- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.361
nuretncım hıc belırtın yok mu senınde.
merhaba hazel82..
evet ovulasyon testinde bugun 2.çizgi çok silik çıktı..bu arada pkoluyum..2 aydır regl olamıyordum..24 nisan oldum..düzensiz olduğum için adet bittiğinden beri hergün ovulasyon testi yapıyorum..wondfo marka kullanıyorum..
saat 2 den itibaren hiçbişey içmiyorum ve wc ye gitmiyorum..hergün akşam 6 da testi yapıyorum..
doğru mu yapıyorum?
silik 2.çizgi çıktı bugun..önemli olan 2 tane koyu çizgiyi yakalamak..yakaladıktan sonra test yapmayı bırakacakmıyım?
şimdiden teşekkürler
bide yumrtlamadahi hormonla gebelkteki hormon farklı yumtlama sonrası eger olursa lh hormonu dsüyor b hcg artmaya baslıyormus yani adete yakın ypmanın bi anlamı yok :)
cnm bizde biliyoruz.ayrı oldugunu.ve adetin son gunlerinde negatif cıkması gerekiyor bu test.2 çizgi çıkınca 3 ihtimal var.1.si ya test bozuk 2.si ya tekrar yumurtluyosun.3.su de lh gebelik hormonunu algılaması.bunu da bana fortel markasının firmasından bir beyle gorustum o soyledi.
slm kızlar ya bende iki gündür çok açık kahverengi lekelenme var yaa bugün 20.gün kızlar nedir bu yerleşme olması için dua ediyorum ama hiçte umutlanamıyorum hiç bi belirtim yok ve daha öncelerden de butarz lekelenmeler olurdu ama daha koyu kahve ve daha fazla vede reglin ortasında olurdu inşş hayırlı bi durumdurr ovulasyon testlerine bakarak hareket edersem reglime bir hafta var ama hiç sanmıyorum bence bu testler pek güvenilir değil yaaa
cm benim yerleşme olabilir ama kistin varmı bilmiyorum ama kist oldugunda da oyle ara lekelenmeler olabiliyormus.yani aslında gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı nasıl ayırt edicezki.....ama inşallah yerleşmedir buradan da hayırlı haberlerini duyarız 1 hafta sonra.
saoll tatlım kist yok Rabbime şükürler olsun daha yeni kontrol oldum zaten yumurta gelişmişti bakalım inş çatlamıştır ve döllenmiştir cidden çok zor 1 yıl oluyo benmde artık Rabbim buyolda herkese yardım etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşşşş aminn cnmmm
cnm bizde biliyoruz.ayrı oldugunu.ve adetin son gunlerinde negatif cıkması gerekiyor bu test.2 çizgi çıkınca 3 ihtimal var.1.si ya test bozuk 2.si ya tekrar yumurtluyosun.3.su de lh gebelik hormonunu algılaması.bunu da bana fortel markasının firmasından bir beyle gorustum o soyledi.
canım bence sen hamilesin, ben iki hamileliğimde de yaşadım onu 2. sinde düşük yaptım meğerse düşük belirtisiymiş ben önemsememiştim bence bir an önce bir test yaptır sen öyle ise önlemini alırsın hiç değilse allah hepimize yardım etsin.
nurtencim senin çizgiler silik mi çıkıyodu koyu mu?
canım inş hamişimdir ama hiç sanmıyorum çünkü daha çok erken yani ne biliim ovulasyon testinde koyu çizgiyi göreli 9 gün oldu olablirmiki yaa.ama Allah korusun düşük tehlikesi falan öyle bişiler yotur inşş.doktorumu aradım ben olaiblir dedi pek bi açıklama yapmadı beklicem artık reglimin geçmesini hayırlı haberler veririm inş morla,m pe ii değil ama Rabbim sağlık versinn yterki seninde ikniciy düşünüyosun sanırım inşş ikinci bebğinde gelir cnm
cnm 2 gun koyuydu.dun silik çizgi vardı.
evet daha varmış, sen gene de kendine dikkat et canım biraz dinlenmeye çalış. eğer yerleşiyorsa ona yardımcı ol bari opuyorumnanaktan inşallah lekelenmelerin hemen kesilir. çatlatma iğnesi falan olmadın değil mi? ben de 2 senedir ikinci için uğraşıyorum beklemeye alıştım artık. İnşallah allah tez zamanda yüzünüzü güldürür.
nurberra bırdaha ovulasyon yaptınmı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?