- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.341
bu ay olmazsan gg dan coretest alabilirsin 20 tane ovulasyon ve 2adet gebelik testi 29lira 5tane test bencede çok yetersiz.ben bu ay ilk defa kullandım coretesti 16. günümde gördüm çift çizgiyi 17.gün silikleşmeye başladı ama biz 17. gün yani dün çalışabildik.bugünde çalışcaz inş.yalnız 16.gün ikiside aynı koyulukta değildi ama iki çizgide belirgindi.dün biraz daha silikleşmişti bugün daha yapmadım testi birazdan yapacam.ama coretest güvenilir geldi bana kulananlarda memenun araştırdm benvereliniortak inş rabbim tüm isteyenlere verii bebeişleri:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar merhaba ben bugun fortelin erken gebelik testini yaptım.ama sabah ilk idrarla yapmadım.negatif çıktı.hamile değilim olsa çıkardı.ustunde 5-6 gun onceden kesin sonuc yazıyor.adetime 2 gun var.bu ovulasyonda cıkan çizgilere anlam veremiyorum.firmasıyla tekrar konustum bu durumda ovulasyon testlerin bozuk olacıgını soylediler.
canım hangi marka ovulasyon testiydi L ile başlayan markamıydı bende onu kullandım malesef bozuk ama yanlış hatırlamıyorsam senin o marka değildi
hayır cnm markası fortel.çok da pahalı yazık vallahi verdiğim paraya bu testlerde guveniilir değil demekki..gebelik testinin markası da fortel.erken gebelik testi diye geciyor.
canım baska ovulasyon testın varsa baska marka onunla da yapsaydın keske.yada eczanede varsa .neyse hayırlısı yaa.bende umutlu degılım zaten.belırtımde yok.demek ovulasyonda cıft cızgı hamılelık demek degılmıs.klava:
guvenilir zannediyodum.bugun yaptım tekrar ovulasyon testiniçizgi silik çıktı.dun yapmadım sadece.bu ay gereksiz stres yaptım olacagı varsa ada bu sekilde olmayacak.bu testler dengemi bozdu.
canım bugun sılık cıktıysa sen bır daha mı yumurtladın acaba.olabıllır.calısma yapsaydınız yınede ne olur ne olmaz dıye.rabbım cok aratmasın inşallah.en kısa zamanda hamıle olalım inşallah:Saruboceq:
belki de en güzeli olacağına bırakmak..böyle hayal kırıklığı oluyor,içine atıyorsun,stres yapıyorsun herşeyi etkiliyor
bende bugun silik 2.çizgiyi yakaladım..bu ne demek?
nurtencım oluyor yaa adete yakın yumurtlama olan cok kısı var ve de adete yakın hamıle kalanda sen calısmalara devam et bence.benım arkadasımda adete yakın gırdıgı ılıskıde hamıle kaldı.bellı mıolur.bız elımızden gelenı yapalım da gerısı allaha kalmıs artık.ne zaman ısterse o zaman verecek.ama inşallah cok bekletmez de bızı de sevındırır[/QUO
ama nasıl olur 2 gun sonra zaten adet olucam.:))
oluyormus ıste aslında ayda ıkı kez yumurtlamakta ıyı bırınde tutmazsa dıgerınde de sansımız var.yada bılmıyorum kı belkıde test bozuktur.offf canımsıkıldı benımde sımdı bakk.neyse canım dua edelım .rabbım bızıde sevındırsın en kısa zamanda inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?