- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.401
canım benim son 3 aydır döngüm 33 gün. ben garanti olsun diye adetim biter bitmez -- yani 6. günde -- yapmaya başladım ovulasyon testini. markası coretest. strip şeklinde olanlardan. daha önce hiç denemediğim için biraz tedirginim acaba yanlış mı uyguluyorum diye. ama talimatlara harfiyen uyuyorum. bakalım belki birkaç gün sonra ikinci çizgi belirir.
bu arada denemelerde 6. ayımız olacak. başlamadan önce doktor kontrolünden geçtim, doktor bir problem olmadığını söyledi. hayırlısı olur inş.
nurberracım sende lekelenmede gelmıstı sanırım.sen hamıle olabılırsın.ben 12. gunden sonra aynı koyulukta ıkı cızgı gormedım hıc.hep sılıktı ıkıncısı.sen hamıle olabılırsın dıye dusunuyorum.ınsallah canım yaa.senın kacıncı denemen.benım 2. ydi ama yınde ınsan neden olmuyr dıyor.cunku ıkı aydr da yumurtlamay dıkkat ederek calısıyoruz.hatta bu ay 5. gunumden 24. gunume kadar gun asırı bırlıkte olduk.olmaynca olmuyr.ben rahıme baktrmıstım kıst var mı dıe.2 yıl oncede smear testı yptrmıstım guzeldı hersey.ama esım hıc baktrmadı spermıyograma falan.bılmıorum bakalım inşallah bısı cıkmaz.3. gun bakıyorlarsa cts gderız bızde ozel hastaneye gıdıyoruz zate.bırde pzt gıderız spermıyogram ıcın.yaa inşallah problem yoktur
canım inş Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılar, hayırlısını da tez zamanda sana nasip eder. böyle durumlarda tevekkül çok önemli, ancak biraz sabırsız savranabiliyoruz. ben son 3 aydır kendimi çok yıprattım. özel günlerim pek gecikmezdi ama 3-4 günlük gecikmeler yaşayınca çok ümitlendim. sonrası hayal kırıklığı tabi.
bu ay biraz daha sistematik hale getirdim :) incir suyu ve adaçayı kürüne başladım, bir yandan da ateş ölçümü ve ov. testi ile takip ediyorum. bakalım inş. kaçırmam.
biraz cahilce bir soru olabilir, kusuruma bakmayın. acaba adet görmek yumurtlama olduğunun kesin kanıtı mıdır? yani düzenli adet gören bir insan ovülasyon testinde önemli günleri kaçırmaz değil mi?
testim çok canım, o yüzden erkenden başladım yapmaya. biliyor musunuz çok yıprandım. sanki Allah beni evlatsızlıkla imtihan edecek diye korkuyorum. bulunduğum şehirde de bir başımayım. zaten yapı olarak da sıkıngan bir insanım, kimseyle derdimi paylaşamıyorum. burası bu anlamda benim için bir rahatlama noktası. eşim ve ben bir bebeğimiz olmasını çok istiyoruz. eşim çok tevekkül sahibi, çok anlayışlı bir insan. sabır noktasında benden çok daha dayanıklı. inş Rabbim hepimizi daha da bekletmeden anne yapar.. sizlerden de inş en kısa zamanda mutlu haberler alırım, insan başkasının mutluluğuyla hüzünlerinden arınıyor..
amin canım. inş Rabbim bu mübarek saatlerin hürmetine en kısa zamanda bizi bebeklerle müjdeler. bir dahaki sohbet konularımız da bebeklerimizin sağlık-sıhhati olur inş.
sizler incir ve adaçayı kürlerini duymuş muydunuz? ben adetimin 3. gününden bu yana düzenli şekilde uyguluyorum. yumurtaların olgunlaşmasına yardımcı oluyormuş. bakalım işe yarayacak mı?
havucu duymamıştım canım. rendeleyerek mi ekliyoruz? kafamı iyice kurcalamaya başladı bu sorular :S
biz bunca faktörü göz önünde bulundurup başarılı olamazken insanlar nasıl bir anda hamile kalıyorlar? Allah yardım ediyor herhalde.
senin muhtemel özel günlerin geçti mi nurberracım?
bir de bir şey sormak istiyorum, çok afedersin ama. acaba temastan sonra duş için ne kadar süre beklemek gerekiyor. ben genelde 1 saati geçirmiyorum. acaba kısa geliyor da ondan mı olmuyor? ne dersin?
sağol canım, bana çok yardımcı oldun. bir de havuçla deneyeyim bugün itibariyle. Allahım hayırlısını versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?