Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım sıkkın yaa bugun yaptım yıne ovulayon testı ama ıkıncı cızgı pazartesı gununden bıle daha sılık.pzt.umutlanıstım cızgı koyulasıyor dıye ama bugun ıkıncı cızgı cok sılık.bu ayda olmadı yaaa.offfmafoldumben

cnm ya aynı durumdayız.moral bozmaya gerek yok.bu taestler bozuk olabilir cnm.gebelik testi yaptınmı? sakın ümidini kaybetme kırmızıları gorene kadar ümidimiz var.benim adet gunum yarın bugun olacakmışım gibi ara ara sancılarım oldu belim ağrıdı tuvalete gittim yok bişey.bakalım yarın ne olacak.şuan hiçbir ağrım yok.senin tam gunun ne zamandı?

canım 3 gun vara ama bu zamana kadar cıkmalıydı.yumurtlamanın uzerınden 11 gun gectı.evet 3 lıralık certain adlı gebelık testıde yaptım dayanamdım.ama o da tek cızgı.hayatımda ıkı cızgı goremıycem heralde.bu ay dr.a gıtcez bakalım spermıyogram ve hrmon testı yaptralım.ne cıkacak.baska neye bakılıyor kadın ve erkekte

canıum dur hemen ümitsizleşme benmde canım çok sıkkın ama bu testler bozuk olaiblir yaa lekelenmeler başladı bende de o yüden moralim bozuldu ama hayırlıs ne diyim artık bir yıl oldu bnm bekelemk zor ama Rabbim nemaman ol derse işte ovulasyondaki çizgilere bakarak benmde regl tarihim 12si falan ama sanmıyorum bu şekilde olacağını dahada testlerle uğraşmayı dğşünmüyorum moralimi bozdular aman yaa

nurten sende ne var ne yok.benım canım cok sıkıldı.olmadı yıne.yaa hangı testlere baktrmalıyız dr.a gıdınce bılıyormusun

nurten sende ne var ne yok.benım canım cok sıkıldı.olmadı yıne.yaa hangı testlere baktrmalıyız dr.a gıdınce bılıyormusun

hazelcim inşallah hamilesindir de gerek kalmaz.lk once rutin olarak yumurtalıkların değerlendiriir.belki bir rahim filmi tuplerinde ve rahimde bir problem varmı diye.aynı zamanda eşinden de spermiyogram istenir.sonuçlarına gore dr.yonlendirir.bende de suan için gelen yok inşallah da gelmez....bebiş gelir.

canım hormon tahlıllerı ıcın herhangı bır gun varmı.ben adetın 2 yada 3. gunu dıye okumustum sankı oylemı.ona gore gıdeyım

canım hormon tahlıllerı ıcın herhangı bır gun varmı.ben adetın 2 yada 3. gunu dıye okumustum sankı oylemı.ona gore gıdeyım

farklı tarihler var doktora gittiğinde gerek duyarsa doktorun yaptıracaktır.sen şimdiden bunları düşünme adetlerin duzenliyse hormonlarda genelde bir problem çıkmıyor.

kızlar benım bugun 25. gunum zaten 25-27 gunlerı beklıyordum bugun adet oldum.yanı bu aydan da bısı cıkmadı.sımdı ben hangı gun dr.a gıdeyım.adetım bıtınce mı yoksa yarın 2. gunu mu gıdeyım.pzt gunu de esım spermıyogram yaptrcak.ama ben yarında gıdeyım mı yoksa pzt 5. gunum oluyor yanı adetımın son gunu o gun mu gıdeyım lutfen yardım.

selam canım .. moral bozmayın sakın . bende ovulasyon testi kullanarak gebe kaldım. burda bir çok arkadaş var ovulasyon testi ile gebe kalan. fakat gg de satılan bi çok test problemli gercekten. çok zaman kaybına ve moral bozukluguna neden oluyor. . . oyuzden clearblue, babestart, veya coretest gibi kaliteli markaları kullanmanızı tavsiye ederim... birde belirtilen tarihlerde sonuç alamazsanız mutlaka testi tüm aya yayın. bazı arkadaşların yumurtlama dönemi çok çok geç olabiliyor. . bi çok arkadaşımızda buna tanık olduk.

çok büyük ihtimal senden adetinin 3. günü hormon testi isteyecektir. o yüzden yarın git bence. 3. günün hsonuna geliyor çünkü. gerek duyarsa adet bitimi kontrole çağırır tekrar

Kızlar bugün regl oldum ne yazık ki bu ay da tutmadı. Ovulasyon testimde 2. ayımdı üstelik emin olmak için pozitif gördükten sonraki gün doktora bile gitmiştim o da yumurtamın çatladığını söylemişti neden olmuyor neden kafayı yicem artık. Denemediğim şey kalmadı çok üzgünüm :sinifsinif: mafoldumben

canım yaa hayırlısı olsun sizlerin regl haberlerini okuyunca bende çok züüldüm bura her gün ayzılıyooruz ve müjdeli haberler duymak sitiyoruz ama vardır bi sebebi hikmeti lütfen çok sıkma kendini ne güzel bi bebeğin var bi tane daha olcak inşş Rabbim Ol deyince hiç bi engel olmaz gelecek aya hayırlı haberlerle yazıcaksın inşş

hazel cnm hayırlısı olsun sanırım daha hiç doktora gitmedin ozaman çok uzun zamandır beklemiyosun en azından bu güzel cnm doktora gidersin 3.günü hormon tahlilleri yapılıyo zaten gerkli gördüğü gün çağıracaktır seni.bnm 1yılım bitti bekleyeli buayda sanmıyorum ama işte umut bekliyorum yinede.eğer olmmazsa bende doktorumdan sıkı bi takip isticem ne gerekiyosa yapsın artık süreç uzadıkça insan bunalıyo ama herşeyde de bi ahyır var işte inşş gelecek aya yeni umutlarla başla ve güzel haberlerle gel tatlım

ilgilendiğin için saol cnm evt gerçekten bozdu bu testler moralimi ya aslında preseedin yanında gelmişti ne biliim kafamı allak bullak etti.en iisi doktor kontrolü galaiba buay onu isticem düzenli bi takip yapsın beni sadece 12.gün çaırdı çatlamak üzere dedi bidaha da gelmene gerek yok dedi buay için.yani böle olmazkii neysee cnm inşş bizde eski arkdaşlar gibi müjdeli haberler verenler arasına girebiliriz çok teşekkürler önerilerin içi

arkadaşlar, ben ovulasyon testini ilk kez bu ay kullanıyorum. sizlere bir sorum olacak. benim son 3 aydır adetlerim üç-dört gün aksamaya başladı. her seferinde umutlandım, ama hüsrana uğradım. adetlerdeki gecikme yumurtlamanın geç olmasıyla mı ilgili?
ovulasyon testinde 11. günüm. henüz çift çizgiyi göremedim. çoooook dikkatli bakınca hayalet gibi görünüyor ama henüz çok erken sanırım. ne dersiniz?

cnm döngün kaç gün sürüyo test varsa elinde hergün yapmaa devam et derim ben 12.günümde gördüm koyuları ama bazı aylarda daha değişik zamanlarda çıkabiliyo bnm reglimde çok düzeli değil o yüzden.hayırlısı olsun inşş ikinci koyuyda yakın zamanda yakalrsınn

kızlar benm 21.günüm ve ikinci kez poiztifi görüyorum yani bi 12.günümde görmüştüm bide bugün yaa noluy bölee hazelll nurteenn kızlar önceki yaptıklarım hep silikti bliyosunuz bugün elimde son kalanı yapiim dedim ve gayet bariz bi çizgi çıktı yaa yine diğeri kadar koyu değil ama çok belli önceki günlerde çıkan gibi değilllll ayy umutlanmak istiyorum ama sonra yine hayal kırıklığı yaşamak zor oluyoooo
nurtennnn seninde koyuydu değilmi cnmm 21.günde gördüm tekrar ben yaa inş hamişsindir bende senden sonra hamiş haberi veririm buay inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…