Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu arada nurten ve nurberra herhangı belırtınız carmı.benım hıcbır belırtım yok.sadece gogus uclarım dıklestı o da belırtıden sayılırsabilmiyorumkismile

cnm bnmde aslında reglim geç olur genelde periyodum 32 35 arası değişir ama 30.günde olduğumda olmuştu.buay aarısütü bal polen kullnadım ve ovulasyon testinde 12.gün gördüm koyuları buna göre 13 mayıs oluyo cnm ama bilmiyorum hiç bukadar erken yumrutlayacağımı düşünmezdim hayırlısı inşş.bende bekliyorum haberlerini sen hamişsen çok umutlu olucam bende güzel haberleri verelim inş cnm

bu arada nurten ve nurberra herhangı belırtınız carmı.benım hıcbır belırtım yok.sadece gogus uclarım dıklestı o da belırtıden sayılırsabilmiyorumkismile

uff ebnm gögüslerde hiç bi değişiklik yok be cnm zaten bi fark olsa varya kesin dicem hamişim:)ama malesefff bende sadece kasığımda ağrılar var az az bide öksürürken felan sol yumurtalığım acıyo birden okadar ama sanırım bnm için çok erken daha 27nisanda koyuları gördüm 28de çatlamış olsa bugün yumrutlamadan sonra 4.günüm bnm a.s ama buraya gelicem hergün senide takp edicem bakallım inş yazalım belirtilerimi olsun yeterkiiiikaydirigubbakcemile3

hazelcimm bizim testlerde çizgi teke düşmedi ya ben yumurtanın çatlamamış olacağından korkuyorum inşş öle bişi olmamıştır yaaa yani o koyu çizgilerden sonra çatlamıştır değilmii

hazelcimm bizim testlerde çizgi teke düşmedi ya ben yumurtanın çatlamamış olacağından korkuyorum inşş öle bişi olmamıştır yaaa yani o koyu çizgilerden sonra çatlamıştır değilmii

canım ben hıssettım catladıgını cunku o gun bayagı agrım oldu.catlamadıgı zaman kiste mı donusuyor pekı.eger oyle oluyorsa bende su ana kadar hıc kıst cıkmadı.dr.a gıdıp muayene oldugum zamanlarda. o yuzden catlamıstr yaa.ben burdan bazı arkadasalraın yazılarını okumustum .sılık cıkanlar vardı hep.ama ıkı cızgı aynı koyulukta olunca adet donemıne yakın tabı.hamıle oldugunu ogrenmıslerdı ama sılık cızgı hamıle anlamına gelmıyormus.ya kısmet.aslında benım sol tarafımdada 5 gundur hafıf agrılar gırıp cıkıyor anlık boyle.one egıldıgımde ozellıkle hıssedıyorum bu da hamılelık belırtısımı yoksa psıkolojık mı bılmıyorum.kasıkta batma dıyorlar belırtılerden bırtanesıde batma nasıl olur anlayamadım hıc.kasıga gıren hafıf agrılara mı denıyor acaba.

evt cnm bende okumuştum regle yakın çıkınca koyu çizgi tabii hamiş olduklarını öğrenmişlerdi.bnmki silik zaten tatlım bide reglime vardaha imkansız yani öyle bişi olması şimdilik.
buarada cnm batmalar o dedğin ağrı gibi ama birden hani batıp geçiyo ben bi kaçkere yaşamıştım ama sanırım psikolojikti inş seninki değildir bende batma şeklinde değildir hafif hafif ağrı şekliede var şuan.yaa zaten artık belirti falan takılmıyorumm yeterki bebişim gelsinn hepmiizn inş cnmm.bende doktora gtimiştim çok şükür cnm kist falan yok hamdolsun biz güzel düşünelim güzel olsun yumoşalar çatladı ve döllendi inşş anneciklerine haber vermeyi bekliyolarrrrrr:CüvCüv:

yaa hayalı bıle guzel. ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder.saglıkla gelsınlerde en onemlısı o.burda 11. sayfadan ıtıbaren cancer dıye bır arkadası okudum.onunda 15. gun cıft cıktı sonra 19. gunde ovulasyon yapıyor yıne cıft cıkıyor.sonra ertesı gunler yapıyor sılıklesıyor ama hep cıft cızgı goruyor sılıkte olsa.bır hafta 10 gun sonra test yapıyor yıne koyu cıft cızgı ve gebelık testını yapıyor ıkıncı cızgı 3 saat sonra sılık cıkıyor.2 gun sonra yıne gebelık testı yapıyor ve hamıle.yanı o da hıc tek cızgı gormuyor .ona gore onunda catlamamıs olması gerekır dıye dusunmelı ama hamıle.yaa bızım sılık cızgıler suan hıcbırsey ıfade etmıyor ama bıraz umıt verıyor sadece.ama belırtı olmayıncada umudum kırılıyor acıkcası.

ayy inşallah canım yaaa nasılda güzel olur bizde o şekilde bi öğrensekk Allahım inş.cancerinde mi hiç tek olmamış ne güzel sonunda mutlu haberi almış aslında sonradan koyu çizgi görsem bende şüphelenerim reglime yakın yapmayı düşünüyorum zaten bende tekrar.sende bence bekle regline yakın yap tatlım banada yaz mutlaka olurmu inş güzel olur sonuuu umudumuzu yitirmeyelim hiç aslında belirti için çok erken tatlım yaa bence o durumu hiç kafana takmaa

ben kendımı tutabılırsem 24. gunumde yanı carsamba gunu ovulasyon yapıcam.zaten ona gore ya umıtlenırım yada umuıtler bıtereyvahedigeldismile

arkadaslar laboquick ovulosyon testi kullanan oldumu nasıl bi marka dır

canım büyük bir ihtimal bozuk sürekli pozitif veriyor ben geçen ay kullandım bozuk çıktı satıcıya bildirdim durumu bana yeni test yolladı yeni gelenle 17.gün pozitifi gördüm bugün 22.gün ve yine pozitif yani herhalde bu gelenlerde bozuk.bence bir dene eğer bozuk çıkarsa sende satıcıya bildir.adamlar yüzsüz gibi hala GG de satıyorlar burda birçok arkadaş aynı markayı kullandıı ve malesef aynı problemi yaşadılar.

labquicki bende okudum sureklı pozıtıf gosterıyormus.bende gg dan aldım ama wondfo o ii.kullananlarıda okudum memnunlar.hemde 1 lıra.daha almadıysan labquick alma derım ben

cnm hiç belirti yok.adetime 4 gun var.inşallah hamileyizdir.ben bugunde yaptım ovulasyon testi bugun adetin 24.gunu yine çift çizgi çıktı anlamadım bişey.testin markası fortel.

cnm hiç belirti yok.adetime 4 gun var.inşallah hamileyizdir.ben bugunde yaptım ovulasyon testi bugun adetin 24.gunu yine çift çizgi çıktı anlamadım bişey.testin markası fortel.

canım fortel iyi bir marka onu biliyorum.bence sende bebiş var genelde gebelik oluşmuşsa pozitif veriyor yani ovulasyon testleri Hcg yide çoz az bile olsa algılayabiliryormuş.umarım hamilesindir

canım fortel iyi bir marka onu biliyorum.bence sende bebiş var genelde gebelik oluşmuşsa pozitif veriyor yani ovulasyon testleri Hcg yide çoz az bile olsa algılayabiliryormuş.umarım hamilesindir

ronya ben de ümitlenip bu sabah gebelik testi aldı 3 milyonluklardan ama tek çizgi çıktı.hamile değilmişim yani.ama neden bu ovulasyon testleri hala çift çizgi gosteriyor anlamadım.28 gunde bir adet oluyorum bugun 25.gunu eger bu testler hcg yi algıladıysa gebelik testinde cıkmazmıydı kı.

canım çıkmazdı bir gün falan çıkar varsa.bekle yapacak birşey yok umarım gezel sonuçlar alırız

kesinlikle öyle bende uzun zamandır uğraşıyorum kan testi gebelik testi kafayı yicem artık ama bebiş hayali bile kurmak mükemmel kendisi olsa neler olcak kimbilir?siz ne zamandır uğraşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…