- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.241
Silik çizgi görmen çok normal çünkü bu hormon azalarak yok oluyor yani birden bıçakla kesmiş gibi yok olmaz ki.Kontrol çizgisi ile aynı renk yada daha koyu çizgiyi gördüysen 24-48 saat içinde çatlar ve sonra hormon yavaş yavaş yok olur.
kızlar laboqoik marka kullanan varmı?corest marka kullanıodum elimde bir adet kalmıştı onuda dun kullandım negatif çıktı yani t silik çıktı.bugun laboqoık e başladım ve t hemen koyu çıktı yani pozitif.bu markayı ilk defa kullandım ve bu ay aldım bugun 17. gunum doğru olabilir çünü yumurtlama tarihimi 18-19-20.gunlerden bi gun gibi bekliodum.ama ilk defa başladığım içinde kafamda soru işareti kaldı acaba test hep pozitif mi gosterio die.kullanan arkadaşlar yazabilirmi
kızlar laboqoik marka kullanan varmı?corest marka kullanıodum elimde bir adet kalmıştı onuda dun kullandım negatif çıktı yani t silik çıktı.bugun laboqoık e başladım ve t hemen koyu çıktı yani pozitif.bu markayı ilk defa kullandım ve bu ay aldım bugun 17. gunum doğru olabilir çünü yumurtlama tarihimi 18-19-20.gunlerden bi gun gibi bekliodum.ama ilk defa başladığım içinde kafamda soru işareti kaldı acaba test hep pozitif mi gosterio die.kullanan arkadaşlar yazabilirmi
merhaba arkadaşlar,bugün pozitif sonuç çıktı, temas ne zaman olmalı, bilen var mı??? bugün mü, yarın mı?
bugün ve yarın çalışacaksın canım.aman ihmal etme.önemli olan bu gece çünkü çatlamadan öncesi daha önemli spermler anca ulaşıyor yumurtaya.ama yarında yap mutlaka sonra ovulasyon testini tekrar yap silikleştiyse çalışmaları bırakabilirsin.
çok teşekkür ederim canım:)) yumurtlayabiliyormuşum diye çok sevindim, sanki gebelik testinde pozitif çıkmış gibi:))
ben de laboquick kulladım. hafta başında başladım, hep 5 dakikada çıkıyodu, daha silik çizgi. bugün ikisi aynı anda çıkmaya başladı, ve 2. çizgi daha koyu bile diyebilirim. hiç pozitif sonucu anlayamayacağım sanmıştım.ilk defa kullandım. ama ilişki ne zaman olmalı, onu anlayamadım, yumurtlama 24-48 saat içinde olacağına göre, bugün mü, yarın mı, sonraki gün mü?
evet canım bende o markayı kullanıyorum.burda o testlerin yanlış olduğunu ve sürekli pozitif verdiğini söylüyorlar ama ben kullandım doğruydu.hem ovulasyon testini denedim hemde gebelik testini ikiside doğru sonuç verdi.eminim çünkü yumurtlama takibide yaptırmıştım çatladığı zamanı falan bildiğim için testi doğruladım yani.
canım tam bende böyle bi sorun yaşayan varmı diye arıyodum yazını okudum.bnmde reglimin 12.günü doktora gittim tatlım yumruta takibi için doktor çalışmaya devam dedi yumruta çatlıcak az kalmış.o gün hemen evde ovulasyon testi yaptım iki koyu çizgi gördüm.13.günü testi tekrarladım çizgi silikleşmişti.dün yapmadım bugün ise 15.günüm vee hala testte 2.çizgi çıkıyo ama çok silik yaa kızlar bu normalmi yani yumurtlama olmuştur değilmi çatlamama gibi bi durum ihtimali varmı bu çizgi çatlamadığı için çıkıyo olaiblirmi inşş öyle değildir yaaaaa :sinifsinif:
canım o marka teste bir problem var bozuk çıkabiliyo haberin olsun benim ve burda bir çok arkadaşın başına geldi umarım sana gelen testler bozuk değğildir
kızlar ben 12. gunumde koyu cıft cızgıyı gordum. calısmaları yaptım.bugun 20. gunum .ben 17. ve 19. gunlerımde de ovulasyon testını yaptım cızgı cıkacakmı dıye.ıkısındede sılık cızgı cıktı neden lh hormonum hala cıkıyor.normalmı yoksa bır nedenı var mı
merhaba ben de aynı durumdayım adetin 14.gunu koyu çift çizgiyi gordum dun silik 2 tane çizgi bugun aynı koyulukta 2 çizgi gördüm.bugun adetin 23.günü bende anlayamıyorum ama sitede bir kac arkadas hamile oldugu için çift çizgiyi gormüşler inşallah bizimde öyledir.
umarım 12. 13 ve 14. günleri değerlendirmişsindir.
kızlar ben 12. gunumde koyu cıft cızgıyı gordum. calısmaları yaptım.bugun 20. gunum .ben 17. ve 19. gunlerımde de ovulasyon testını yaptım cızgı cıkacakmı dıye.ıkısındede sılık cızgı cıktı neden lh hormonum hala cıkıyor.normalmı yoksa bır nedenı var mı
hazel bende cnm tam 12.günümde koyu çift çizgiyi gördüm 13. ve 15.günlerde de yaptım bukezde ikinci çizgi vardı ama silikleşmişlerdi.bugün 18.günüm tekrar bakiim dedim yine silik. dahada yapmıcam zaten değerlendirmem gereken günelri değerlendirdim ama çalışmalar devam etmeli bence nolur nolmaz yaa inş burdan hamileyiz diee yazabiliriz bizlerde inşş.cnm sen tekrarlayınca testi sonucunu yazarmısın aynı şeyleri yaşadığımız için merak ediyorum bide regline kaç gün var 12.gün çizgiyi görmüşüz ikimzde inşş olmayız yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?