Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tşk ederim canım çok yardımcı oldun. baktım internet sayfalarına 5 tanesine 50 lira vermektense çok daha mantıklı yani.
ben hem tükürükten hem idrardan bakmaya başlıcam önümüzdeki ay. inş çok bakmamıza gerek kalmadan hepimizin göbişleri dolar. :Saruboceq::CüvCüv:

kızlar peki çift çizgiyi gördüğünüz gün mü çalışma yapıyorsunuz ertesi gün mü ?
çift çizgi yumurtanın çatladığını mı belli ediyor ?

kızlar merhaba ben bugun fortelin erken gebelik testini yaptım.ama sabah ilk idrarla yapmadım.negatif çıktı.hamile değilim olsa çıkardı.ustunde 5-6 gun onceden kesin sonuc yazıyor.adetime 2 gun var.bu ovulasyonda cıkan çizgilere anlam veremiyorum.firmasıyla tekrar konustum bu durumda ovulasyon testlerin bozuk olacıgını soylediler.

canım hangi marka ovulasyon testiydi L ile başlayan markamıydı bende onu kullandım malesef bozuk ama yanlış hatırlamıyorsam senin o marka değildi

canım hangi marka ovulasyon testiydi L ile başlayan markamıydı bende onu kullandım malesef bozuk ama yanlış hatırlamıyorsam senin o marka değildi

hayır cnm markası fortel.çok da pahalı yazık vallahi verdiğim paraya bu testlerde guveniilir değil demekki..gebelik testinin markası da fortel.erken gebelik testi diye geciyor.

hayır cnm markası fortel.çok da pahalı yazık vallahi verdiğim paraya bu testlerde guveniilir değil demekki..gebelik testinin markası da fortel.erken gebelik testi diye geciyor.

canım baska ovulasyon testın varsa baska marka onunla da yapsaydın keske.yada eczanede varsa .neyse hayırlısı yaa.bende umutlu degılım zaten.belırtımde yok.demek ovulasyonda cıft cızgı hamılelık demek degılmıs.klava:

guvenilir zannediyodum.bugun yaptım tekrar ovulasyon testiniçizgi silik çıktı.dun yapmadım sadece.bu ay gereksiz stres yaptım olacagı varsa ada bu sekilde olmayacak.bu testler dengemi bozdu.

guvenilir zannediyodum.bugun yaptım tekrar ovulasyon testiniçizgi silik çıktı.dun yapmadım sadece.bu ay gereksiz stres yaptım olacagı varsa ada bu sekilde olmayacak.bu testler dengemi bozdu.

canım bugun sılık cıktıysa sen bır daha mı yumurtladın acaba.olabıllır.calısma yapsaydınız yınede ne olur ne olmaz dıye.rabbım cok aratmasın inşallah.en kısa zamanda hamıle olalım inşallah:Saruboceq:

belki de en güzeli olacağına bırakmak..böyle hayal kırıklığı oluyor,içine atıyorsun,stres yapıyorsun herşeyi etkiliyor
bende bugun silik 2.çizgiyi yakaladım..bu ne demek?

anlamadım ki cnm ya bişey bu testlerden.yumurtluyosan tarihe gecerim herhalde.1 ayda 2 kez yumurtlayan bir kadın olarak:)))

belki de en güzeli olacağına bırakmak..böyle hayal kırıklığı oluyor,içine atıyorsun,stres yapıyorsun herşeyi etkiliyor
bende bugun silik 2.çizgiyi yakaladım..bu ne demek?

ne demek olduguna artık yorum getiremiyorum:))) silik cizgileri umursama.iki çizgininde koyu olması gerekiyor.silikse gun ertesi gun daha da koyulaşması gerekiyor.ben ce en garantisi gun aşırı eşinle beraber olmak.

fılızce ovulasyon testınde mı ıkıncı sılık cızgıyı gordun.eger oyleyse calısmaya devam et ama daha yumurtlamana bıkac gun var demek.ama dedıgımgıbı calısamyı bırakma.

nurtencım oluyor yaa adete yakın yumurtlama olan cok kısı var ve de adete yakın hamıle kalanda sen calısmalara devam et bence.benım arkadasımda adete yakın gırdıgı ılıskıde hamıle kaldı.bellı mıolur.bız elımızden gelenı yapalım da gerısı allaha kalmıs artık.ne zaman ısterse o zaman verecek.ama inşallah cok bekletmez de bızı de sevındırır

oluyormus ıste aslında ayda ıkı kez yumurtlamakta ıyı bırınde tutmazsa dıgerınde de sansımız var.yada bılmıyorum kı belkıde test bozuktur.offf canımsıkıldı benımde sımdı bakk.neyse canım dua edelım .rabbım bızıde sevındırsın en kısa zamanda inşallah:Saruboceq:

inşallah cnm ya belki de gebelik testi bozuktr belli mi olur sonucta daha kırmızıları gormedim değilmi arkadaslar.kısmet artık.Allah en kısa zamanda nasip eder hepimize.Allahım sabır versin hepimize.

merhaba hazel82..
evet ovulasyon testinde bugun 2.çizgi çok silik çıktı..bu arada pkoluyum..2 aydır regl olamıyordum..24 nisan oldum..düzensiz olduğum için adet bittiğinden beri hergün ovulasyon testi yapıyorum..wondfo marka kullanıyorum..
saat 2 den itibaren hiçbişey içmiyorum ve wc ye gitmiyorum..hergün akşam 6 da testi yapıyorum..
doğru mu yapıyorum?
silik 2.çizgi çıktı bugun..önemli olan 2 tane koyu çizgiyi yakalamak..yakaladıktan sonra test yapmayı bırakacakmıyım?
şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…