Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

:uhm:
nurten inş hamişsindir cnm hazel sende inş ve ardınızdan bendeeeeeeeeee

kızlar bende işte yazmıştım 12.günümde koyu çizgileri yakaladım 13.günü yaptım silikleşmişti yani sanırım 13.gün yumrutlama oldu inş
15 ve 17.günlerde tiyine yaptım testte hala silik çizgi devam ama bariz belli bi siliklik yani öylee çok dikkatli bakmaya gerek yok görünüyo çizgi.ufff nolcakk inş hamişizdir ondan çıkıyodur bu çizgiler ama koyu olması gerekiyo regle yakın ikinci çizginin yani gebelik olabileceği anlamaına bu şekilde geliyoo senin gayet koyuymuş sanırım hamilesin tatlım inşş benmde reglime yakın yapıcam koyulaşır inşş dua edelim kızlar birbirimizeeee:Saruboceq:

hazell cnm bişi sorcam sana sen koyu çizgileri gördükten sonra ertesi gün yapmışmıydın test yani silik çizgiyi görmüşmüydün bi sonraki gün

nurberra ben ertseı gun yapmadım cunku 5 tane testım vardı 4 tanesını harcamıstım.1 tanesını de adete yakın harcarım demıstım.sonra ınternetten sıparıs ettım 15 tane.1 lıralıklardanaldım.oyuzden sımdı bol bol kullanıyorum ama ozaman olmadıgı ıcın kullanmamıstım son testımı de.bılmıyorum yanı canım.ama ben 9. gunde basladım hep sılık ıkıncı cızgı vardı.11 gunde belırgınlesmye basladı 12. gunde cok koyuydu hatta ıkıncı cızgı daha koyuydu.bırdahada yapmadım

amin inşallah canım.guzel haberleri arka arkaya veririz buradan.

üff hemde nasıl zaman gecmek bilmiyor.bir ümitleniyorum bir ümitsizleniyorum çok karmaşık duygular.ama duygularda güzel.biraz hırpalıyor ama.bu duygularda herkese nasip olmaz.

kızlar kaçırdığım bölümleri okudum hep, ne gelişmeler olmuş da haberim yok, ben de medi smartla 14. gün pozitifi gördüm. yarın adet günüm ama benim sanırım bu ay da negatif. 19. 22. ve 24. günler testleri tekrar yaptım bir umut ama silik çizgi bile çıkmadı. sizi ümitlendirmek istemem ama sanırım sizin bebişler yolda zemuszemus zemuszemus

selam kızlar.
bişey danışıcam size. doktorum bana babystar tükürük ovulasyon testi aldırdı. ama ben pek iyi yorumluyamıyorum sanırım o testi. yumurtlama günümü mikroskoptan ziyade akıntımdan anladım bu ay.
önümüzdeki ay başlıcaz çalışmalara. ben de şu idrar testlerinden alayım dedim. ama babystarın 5 tanesi 50 lira.
adetim düzenli olsa sorun değilde çok da düzenli bir adetim yok. 5 tane bana çok büyük bir ihtimal yetmez. hem fiyat açısından uygun hem de güvenilir bir marka söyleyebilir misiniz bana internet üzerinden alabileceğim.
inş hepimiz çok beklemeden sağlıkla meleklerimize kavuşuruz. :Saruboceq:

bu ay olmazsan gg dan coretest alabilirsin 20 tane ovulasyon ve 2adet gebelik testi 29lira 5tane test bencede çok yetersiz.ben bu ay ilk defa kullandım coretesti 16. günümde gördüm çift çizgiyi 17.gün silikleşmeye başladı ama biz 17. gün yani dün çalışabildik.bugünde çalışcaz inş.yalnız 16.gün ikiside aynı koyulukta değildi ama iki çizgide belirgindi.dün biraz daha silikleşmişti bugün daha yapmadım testi birazdan yapacam.ama coretest güvenilir geldi bana kulananlarda memenun araştırdm benvereliniortak inş rabbim tüm isteyenlere verii bebeişleri:Saruboceq::Saruboceq:

bence testi yapmaya devam et 16.17. günlerde yumurtluyosundur belki bence bu testlerin hemen hepsi benzer özellikte ama söylediğin marka hakkında çok bilgim yok çalışmalara da devam et derim ben testler bozuksa gününü kaçırma yanieyvahedigeldismile

gutuncum adet siklusun kaç günde bi oluyo bide 20. günden önce negatifmi çıkıyodu yoksa silik çizgi varmıydıCADIARZU

inşallah dediğin gibi olur cnm yaa ama sende umutsuzluğa kapılma bence hiç belli olmaz önemli olan reglin gelemesi hadi niş hayırlı haberler ver sende bize :Saruboceq:

inş görmek nasip olur buay yok bende yapmadım en son 17.gün yaptım işte silikti yine ama görüenn bi silik çizgiydi gölge gibi değildi yani.
bugün 19.gün ovulasyondan sonra 7.günüm yani teste göre tabii bende 14.günde yapmayı düşünüyorum tekrar sabredebilirsem ozman kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…