- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.281
mrh nurten gebelik testi yaptın sanırım daha çıkmayabilir ama kanda baktırırsan çıkar artık inş bebiş vardır
kesinlikle öyle bende uzun zamandır uğraşıyorum kan testi gebelik testi kafayı yicem artık ama bebiş hayali bile kurmak mükemmel kendisi olsa neler olcak kimbilir?siz ne zamandır uğraşıyorsunuz
evet ya bende onu düşündüm ovülasyon testinde çıkıyor gebelik.niye o zaman ayırmışlar gebelik teesti ovülasyon testi die?????doğru diyosun beklemek en iyisi peki ovülasyon testi yapıp çift çizgi gördünmü bu ğünlerde
inş bebek vardır :CüvCüv:
benim hikayem cok uzun.2007 yılında şiddetli adet sancısıyla ilk jinekolog muayenemi oldum.sağ yumurtalığımda 3cm boyunda çikolata kistinin oldugunu soyledi.3 ay dogum kontrol hapı kullandım gerilemedi.sonrasında gitmediğimiz doktor kalmadı.çeşitli secenekler sundular.ya ameliyat ya da aşilama.aşılama yaptırmaya karar verdik.2 aşılama da negatif sonuç aldık.sonrasında da microya karar verdik 3 embriyo yarleştirildi.2 tanesi tuttu.ikiz hamileydim.dunyalar bizim olmuştu.hersey cok yolunda gidiyordu.birden 18 haftalıkken lekelenmeler basladı.ve artarak kanamaya donuştu.rahime dikiş atıldı.ama kurtaramadılar.sonucta gec düşük yasadım.sebep servikal yetmezlik.düşükten sonra 3 ay korunmamız gerektiğini soyledi doktor.3 ay sonra kontrole gittiğimde kistin yok oldugunu soyledi dogal yolla gebeliği bekleyeceğiz dedi.5 ay gecmişti hala gebe kalamamıştım.butun hormon testleri yapıldı hersey cok normaldi.rahim filmi cekelim dedi.rahim filminde kucuk bir yapısıklık ve sağ tupte genişleme cıktı.tabi tekrar doktor doktor gezmeye başladık microdan once boyle bir problem yoktu rahim filminde.düşükten sonra bu problem oluşmus.ve bu çikolata kistide hala duruyomuş.yok olmamış.doktorun onerisi laparoskopi ve histereskopi karar verdik.oldum.sonucta çok kotu seyler cıkmadı ham olsun.sağ tupte tıkanıklık varmış açılmış.sağ tupteki çikolata kistide dokundugum anda patladı dedi doktor.yani yumurtalıklara hiç zarar vermeden temizlendi dedi.rahimdeki yapışıklıkta aleti sokar sokmaz kendiliğinden açıldı.spryla gerek kalmadı dedi.(ameliyattan once tekrar yapısıklık olmasın diye 3 ay spryl takılıcak demişti) iki tupte acık ama sağ tarafın geçişi daha iyi dedi.endometriosiz hastası oldugum onaylandı.6 içerisinde doğal yolla gebe kalabilme şansınız cok yuksek dedi.eşimde bir problem yok.eger 6 ay sonra gebelik olmazsa tekrar micro deneyeceğiz dedi.inşallah gerek kalmaz.
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun!!!allah bir daha böyle kötü şeyler yaşatmasın inan senin için dua edicem:Saruboceq:allahım çok büyük zamanı geldiğinde bize o mutluluğu yaşatıcak bizim elimizden gelen sadece dua etmek ve stres yapmamakyasakkelime:
nurten ne zamandır ovülasyon testi kullanıyorsun markası ne?benim kullandığım biraz pahalı 5 tane vardı bu ay bitti bi sonraki aya bebiş olmazsa bi daha alcam yoksa
cnm hiç belirti yok.adetime 4 gun var.inşallah hamileyizdir.ben bugunde yaptım ovulasyon testi bugun adetin 24.gunu yine çift çizgi çıktı anlamadım bişey.testin markası fortel.
hımm bencede bısıler var gıbı ama umıtlendırmekte ıstemem.ama inş. hamılesındır canım.bısı sorcam kacıncı gun tam ıkı cızgı koyu cıkmaya basladı.ben 19. gunde yaptıgımda cok sılıktı ıkıncı cızgı.senınde oyle oldugu gun oldumu.yoksa hep belırgınmıydı.
inşallah vardır.ben ilk 14.gun 2 koyu çizgiyi gordüm.sonra 22.gun silik 2.çizgi 23 ve 24.gunler koyu 2.çizgi gordum bugun ovulasyon testi yapmadım ama gebelik testi yaptım 3 milyonluklardan tek çizgi çıktı.bilemiyorum bu durumun sebebi nedir?
nurtencım ınsallah bu ay hamılesındır.ama sen ebelık testını erken yapmıssın.gununde yapman gerekır en erken.bence 28. gununde yap.eger rgl olmzsan ıkı gun sonra yıne yap.gebelık gec cıkıyor testte.ama ovulsyonda hemen cıkabılıyor.ama yınde yuzde yuz hamıle anlamınada gelmıyor ama buyu ıhtımalle oyle gorunuyor.bak burda bı arkadası okumustum.kız ovulasyonda cıft goruyordu hep.sonra gununde yaptı galıba ıkıncı cızgı 3 saat sonra sılık cıkmıs gebelık testınde.ıkı gun sonra tekrarladı ve hamıleydı.inş. senınde oyle olur.
inşallah cnm inşallah.Gercekten boyle olupta hamile olan varmı?peki hamile değilsem ne anlama geliyor bu çift çizgiler.kullandıgım testte çok kaliteli.firmasını aradım boyle birsey olabilirmi diye olamaz dediler onlarda gebelik olabilir dediler.fortel erken gebelik testini yarın sabah yapmamı onerdiler ama ben yapmıycam.bekliycem.eğer gebelik olmazsa bu ay bana ovulasyon testlerinden ucretsiz temin edeceklermiş.ama şimdiye kadar boyle birşey olmadığını soylediler testlerle ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?