Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım belırtılerın varmıydı.normal gebelık testı mı yaptın yoksa ovulasyon testıyle mı ogrendın hamıle oldugunu

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah.benim öğrenmek istediğim yumurtan kaçıncı günü çatladı?sen gebelik testini kaç gün sonra yaptın?bide test silik miydi net mi?

şekerim erkek bebek istiyosanız çift kırmızıdan sonra silikleştiği ilk gün beraber olacaksınız yumrta asıl o zaman çatlıyo çünkü:lepi:

evet tam da bu gün dediğin oldu sanırım çizgi hala var ama dünkü gibi değil umarım doğru zamanlamadır, çok teşekkürler cevabın için sana bol şans dualarım hepimiz için:)

teşekkür ederim kızlar Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Adetim bittikten 5 gün sonra testi yapmaya başlamıştım silik çıkıyordu.adetten sonraki 8. gün iki çizgi de çok belirgindi. o gün ve ertesi günü çalışma yaptık..ilişkiden 3-4 gün sonradan itibaren hep kasık ve bel ağrılarım oldu benm adetde de olurdu ama o kadar erken başlamazdı ağrılarr..bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince dayanamadım adetten 2 gün önce idrardan gebelik testi yaptım ikincisi silik çıktı kan testi yaptrdım pozitif çıktı..darısı herkesin başına arkadaşlar.

canım ya pek anlamadım adetinin ilk gününden itibaren kaçıncı gün pozitif çıktı ovulasyon testi.8.gün demişsin ama bittikten sonra demişsin.ne zaman bittiğini bilemediğim için ilk günden itibaren kaçıncı günündü?

canım adettein başladığı günden sayarsak 15. gün oluyor. eğer kullanıyorsan bittikten sonra 5.günden itibaren hergün yap bence her ay değişebilir.

canım adettein başladığı günden sayarsak 15. gün oluyor. eğer kullanıyorsan bittikten sonra 5.günden itibaren hergün yap bence her ay değişebilir.

anladım canım sağol bilgilerin için.bu ay daha adet olmadım bugün yarın olurum herhalde bakalım başlıycam bu ay.banada doktorum adetin ilk gününden itibaren 10.gün başla testi yapmaya dedi.inşallah bende ii sonuçlar alırım.

:teytey::teytey::hooray: tebriklerrrrrrr. canım benim sağlıkla büyütürsün inşallah. :içelim:

merhaba arkadaşlar!uzun zamandır sizi takip ediyordum!!!hepimizin dilekleri ve sorunları aynı!umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:biz 7 aydır bebek istiyoruz allahıma şükürler olsun bi sorunum yada hastalığım yok ama bebiş olmuyorben şuana kadar ovülasyon hesabımı internetten yapıyordum bu ay 25i ve 30u ovülasyon zamanınız diyordu ve ben her ay bu takvimi uyguladım fakat aldığım ovülasyon testinde halada fozitifi göremedim ve yabancı sitelerden araştırdığım kadarıyla ovülasyon tarihimi 1-2 mayıs olarak gösteriyor. yerli sitelerde ki hesaplamalar beni 7 ay boyunca yanıltı.böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba?bakalım bu ay ilk ovülasyon testimi kullandım inşallah bebiş olur

internette hesaplama guvenli değil bencede en iyisi ovulasyon testi canım hiç değilse kendin yapıp kendin goruosun ne çıktığını ve ona gore çalışıosun.doktor 12 ile 19.gunler arası çalış demişti ama geçen ay test 20.gunde gosterdi iki çizgiyi, bu ayda aynı zamanlarda olursa hangi gunlerde olduğunu artık emin olabilcem yapmadsamda.

canım tam bende böyle bi sorun yaşayan varmı diye arıyodum yazını okudum.bnmde reglimin 12.günü doktora gittim tatlım yumruta takibi için doktor çalışmaya devam dedi yumruta çatlıcak az kalmış.o gün hemen evde ovulasyon testi yaptım iki koyu çizgi gördüm.13.günü testi tekrarladım çizgi silikleşmişti.dün yapmadım bugün ise 15.günüm vee hala testte 2.çizgi çıkıyo ama çok silik yaa kızlar bu normalmi yani yumurtlama olmuştur değilmi çatlamama gibi bi durum ihtimali varmı bu çizgi çatlamadığı için çıkıyo olaiblirmi inşş öyle değildir yaaaaa :sinifsinif:

kullandığın marka ne canım

testlerde silik çizginin pek bi anlamı yok diyor yani bi ihtimal daha var ama onun içinde çok erken bence.eger gebelik oluştuysa pozitif çıkabiliyormuş bu iki hormon birbirine çok benziyormuş ve b-hcg yi lh olarak görebiliyormuş

kullandığın marka ne canım

one step ovulation test cnm yok tatlım daha gebelik için çok erken zaten yeni yumrutlama olmuşsa omuştur çünkü testt koyu çizgileri 12.günü gördüm hayırlıs inş ya olmazsa kanda baktırıcam progesteron testi ile yumrutlam olup olmadığınaa bakaım inşş gelir bebişlerimiz artıkk

Silik çizgi görmen çok normal çünkü bu hormon azalarak yok oluyor yani birden bıçakla kesmiş gibi yok olmaz ki.Kontrol çizgisi ile aynı renk yada daha koyu çizgiyi gördüysen 24-48 saat içinde çatlar ve sonra hormon yavaş yavaş yok olur.

kızlar laboqoik marka kullanan varmı?corest marka kullanıodum elimde bir adet kalmıştı onuda dun kullandım negatif çıktı yani t silik çıktı.bugun laboqoık e başladım ve t hemen koyu çıktı yani pozitif.bu markayı ilk defa kullandım ve bu ay aldım bugun 17. gunum doğru olabilir çünü yumurtlama tarihimi 18-19-20.gunlerden bi gun gibi bekliodum.ama ilk defa başladığım içinde kafamda soru işareti kaldı acaba test hep pozitif mi gosterio die.kullanan arkadaşlar yazabilirmi

canım hiç kullanmadım ama hesaplamalarına göe ise doğrudur inşş hayırlısı olsunn.ben core markayı kullanmıştım o doğru sonuç veriyodu inşş yaptığında öyle doğprudur sen kaçırma bugünleri ozamanbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…