım.
canımm ne diyosunn? ya gerçi benim için sanmıyorum öle bişe olsun 2 negatif tüp bebek denemem var 3 negatif aşılamam ama... allahhın işine bişe denmez elbette.. acaba hiç öyle olan var mı? ben gebelik testi yaptım ama çıkmadı daha adetime de var.. arkadaşlarr hiç böyle yaşayan oladu mu nolurr yardım edinn
ya valla ben çok duydum.bu topiğin başlarını oku orda örnek var.Allahın mucizeleri çok inşallah hamilesindir.ne zaman yumurtladın?adetine kaç gün var?yumurta çatladıktan sonra 14.günde idrar testinde çıkıyo.sen doğru zamanda yaptınmı acaba testi?
canım daha senin çatladıktan sonraki 9.günün yani daha çok erken gebelik testinde çıkmaz sanırım.sen tam 14.günü bekle tekrar yap testi.belki 28indede yapsan çıkar 12.günde çıkanlarda var.
bende aynı senin gibi yıllardır bekliyorum canım.bu ay benimde 3 günüm kaldı test yapmak için.eğer adet olmazsam bende test yapıcam gerçi umutlu değilim ama hayırlısı.Allah ikimizinde yüzünü güldürsün inşallah.
[/QU
2-3 ay adet olmaman bence pek normal degil, doktora bu durumu anlatmadinmi? Nasil normal der birsey anlamadim. Usg yaptirdinmi yumurtaliklarina bakilma acisindan, genelde PCO olanlarda adet düzensizligi görunur. Bu durumda yumurtlama zamanini tespit etmek cok zor, yumurtlama testleri kullana bilirsin ama bu düzensizlikle cift cizgiyi yakalaman zor olacak, olmazsa ates olcumü denersin.
----------------------------------------------------------------------
4-5 aya bi düzensizlik oluyo usg ve hormonlar normal çok yoğun çalışıyorum ondan olabilir dedi dokto bu ay hem ovulasyon testi hem ateş ölçümü yapcam inş sonuç alırım
bu arada senin de gebeligin hayırlı olsun::teytey:
inş bize de kısmet olur gelişmeleri yazarm
2-3 ay adet olmaman bence pek normal degil, doktora bu durumu anlatmadinmi? Nasil normal der birsey anlamadim. Usg yaptirdinmi yumurtaliklarina bakilma acisindan, genelde PCO olanlarda adet düzensizligi görunur. Bu durumda yumurtlama zamanini tespit etmek cok zor, yumurtlama testleri kullana bilirsin ama bu düzensizlikle cift cizgiyi yakalaman zor olacak, olmazsa ates olcumü denersin.
merhaba arkadaslar
suenam hayırlı olsun yeni testin
benim 3. 4. kullanısım galiba her kullandıgımda yumurtlama gerceklesirdi ben gecen ay doktor kontrolu de oldum 2 ser adet kllomen yuttum sabak akşam 13 . gün catlatma iğnesi 14. gün ilişki olucak dedi ovulosyonda yaptım bu arada kırmızıydı neyse olumsuz sonuc
bu ayda ovulosyon testi deniyorum ve 22 günüm:sinifsinif: yumurtlama olmadı ilk defa ama kasıklarım yani yumurta yerlerim hep agrıdı noldu acaba cok merak ettim bugünden sonra ovulosyonu bıraktım bu ay yumuurtlamadımmı acaba nedenbilmiyorumkismile
arkadaşlar bu testler hangi fiyat aralığında.tavsiye edeceğiniz bir marka var mı.bir de her ay yeniden mi almak gerekiyor.cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?