- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.201
saol canım, benim de 3. test denemem, ilkinde kullanışını tam anlamadığım için o ay boşa gitti. Bu arada 2-3 defa yumurta takibi yaptırdım, sonuç olumsuz. Bu ay olmazsa aşılama yapsam mı yoksa bir ay daha mı denesem bilemiyorum?? senin bence iki alternatif var ya geç yumurtluyorsun ki ben aslında her ay yumurtladığımı anlıyorum, hatta sağ mı sol mu onu da biliyorum çünkü o kasığımda 1 -2 gün bzen 3 gün ağrı oluyor. ben hep ağrıyan günleri değerlendirirdim ama bu testler sayesinde anladım ki meğerse ağrı bittikten sonraki gün yumurtam çatlıyormuş:kedi: bence sen bu günlerde teste devam et hiç değilse boş geçirme, 2. alternatif hamile kaldın kasık ağrısı yapıyor oda. opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum idrarla yapılanlardan , predictor marka...ancak iki gündür de control çizgisi hafif , test çizgisi koyu çıkıyor...bu sonuç da negatif mi sayılır anlayamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz... sevgiler...
çok sevindim canım yaa sağol cevabın için...
tamam canım erkek bebek için çalışıyoruz biz de ikinci olucak bu inşallah Allah hepimizin istediğini verir umarım hayırlısıyla...
hihoyyyt:enbuyukkk:
arkadaslar bısı sorcam.ben 12. gunde ovul.testınde cıft cızgıyı cok belırgın gordum.cıft cızgı gorunce bır dha test yapmadım.bugun 17. gunum.bugun yaptım ovul.test .ıkıncı cızgı cok sılık cıktı.yumurtlamadan sonra hala ıkıncı cızgı sılıkte olsa nıye cıkarkı.helede 5 gun gecmısse.normalmı bu
slm canım sabah 10 ile akşam 8 arası yapman gerekior ve hergun aynı saatlerde yapmalısın.en az 3 saat onceki sıvı almamış olman gerek.bende folik asit kullanıorum etkilemez canım.[/QT
Teşekkür ederim arkadaşım..
kızlarrr beklemede olan yok mu yaaaa ??? ben beklemedeyim ve neyapacağımı şaşırdım artık.
22. günüm 6 günüm kaldı hiç bir belirti yok ne yazık ki... zaten yumurta döllendikten 7 gün sonra rahme yerleşiyor ve vücut ondan sonra hormon üretmeye başlıyor. o yüzden belirtiler olursa ancak bundan sonra başlarsa başlar artık. sen ne kadardır deniyosun?
kızlaaar bu ay ilk denememdi .. ovulasyon testi almıştım gg dan..adetten iki gün önce dayanamayıp test yaptım salı günü hamileymişimm iki gün arayla kan testi yaptırdımm o da pozitiff çıktı. :))..testin markasını öğrenmek isteyenlere verebilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?