- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.381
canım sıkkın yaa bugun yaptım yıne ovulayon testı ama ıkıncı cızgı pazartesı gununden bıle daha sılık.pzt.umutlanıstım cızgı koyulasıyor dıye ama bugun ıkıncı cızgı cok sılık.bu ayda olmadı yaaa.offfmafoldumben
adetine kaç gün var canım?
canım 3 gun vara ama bu zamana kadar cıkmalıydı.yumurtlamanın uzerınden 11 gun gectı.evet 3 lıralık certain adlı gebelık testıde yaptım dayanamdım.ama o da tek cızgı.hayatımda ıkı cızgı goremıycem heralde.bu ay dr.a gıtcez bakalım spermıyogram ve hrmon testı yaptralım.ne cıkacak.baska neye bakılıyor kadın ve erkekte
nurten sende ne var ne yok.benım canım cok sıkıldı.olmadı yıne.yaa hangı testlere baktrmalıyız dr.a gıdınce bılıyormusun
canım hormon tahlıllerı ıcın herhangı bır gun varmı.ben adetın 2 yada 3. gunu dıye okumustum sankı oylemı.ona gore gıdeyım
canıum dur hemen ümitsizleşme benmde canım çok sıkkın ama bu testler bozuk olaiblir yaa lekelenmeler başladı bende de o yüden moralim bozuldu ama hayırlıs ne diyim artık bir yıl oldu bnm bekelemk zor ama Rabbim nemaman ol derse işte ovulasyondaki çizgilere bakarak benmde regl tarihim 12si falan ama sanmıyorum bu şekilde olacağını dahada testlerle uğraşmayı dğşünmüyorum moralimi bozdular aman yaa
kızlar benım bugun 25. gunum zaten 25-27 gunlerı beklıyordum bugun adet oldum.yanı bu aydan da bısı cıkmadı.sımdı ben hangı gun dr.a gıdeyım.adetım bıtınce mı yoksa yarın 2. gunu mu gıdeyım.pzt gunu de esım spermıyogram yaptrcak.ama ben yarında gıdeyım mı yoksa pzt 5. gunum oluyor yanı adetımın son gunu o gun mu gıdeyım lutfen yardım.
Kızlar bugün regl oldum ne yazık ki bu ay da tutmadı. Ovulasyon testimde 2. ayımdı üstelik emin olmak için pozitif gördükten sonraki gün doktora bile gitmiştim o da yumurtamın çatladığını söylemişti neden olmuyor neden kafayı yicem artık. Denemediğim şey kalmadı çok üzgünüm :sinifsinif: mafoldumben
kızlar benım bugun 25. gunum zaten 25-27 gunlerı beklıyordum bugun adet oldum.yanı bu aydan da bısı cıkmadı.sımdı ben hangı gun dr.a gıdeyım.adetım bıtınce mı yoksa yarın 2. gunu mu gıdeyım.pzt gunu de esım spermıyogram yaptrcak.ama ben yarında gıdeyım mı yoksa pzt 5. gunum oluyor yanı adetımın son gunu o gun mu gıdeyım lutfen yardım.
selam canım .. moral bozmayın sakın . bende ovulasyon testi kullanarak gebe kaldım. burda bir çok arkadaş var ovulasyon testi ile gebe kalan. fakat gg de satılan bi çok test problemli gercekten. çok zaman kaybına ve moral bozukluguna neden oluyor. . . oyuzden clearblue, babestart, veya coretest gibi kaliteli markaları kullanmanızı tavsiye ederim... birde belirtilen tarihlerde sonuç alamazsanız mutlaka testi tüm aya yayın. bazı arkadaşların yumurtlama dönemi çok çok geç olabiliyor. . bi çok arkadaşımızda buna tanık olduk.
arkadaşlar, ben ovulasyon testini ilk kez bu ay kullanıyorum. sizlere bir sorum olacak. benim son 3 aydır adetlerim üç-dört gün aksamaya başladı. her seferinde umutlandım, ama hüsrana uğradım. adetlerdeki gecikme yumurtlamanın geç olmasıyla mı ilgili?
ovulasyon testinde 11. günüm. henüz çift çizgiyi göremedim. çoooook dikkatli bakınca hayalet gibi görünüyor ama henüz çok erken sanırım. ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?