- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.221
kızlaaar bu ay ilk denememdi .. ovulasyon testi almıştım gg dan..adetten iki gün önce dayanamayıp test yaptım salı günü hamileymişimm iki gün arayla kan testi yaptırdımm o da pozitiff çıktı. :))..testin markasını öğrenmek isteyenlere verebilirim :))
kızlaaar bu ay ilk denememdi .. ovulasyon testi almıştım gg dan..adetten iki gün önce dayanamayıp test yaptım salı günü hamileymişimm iki gün arayla kan testi yaptırdımm o da pozitiff çıktı. :))..testin markasını öğrenmek isteyenlere verebilirim :))
şekerim erkek bebek istiyosanız çift kırmızıdan sonra silikleştiği ilk gün beraber olacaksınız yumrta asıl o zaman çatlıyo çünkü:lepi:
teşekkür ederim kızlar Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Adetim bittikten 5 gün sonra testi yapmaya başlamıştım silik çıkıyordu.adetten sonraki 8. gün iki çizgi de çok belirgindi. o gün ve ertesi günü çalışma yaptık..ilişkiden 3-4 gün sonradan itibaren hep kasık ve bel ağrılarım oldu benm adetde de olurdu ama o kadar erken başlamazdı ağrılarr..bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince dayanamadım adetten 2 gün önce idrardan gebelik testi yaptım ikincisi silik çıktı kan testi yaptrdım pozitif çıktı..darısı herkesin başına arkadaşlar.
canım ya pek anlamadım adetinin ilk gününden itibaren kaçıncı gün pozitif çıktı ovulasyon testi.8.gün demişsin ama bittikten sonra demişsin.ne zaman bittiğini bilemediğim için ilk günden itibaren kaçıncı günündü?
canım adettein başladığı günden sayarsak 15. gün oluyor. eğer kullanıyorsan bittikten sonra 5.günden itibaren hergün yap bence her ay değişebilir.
Ben iki aydır medi smart kullanıyorum yüzde yüz tavsiye ederim. fiyatı 27 tl içinden 5 kast çıkıyor ben geçek ay iki kutu aldım bu ay tek kutu yetti. hatta 3 tanesi arttı bile :)
arkadaslar bısı sorcam.ben 12. gunde ovul.testınde cıft cızgıyı cok belırgın gordum.cıft cızgı gorunce bır dha test yapmadım.bugun 17. gunum.bugun yaptım ovul.test .ıkıncı cızgı cok sılık cıktı.yumurtlamadan sonra hala ıkıncı cızgı sılıkte olsa nıye cıkarkı.helede 5 gun gecmısse.normalmı bu
canım tam bende böyle bi sorun yaşayan varmı diye arıyodum yazını okudum.bnmde reglimin 12.günü doktora gittim tatlım yumruta takibi için doktor çalışmaya devam dedi yumruta çatlıcak az kalmış.o gün hemen evde ovulasyon testi yaptım iki koyu çizgi gördüm.13.günü testi tekrarladım çizgi silikleşmişti.dün yapmadım bugün ise 15.günüm vee hala testte 2.çizgi çıkıyo ama çok silik yaa kızlar bu normalmi yani yumurtlama olmuştur değilmi çatlamama gibi bi durum ihtimali varmı bu çizgi çatlamadığı için çıkıyo olaiblirmi inşş öyle değildir yaaaaa :sinifsinif:
kullandığın marka ne canım
canım tam bende böyle bi sorun yaşayan varmı diye arıyodum yazını okudum.bnmde reglimin 12.günü doktora gittim tatlım yumruta takibi için doktor çalışmaya devam dedi yumruta çatlıcak az kalmış.o gün hemen evde ovulasyon testi yaptım iki koyu çizgi gördüm.13.günü testi tekrarladım çizgi silikleşmişti.dün yapmadım bugün ise 15.günüm vee hala testte 2.çizgi çıkıyo ama çok silik yaa kızlar bu normalmi yani yumurtlama olmuştur değilmi çatlamama gibi bi durum ihtimali varmı bu çizgi çatlamadığı için çıkıyo olaiblirmi inşş öyle değildir yaaaaa :sinifsinif:
kızlar laboqoik marka kullanan varmı?corest marka kullanıodum elimde bir adet kalmıştı onuda dun kullandım negatif çıktı yani t silik çıktı.bugun laboqoık e başladım ve t hemen koyu çıktı yani pozitif.bu markayı ilk defa kullandım ve bu ay aldım bugun 17. gunum doğru olabilir çünü yumurtlama tarihimi 18-19-20.gunlerden bi gun gibi bekliodum.ama ilk defa başladığım içinde kafamda soru işareti kaldı acaba test hep pozitif mi gosterio die.kullanan arkadaşlar yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?