Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben cevap veriyim istersen.2.koyu çizgiyi gordukten sonra testi yapmayı bırakıyosun.ve bol bol çalısıyosun.bizler merakımızdan adete yakın tekrar yaptıgımız için kafamız karıştı.

hımm anladım.teşekkür ederim..inşallah güzel haberlerinizi alırım ikinizinde ve herkesin..
ben daha çok başındayım herşeyin..çocuk düşüncesi bile yokken kafamızda bu problemler sayesinde öne aldık bebek planını..inşallah herşeyin hayırlısı olur..
iyi geceler şimdilik

bnmde 13. günde silik cıktı ama cok silik degildi 15 gün baktım varla yok arası ana kacırdım dedim tam 16 gün bi daha yaptım zaten hep 16. günde yumrtlarım kopkoyu cizgi bu ay da yumrtladıkta tek yumrta olmuyo işte insallh bu ay olur bu arada kızlar eger progestan gibi haplar içyorsanız testi pozitif diye etkiliyor

bide yumrtlamadahi hormonla gebelkteki hormon farklı yumtlama sonrası eger olursa lh hormonu dsüyor b hcg artmaya baslıyormus yani adete yakın ypmanın bi anlamı yok :)

slm kızlar ya bende iki gündür çok açık kahverengi lekelenme var yaa bugün 20.gün kızlar nedir bu yerleşme olması için dua ediyorum ama hiçte umutlanamıyorum hiç bi belirtim yok ve daha öncelerden de butarz lekelenmeler olurdu ama daha koyu kahve ve daha fazla vede reglin ortasında olurdu inşş hayırlı bi durumdurr ovulasyon testlerine bakarak hareket edersem reglime bir hafta var ama hiç sanmıyorum bence bu testler pek güvenilir değil yaaa

bide yumrtlamadahi hormonla gebelkteki hormon farklı yumtlama sonrası eger olursa lh hormonu dsüyor b hcg artmaya baslıyormus yani adete yakın ypmanın bi anlamı yok :)

cnm bizde biliyoruz.ayrı oldugunu.ve adetin son gunlerinde negatif cıkması gerekiyor bu test.2 çizgi çıkınca 3 ihtimal var.1.si ya test bozuk 2.si ya tekrar yumurtluyosun.3.su de lh gebelik hormonunu algılaması.bunu da bana fortel markasının firmasından bir beyle gorustum o soyledi.

canım inş 3.ihtimaldir testlerinin resimlerini koyabiliyosan bi koysana cnm yaaa ikinci çizgi gayet koyumu senin benm hep silik çıkıyo ben artık ovulasyon testi kullanmıcam yaa bence gün aşırı ilişki en iisi hem stereste yapmayızzz aman yaaa

cm benim yerleşme olabilir ama kistin varmı bilmiyorum ama kist oldugunda da oyle ara lekelenmeler olabiliyormus.yani aslında gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı nasıl ayırt edicezki.....ama inşallah yerleşmedir buradan da hayırlı haberlerini duyarız 1 hafta sonra.

saoll tatlım kist yok Rabbime şükürler olsun daha yeni kontrol oldum zaten yumurta gelişmişti bakalım inş çatlamıştır ve döllenmiştir cidden çok zor 1 yıl oluyo benmde artık Rabbim buyolda herkese yardım etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşşşş aminn cnmmm

canım bence sen hamilesin, ben iki hamileliğimde de yaşadım onu 2. sinde düşük yaptım meğerse düşük belirtisiymiş ben önemsememiştim bence bir an önce bir test yaptır sen öyle ise önlemini alırsın hiç değilse allah hepimize yardım etsin.

nurtencim senin çizgiler silik mi çıkıyodu koyu mu?

canım inş hamişimdir ama hiç sanmıyorum çünkü daha çok erken yani ne biliim ovulasyon testinde koyu çizgiyi göreli 9 gün oldu olablirmiki yaa.ama Allah korusun düşük tehlikesi falan öyle bişiler yotur inşş.doktorumu aradım ben olaiblir dedi pek bi açıklama yapmadı beklicem artık reglimin geçmesini hayırlı haberler veririm inş morla,m pe ii değil ama Rabbim sağlık versinn yterki seninde ikniciy düşünüyosun sanırım inşş ikinci bebğinde gelir cnm

evet daha varmış, sen gene de kendine dikkat et canım biraz dinlenmeye çalış. eğer yerleşiyorsa ona yardımcı ol bari opuyorumnanaktan inşallah lekelenmelerin hemen kesilir. çatlatma iğnesi falan olmadın değil mi? ben de 2 senedir ikinci için uğraşıyorum beklemeye alıştım artık. İnşallah allah tez zamanda yüzünüzü güldürür.

aminnn cnm inşş. yok ttalım çatlatma iğnesi falan olmadım aslında yorucu bişiler yapmıyorum ama ayakta çok kaldım inşş yerleşiyodur meleğim Rabbim nasip etsin buduyguyu hepimize inşş cnmm

nurberra bırdaha ovulasyon yaptınmı canım.

yok cnm bugün yapmadım aman yaa sıkıldım valla dün 19.günümdü işte ozaman yaptım ikinci çizgi yine silikti sanırım benim testlerde bi sorun var hazelcimmm koyu çıksaydı şüphelenebilirdim ama silik çizgiydi yine dahada yamıcam test düşünmüyıorum zaten bi tane kaldı elimde en iisi regle kadar günaşırı çalışma sen neyaptın test yaptınmı bugün haber ver cnm sizleri merak ediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…