Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canim resmi yeniden yükle, yüklerken boyutunu sec. browser dedikten sonra cikioyr secenekler. sonra hani asagida alinti yap hizli yanit filan yazio ya, ordan edite tikla, eski linki sil, yenisini yapistir:)

kesinlikle bundan daha kücük bir boyut ayarlaman lazim:))

neyse canim. önemli degil. sanirim artik yavas yavas cizginin silik cikmasi gerek. ama eger koyulugu devam ederse..... misafir geldi demektir, insallah bu cizgiler hep böyle koyu olur:)))

ay inşallah buğün kasıklarımda ağrı var dünde olmuştu birde ben bu testi 4 saatlik süreyi tutmadan daha sıvı tüketmeyeli 1 saat olmuşken yaptım ve hemen çıktı. birde diğer sayfalarda okuduğum kadarıyla çift çizgi devam edince hamilelik var diye bende okudum acaba onların ki silikleşmiş miydi yoksa benim ki gibi koyu çizgi devam etmiş miydi bununla ilğili bişi bulamadım. sizce önümüzdeki günlerde nasıl devam ederse ümitlenmeliyim?

koyu sekilde devam etmesi lazim sanirim. cünkü lh hormonu her daim salgilanan bir hormon, silik hep cikar, benimkilerde silik cizgi adetim geldiginde bile cikmisti

o zaman inşallah böyle devam eder birde benim buğünüde değerlendirmem gerekiyor mu acaba artık kocamı iyice bunalttım:)
kittycan resmi düzeltmişsin şimdi gördüm çok sağol...

merhaba
iki gün çift çizgi çıktı sonraki gün yine silikleşti bu durumda çift çizgi devam etmediğine göre gebelik yok mu diyorsunuz bu durumda??? benim anlamadığım şu çift çizgi çıkınca mutlaka yumurta çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacak mı çift çizgi çıkıpta çatlamadığı durumda olabilir mi birde çift çizgili günleri değerlendirdik ama çok kasık ağrım olduğu için bir sonraki silik çizgi gününde boş geçti o günde önemlimi sizce valla benim olacağı varsada olmaz bir dakika aklımdan cıkmıyor

kızlar günaydın. benimde dün elime geçti testler. agustosun 8i regl günüm dayanamadım birtanesini yaptım ikincisi gozukuyo ama silik.
artık reglim bitince bende baslarım düzenli yapmaya :)

kızlar merhaba bende bu ovulasyon testlerinden almak istiyorum ama beceremıyorum bana bunları satan firmanın no sunu yazabilirmisiniz fiyatı uygun olanının olursa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…