Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

belirtilerinde varmış bence bir ovül.testi yap ne kaybedersinki!!!kaç günün var regl nin gelmesine

kullandığın marka neydi?adetinin siklüsü nedir?

silik çıkıyo sonra ertesi gun koyulaşıyo korkma.yani lh hormonu yukseliyo demek oluyo.benim 22.gunde olan silik çizgi anormal bir durum çunku 14.gunu koyu 2 çizgiyi gormuştüm cnm.

canım ya 3 yada 5 gunum var.ben normalde 25 gunde olurum cok nadır 27 gunde oluyordum.ama gecen ay ılk def korunmadık ama stresten heralde 33. gunde regl oldum.kan testı yaptrmıstım negatıf cıktı.kıst falan varmı dedım dr.a yok dedı.strestendr dedı.bu ay ılk defa ovulasyon aldım.12. gunde gordum cıft cızgıyı.(hala saklıyorum) ovulasyonda gormek bıle guzelohaoldumsmile yanı 13. gunde yumurtladıysam 27. gunde dıye dusunuyorum. ama kısmet bakalım.benım belırtım yok gıbı bazen sol kasıgıma agrı gırıp cıkıyor.ama gebelıkte batma olurmus.batma degıl sankı yaa.belkıde psıkolojıkıtr.goguslerdede agrı falan yok buyumedıde.sadece ucları dıklestı.o da belırtımı bılmıyorum.o kadar aslında belırtımde yok.umutsuzum ben bu aydan ama bakalım

bende ılk babystart focus aldım eczaneden.5 tanesı 50 tl dı.sonra ınternetten sıparıs ettım wondfo marka.1 tl tanesı.17. ve 19. gunlerımde wondfoyla yaptım.sılık ıkıncı cızgı cıktı.zaten bugunlerdede wondfoyla yapıcam eger belırgın cıft cızgı gorursem elımde 1 tane babystart kaldı onlada yaparım dogrumu dıye.bende 3 tl lık gebelık testlerınden aldım.onlarda gosterıolar ama gununden once gostermezler.burda bırcok arkadas gununden 3 gun once yaptı gebelık testı negatıf cıktı.gununden 1 gun once ıkıncı sılık cızgı cıktı.gununde yaptılar gosterdı.hamıleymısler.yanı 3 gun once bıle gebelık testınde negatıf cıkarabılıor

nuretencım yaptım.9-10-11-12. gunlerde yaptım ovulasyon.12. gunde cıft koyu cızgı gordum.oncekıler sılıktı hep.11. bıraz daha belırgındı.sonra 17. gune kadar yapmadım.17. gun ve 19. gunlerde yıne ovul. yaptım ve ıkıncı cızgı cok sılıktı

cnm ya sen de benim durumumdasın işte.lh çıkmaması gerekiyor.lh yukseldğinde 2 koyu çizgi goruyorsun.daha sonra silikleşerek kayboluyor.koyu çıkmaması gerekiyormuş.benimde senin gibi oldu ilk açık renkte gordum dün ve ondan onceki gun koyuydu yani sanki tekrar yumurlamışım gibi.bence bugun tekrar yap koyulaşmışsa bir anormallik var sen de de demektir.inşallah ikimizde 4-5 gun sonra buradan müjdeli haberleri veririz.

amin canım inşallah yaaa.ne guzel olur.rabbım ısteyen herkese saglıklı bebısler versın inşallah aminn:Saruboceq:

peki onlarda da ovulasyon testi adete yakın 2 çizgiyimi gosteriyordu?

Arkadaşlar birşey sorucam

Ben gg den preseed ve yanında verilen One Step marka ovulasyon testi aldım.

26. günde bir adet olurum.

10. günü yapmaya başladım 15. güne kadar hep negatif, Silik dahi olsa bir pozitiflik göremedim.

Fakat ben 14. günü yumurtladım bunu kasık ağrımdan hissettim akıntıda var tabi.

Ve 4 saat idrar tutma , sıvı almama , hep aynı saatte test yapmamada dikkat ettim.

Fakat gel gelelim yumurtladığımı anladığım halde ben bu testte pozitifi göremedim.

Bu testte sorun var bendemi anlamadım.

Diyeceğim şu ki arkadaşlar bu marka testten kullanınız varmı ?

Yoksa bana en dandik testimi gönderdiler.

Teşekkürler.. a.s.

canım ben hıc kullanmadım ama keske baska bır test alıp deneseydın eczaneden falan.sen catladıgını hıssettıgın gunlerde calısma yaptysan problem yok.olabılıyor bozukluk testlerde.ama sen test yapmaya devam etseydın bakalım hergun.belkı gec yumurtlama da olabılır.her nekadar anladım desende bellı mı olur

nurtencım ben bugun yanı 22. gunumde yaptım ovulasyonu yıne sılık ıkıncı cızgı ama dıgerlerını atmadım duruyor bugunku daha belırgın onlara gore.ama yınede sılık.bıkac gun sonra yapsam galıba koyu ıkı cızgıyı gorcem.yaa hamılemıyız yoksa.ayyy keske yaaa.olur mu dersın bende cok kaptrmak ıstemıyorum ama elde degıl.neyse beklemekten baska care yok sanırım.rabbım ınsallah yaa.ama ya ıkıncıye yumurtluyorsak.olabılır mı.adete 3-4 gun kalabilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

benimde oyle hergun daha belirgin oldu.ama bugun yapmadım ovulasyon testini.adetin sonlarına dogru 2.kez yumurtluyosak.milyonda bir olan durum bizi mi buldu.ya da testler arızalı.... inşallah arızalı değildir.gebeliğin başladıgını bize müjdeliyordur.hazelcim sen gebelik testi yaptınmı?

yok canım gebelık testı yapmadım daha.benım 3-5 gunum var.zaten bu kadar zaman once cıkmaz.benım vulasyonda bıle koyu degılkı ıkıncı cızgı.gebelık hıc cıkmaz.9 gun once yumurtladım ben.yaaa ıkıncı yumurtlama olsa yapıskan akıntı olmazmıydı.bende bugun beyaz losyon gıbı akıntı gelıyor.ama yapıskan degıl.aynılosyon gıbı.bazen beyaz bazen seffaf ve beyaz karısık.yaa bılmıyorum ınsallah hamıleyızdr.

ben yıne calısma yapıcam nolur nolmaz dıye.belkıde yumurtluyoruzdur.kacırmayalım fırsatı.zaten ovulsayon zamanı 3 gun hergun calıstık.sonrada bır gun calıstık bır gun calısmadık.en son cts. calıstık.bakalım ınsallah ıse yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…