- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.261
inşallah canım yaa.ne kadar cok ısterım.benım 27 gun dıye hesaplamama gore bugun 21. gunum yanı 6 gunum kaldı.bakalım cts beklıyorum.aslında ben genelde 25 gunde oluyordum.ama 12. gun gordum cızgıyı 13. gunde yumurtlamıssam 27 . gunde regl olmam gerek dıye dusundum.yanı persembe gunu de gelebılır .yanı 4-6 gun kaldı.ınsallah glmezde hamıleyızdır.tabı yazarım sonucu.rabbım saglıklı ve hayırlı evlatlar versın.senın kac gunun kaldı?
bu arada nurten ve nurberra herhangı belırtınız carmı.benım hıcbır belırtım yok.sadece gogus uclarım dıklestı o da belırtıden sayılırsabilmiyorumkismile
hazelcimm bizim testlerde çizgi teke düşmedi ya ben yumurtanın çatlamamış olacağından korkuyorum inşş öle bişi olmamıştır yaaa yani o koyu çizgilerden sonra çatlamıştır değilmii
canım ben hıssettım catladıgını cunku o gun bayagı agrım oldu.catlamadıgı zaman kiste mı donusuyor pekı.eger oyle oluyorsa bende su ana kadar hıc kıst cıkmadı.dr.a gıdıp muayene oldugum zamanlarda. o yuzden catlamıstr yaa.ben burdan bazı arkadasalraın yazılarını okumustum .sılık cıkanlar vardı hep.ama ıkı cızgı aynı koyulukta olunca adet donemıne yakın tabı.hamıle oldugunu ogrenmıslerdı ama sılık cızgı hamıle anlamına gelmıyormus.ya kısmet.aslında benım sol tarafımdada 5 gundur hafıf agrılar gırıp cıkıyor anlık boyle.one egıldıgımde ozellıkle hıssedıyorum bu da hamılelık belırtısımı yoksa psıkolojık mı bılmıyorum.kasıkta batma dıyorlar belırtılerden bırtanesıde batma nasıl olur anlayamadım hıc.kasıga gıren hafıf agrılara mı denıyor acaba.
yaa hayalı bıle guzel.ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder.saglıkla gelsınlerde en onemlısı o.burda 11. sayfadan ıtıbaren cancer dıye bır arkadası okudum.onunda 15. gun cıft cıktı sonra 19. gunde ovulasyon yapıyor yıne cıft cıkıyor.sonra ertesı gunler yapıyor sılıklesıyor ama hep cıft cızgı goruyor sılıkte olsa.bır hafta 10 gun sonra test yapıyor yıne koyu cıft cızgı ve gebelık testını yapıyor ıkıncı cızgı 3 saat sonra sılık cıkıyor.2 gun sonra yıne gebelık testı yapıyor ve hamıle.yanı o da hıc tek cızgı gormuyor .ona gore onunda catlamamıs olması gerekır dıye dusunmelı ama hamıle.yaa bızım sılık cızgıler suan hıcbırsey ıfade etmıyor ama bıraz umıt verıyor sadece.ama belırtı olmayıncada umudum kırılıyor acıkcası.
arkadaslar laboquick ovulosyon testi kullanan oldumu nasıl bi marka dır
bu arada nurten ve nurberra herhangı belırtınız carmı.benım hıcbır belırtım yok.sadece gogus uclarım dıklestı o da belırtıden sayılırsabilmiyorumkismile
cnm hiç belirti yok.adetime 4 gun var.inşallah hamileyizdir.ben bugunde yaptım ovulasyon testi bugun adetin 24.gunu yine çift çizgi çıktı anlamadım bişey.testin markası fortel.
canım fortel iyi bir marka onu biliyorum.bence sende bebiş var genelde gebelik oluşmuşsa pozitif veriyor yani ovulasyon testleri Hcg yide çoz az bile olsa algılayabiliryormuş.umarım hamilesindir
ronya ben de ümitlenip bu sabah gebelik testi aldı 3 milyonluklardan ama tek çizgi çıktı.hamile değilmişim yani.ama neden bu ovulasyon testleri hala çift çizgi gosteriyor anlamadım.28 gunde bir adet oluyorum bugun 25.gunu eger bu testler hcg yi algıladıysa gebelik testinde cıkmazmıydı kı.
canım çıkmazdı bir gün falan çıkar varsa.bekle yapacak birşey yok umarım gezel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?