Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

nerdee rüya gibisempatiksalakcinni
ama yok öle bişi hamile oldugumu bilirim iilla mafoldumben
cok tesekkürler canım cevabın için allah kucagımızı bos bırakmasın mafoldumben

bide asılama demişsin canım bence aşılamaya okadar güvenme ilişki en iyisi hamile kalman daha yüksek bence
ben 2 defa asılama oldum bi faydasını görmedim haa hamile olanda cok şansmı kadermi bilmem ama aşılama hem sitresli hem doktorlar kafasına göre gününü belirliyolar (belkide ben cok sanssızım doktor konusunda ) mesela asılama yapacagı gün dr hastanede yoktu koskoca tüp bebek merkezinde hemde 3 gün sonra gelin dediler 3 gün sonra gittim bi umut napim basladım bikere aşılamamı yaptı adam onca paraya bosu bosuna önüne yattım aman yine sinirlendim kısacası ilişki en mantıklısı bak yumurtluyosunda yumurtladıgını biliyosunda ovulosyonda kullanıyosun tekrarla bence

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum idrarla yapılanlardan , predictor marka...ancak iki gündür de control çizgisi hafif , test çizgisi koyu çıkıyor...bu sonuç da negatif mi sayılır anlayamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz... sevgiler...

pozitiftir canım çalışmalara devam :)
benimde çatlamadan önce öyle çıkmıştı.

tamam canım erkek bebek için çalışıyoruz biz de ikinci olucak bu inşallah Allah hepimizin istediğini verir umarım hayırlısıyla...

arkadaslar bısı sorcam.ben 12. gunde ovul.testınde cıft cızgıyı cok belırgın gordum.cıft cızgı gorunce bır dha test yapmadım.bugun 17. gunum.bugun yaptım ovul.test .ıkıncı cızgı cok sılık cıktı.yumurtlamadan sonra hala ıkıncı cızgı sılıkte olsa nıye cıkarkı.helede 5 gun gecmısse.normalmı bu

normal canım merak etme lh hemen düşmüyoda ondan.bende hep öyle çıkıyodu.

herkese merhaba.birşey sormak istiyorum.
pkoluyum ve doğal olarak adetlerim düzensiz..adetim bugun bitti..yarın ovulasyon testine başlıyorum..adetlerim düzensiz olduğu için her gün yapıcam..
bildiğim kadarıyla sabah çok erken saatlerde olmuyor..4 saat önce su içmeyi bırakıyoruz..peki akşamları yapılıyor mu?
bir de glukofen ve folik asit kullanıyorum..testi etkiler mi?
şimdiden teşekkürler..

slm canım sabah 10 ile akşam 8 arası yapman gerekior ve hergun aynı saatlerde yapmalısın.en az 3 saat onceki sıvı almamış olman gerek.bende folik asit kullanıorum etkilemez canım.

22. günüm 6 günüm kaldı hiç bir belirti yok ne yazık ki... zaten yumurta döllendikten 7 gün sonra rahme yerleşiyor ve vücut ondan sonra hormon üretmeye başlıyor. o yüzden belirtiler olursa ancak bundan sonra başlarsa başlar artık. sen ne kadardır deniyosun?

benım ıkıncı denemem canım bendede hıc belırtı yok.27 gunde oluyorum ben.9 gun kaldı ama hıc belırtım yok.bu ayda umutsuzum

kızlaaar bu ay ilk denememdi .. ovulasyon testi almıştım gg dan..adetten iki gün önce dayanamayıp test yaptım salı günü hamileymişimm iki gün arayla kan testi yaptırdımm o da pozitiff çıktı. :))..testin markasını öğrenmek isteyenlere verebilirim :))

canım hayırlı uğurlu olsun allah sağ saim kucağına almak nasip etsin.canım burdan testin markasını yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…