- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.321
benimde oyle hergun daha belirgin oldu.ama bugun yapmadım ovulasyon testini.adetin sonlarına dogru 2.kez yumurtluyosak.milyonda bir olan durum bizi mi buldu.ya da testler arızalı.... inşallah arızalı değildir.gebeliğin başladıgını bize müjdeliyordur.hazelcim sen gebelik testi yaptınmı?
:uhm:
nurten inş hamişsindir cnm hazel sende inş ve ardınızdan bendeeeeeeeeee
kızlar bende işte yazmıştım 12.günümde koyu çizgileri yakaladım 13.günü yaptım silikleşmişti yani sanırım 13.gün yumrutlama oldu inş
15 ve 17.günlerde tiyine yaptım testte hala silik çizgi devam ama bariz belli bi siliklik yani öylee çok dikkatli bakmaya gerek yok görünüyo çizgi.ufff nolcakk inş hamişizdir ondan çıkıyodur bu çizgiler ama koyu olması gerekiyo regle yakın ikinci çizginin yani gebelik olabileceği anlamaına bu şekilde geliyoo senin gayet koyuymuş sanırım hamilesin tatlım inşş benmde reglime yakın yapıcam koyulaşır inşş dua edelim kızlar birbirimizeeee:Saruboceq:
nurten nasıl gıdıyor canım.beklemek zor dımı
üff hemde nasıl zaman gecmek bilmiyor.bir ümitleniyorum bir ümitsizleniyorum çok karmaşık duygular.ama duygularda güzel.biraz hırpalıyor ama.bu duygularda herkese nasip olmaz.
selam kızlar.
bişey danışıcam size. doktorum bana babystar tükürük ovulasyon testi aldırdı. ama ben pek iyi yorumluyamıyorum sanırım o testi. yumurtlama günümü mikroskoptan ziyade akıntımdan anladım bu ay.
önümüzdeki ay başlıcaz çalışmalara. ben de şu idrar testlerinden alayım dedim. ama babystarın 5 tanesi 50 lira.
adetim düzenli olsa sorun değilde çok da düzenli bir adetim yok. 5 tane bana çok büyük bir ihtimal yetmez. hem fiyat açısından uygun hem de güvenilir bir marka söyleyebilir misiniz bana internet üzerinden alabileceğim.
inş hepimiz çok beklemeden sağlıkla meleklerimize kavuşuruz. :Saruboceq:
Arkadaşlar birşey sorucam
Ben gg den preseed ve yanında verilen One Step marka ovulasyon testi aldım.
26. günde bir adet olurum.
10. günü yapmaya başladım 15. güne kadar hep negatif, Silik dahi olsa bir pozitiflik göremedim.
Fakat ben 14. günü yumurtladım bunu kasık ağrımdan hissettim akıntıda var tabi.
Ve 4 saat idrar tutma , sıvı almama , hep aynı saatte test yapmamada dikkat ettim.
Fakat gel gelelim yumurtladığımı anladığım halde ben bu testte pozitifi göremedim.
Bu testte sorun var bendemi anlamadım.
Diyeceğim şu ki arkadaşlar bu marka testten kullanınız varmı ?
Yoksa bana en dandik testimi gönderdiler.
Teşekkürler.. a.s.
internette hesaplama guvenli değil bencede en iyisi ovulasyon testi canım hiç değilse kendin yapıp kendin goruosun ne çıktığını ve ona gore çalışıosun.doktor 12 ile 19.gunler arası çalış demişti ama geçen ay test 20.gunde gosterdi iki çizgiyi, bu ayda aynı zamanlarda olursa hangi gunlerde olduğunu artık emin olabilcem yapmadsamda.
kızlar kaçırdığım bölümleri okudum hep, ne gelişmeler olmuş da haberim yok, ben de medi smartla 14. gün pozitifi gördüm. yarın adet günüm ama benim sanırım bu ay da negatif. 19. 22. ve 24. günler testleri tekrar yaptım bir umut ama silik çizgi bile çıkmadı. sizi ümitlendirmek istemem ama sanırım sizin bebişler yolda zemuszemus zemuszemus
inşallah dediğin gibi olur cnm yaa ama sende umutsuzluğa kapılma bence hiç belli olmaz önemli olan reglin gelemesi hadi niş hayırlı haberler ver sende bize :Saruboceq:
canım benim inşallah. sizlerden çok ümitliyim yüzümüz gülsün bu ay artık. :Saruboceq:
hazel burdamısın cnmmm hoşgeldin yaa ne var ne yok yaptınmı testi tekrar yoksa bekliyomusun
inşallah dediğin gibi olur cnm yaa ama sende umutsuzluğa kapılma bence hiç belli olmaz önemli olan reglin gelemesi hadi niş hayırlı haberler ver sende bize :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?