Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz


teşekkür ederim verdiğin bilgi için
 

evet canım bende o markayı kullanıyorum.burda o testlerin yanlış olduğunu ve sürekli pozitif verdiğini söylüyorlar ama ben kullandım doğruydu.hem ovulasyon testini denedim hemde gebelik testini ikiside doğru sonuç verdi.eminim çünkü yumurtlama takibide yaptırmıştım çatladığı zamanı falan bildiğim için testi doğruladım yani.
 

ben de laboquick kulladım. hafta başında başladım, hep 5 dakikada çıkıyodu, daha silik çizgi. bugün ikisi aynı anda çıkmaya başladı, ve 2. çizgi daha koyu bile diyebilirim. hiç pozitif sonucu anlayamayacağım sanmıştım.ilk defa kullandım. ama ilişki ne zaman olmalı, onu anlayamadım, yumurtlama 24-48 saat içinde olacağına göre, bugün mü, yarın mı, sonraki gün mü?
 
merhaba arkadaşlar,bugün pozitif sonuç çıktı, temas ne zaman olmalı, bilen var mı??? bugün mü, yarın mı?

bugün ve yarın çalışacaksın canım.aman ihmal etme.önemli olan bu gece çünkü çatlamadan öncesi daha önemli spermler anca ulaşıyor yumurtaya.ama yarında yap mutlaka sonra ovulasyon testini tekrar yap silikleştiyse çalışmaları bırakabilirsin.
 

çok teşekkür ederim canım:)) yumurtlayabiliyormuşum diye çok sevindim, sanki gebelik testinde pozitif çıkmış gibi:))
 
çok teşekkür ederim canım:)) yumurtlayabiliyormuşum diye çok sevindim, sanki gebelik testinde pozitif çıkmış gibi:))

rica ederim canım.inşallah gebelik testindede pozitifi görürsün hayırlısıyla.darısı benim başıma bu ay tekrar ovulasyon testi kullanıcam ama yumurtlama takibi yaptırmıycam.
 

canım o marka teste bir problem var bozuk çıkabiliyo haberin olsun benim ve burda bir çok arkadaşın başına geldi umarım sana gelen testler bozuk değğildir
 

umarım benimkide hatalı değildir.bugun yarında yapıcam bakalım sonuç ne olacak silikleşmeye başlarsa doğru demektir.
 

canım yaa buradaki yazılarımızı hiç mi okumuyosun sen 12. gün koyu görmüşsün ya niye daha bekledin anlamadım. sonraki günlerde silikleşmesi çok normal eski yazılarımızı okusana hep bahsettik bunlardan. denemediysen eğer bu ayı kaçırdın maalesef lmaz:
 
canım o marka teste bir problem var bozuk çıkabiliyo haberin olsun benim ve burda bir çok arkadaşın başına geldi umarım sana gelen testler bozuk değğildir

bugün tekrar yapacağım, bu sürekli söylenince içime kuşku düştü. normal olması gereken tarihte pozitif sonuç verdi ama tekrarlayınca doğru olup olmadığı anlaşılır herhalde. daha önce adını da duymamıştım, hiç kullanmamıştım da, gg den aldım. bakalım, hayırlısı.. hepimiz için..
 
kızlar ben 12. gunumde koyu cıft cızgıyı gordum. calısmaları yaptım.bugun 20. gunum .ben 17. ve 19. gunlerımde de ovulasyon testını yaptım cızgı cıkacakmı dıye.ıkısındede sılık cızgı cıktı neden lh hormonum hala cıkıyor.normalmı yoksa bır nedenı var mı
 

merhaba ben de aynı durumdayım adetin 14.gunu koyu çift çizgiyi gordum dun silik 2 tane çizgi bugun aynı koyulukta 2 çizgi gördüm.bugun adetin 23.günü bende anlayamıyorum ama sitede bir kac arkadas hamile oldugu için çift çizgiyi gormüşler inşallah bizimde öyledir.
 

ama benımkı sılıktı.benim 19. gunumde oyleydı gercı . 24. gunumde yapıcam artık bakalım cızgı koyulasmıs mı yoksa tamamen kaybolmus mu olcak.ama inş. hamıleyızdır:Saruboceq:
 
inşallah.ama bu şekilde olupta hamilelik testi negatif çıkan da var.o yuzden cok ümitlenemiyorum.anlam da veremiyorum adetin 23.gunu neden çizgiler koyu çıkar ki.bilmiyorumkismile
 
umarım 12. 13 ve 14. günleri değerlendirmişsindir.

değerlendirdim cnm kaçırmadım çok şükür.inşallah döllenme olur buay ve tutunur bebeişim haber veririm burdan da
ben sizleri takip ediyoum tatlım okudum yazılanları sadece sürekli silik çizgi gördüğüm için sıkılmıştım ama bunu yaşayan yanlız ben değilim demekki diğer arkadaşların yaılarınıda oudum şimdi. herşeyin hayırlısı bekliyorum artıkk:Saruboceq:
 

hazel bende cnm tam 12.günümde koyu çift çizgiyi gördüm 13. ve 15.günlerde de yaptım bukezde ikinci çizgi vardı ama silikleşmişlerdi.bugün 17.günüm tekrar bakiim dedim yine silik. dahada yapmıcam zaten değerlendirmem gereken günelri değerlendirdim ama çalışmalar devam etmeli bence nolur nolmaz yaa inş burdan hamileyiz diee yazabiliriz bizlerde inşş.cnm sen tekrarlayınca testi sonucunu yazarmısın aynı şeyleri yaşadığımız için merak ediyorum bide regline kaç gün var 12.gün çizgiyi görmüşüz ikimzde inşş olmayız yerimseniben
 
Son düzenleme:

inşallah canım yaa.ne kadar cok ısterım.benım 27 gun dıye hesaplamama gore bugun 21. gunum yanı 6 gunum kaldı.bakalım cts beklıyorum.aslında ben genelde 25 gunde oluyordum.ama 12. gun gordum cızgıyı 13. gunde yumurtlamıssam 27 . gunde regl olmam gerek dıye dusundum.yanı persembe gunu de gelebılır .yanı 4-6 gun kaldı.ınsallah glmezde hamıleyızdır.tabı yazarım sonucu.rabbım saglıklı ve hayırlı evlatlar versın.senın kac gunun kaldı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…