- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.301
canım 22. gununde sılık cıktı dedın ama bayagı mı sılıktı yoksa hafıf blırgınmıydı.benım 19. gunumde bayagı sılıktı.bugun benımde 22. gunum acaba yapsammı bı ovulasyon.yaa korkuyorum yıne cok sılık yada tek cızgı cıkar dıyeeyvahedigeldismile
canım 22. gununde sılık cıktı dedın ama bayagı mı sılıktı yoksa hafıf blırgınmıydı.benım 19. gunumde bayagı sılıktı.bugun benımde 22. gunum acaba yapsammı bı ovulasyon.yaa korkuyorum yıne cok sılık yada tek cızgı cıkar dıyeeyvahedigeldismile
nuretencım yaptım.9-10-11-12. gunlerde yaptım ovulasyon.12. gunde cıft koyu cızgı gordum.oncekıler sılıktı hep.11. bıraz daha belırgındı.sonra 17. gune kadar yapmadım.17. gun ve 19. gunlerde yıne ovul. yaptım ve ıkıncı cızgı cok sılıktı
bende ılk babystart focus aldım eczaneden.5 tanesı 50 tl dı.sonra ınternetten sıparıs ettım wondfo marka.1 tl tanesı.17. ve 19. gunlerımde wondfoyla yaptım.sılık ıkıncı cızgı cıktı.zaten bugunlerdede wondfoyla yapıcam eger belırgın cıft cızgı gorursem elımde 1 tane babystart kaldı onlada yaparım dogrumu dıye.bende 3 tl lık gebelık testlerınden aldım.onlarda gosterıolar ama gununden once gostermezler.burda bırcok arkadas gununden 3 gun once yaptı gebelık testı negatıf cıktı.gununden 1 gun once ıkıncı sılık cızgı cıktı.gununde yaptılar gosterdı.hamıleymısler.yanı 3 gun once bıle gebelık testınde negatıf cıkarabılıor
nurtencım ben bugun yanı 22. gunumde yaptım ovulasyonu yıne sılık ıkıncı cızgı ama dıgerlerını atmadım duruyor bugunku daha belırgın onlara gore.ama yınede sılık.bıkac gun sonra yapsam galıba koyu ıkı cızgıyı gorcem.yaa hamılemıyız yoksa.ayyy keske yaaa.olur mu dersın bende cok kaptrmak ıstemıyorum ama elde degıl.neyse beklemekten baska care yok sanırım.rabbım ınsallah yaa.ama ya ıkıncıye yumurtluyorsak.olabılır mı.adete 3-4 gun kalabilmiyorumkismilekafamçokkarıştı
nurberra sende ne var ne yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?