Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim son 3 aydır döngüm 33 gün. ben garanti olsun diye adetim biter bitmez -- yani 6. günde -- yapmaya başladım ovulasyon testini. markası coretest. strip şeklinde olanlardan. daha önce hiç denemediğim için biraz tedirginim acaba yanlış mı uyguluyorum diye. ama talimatlara harfiyen uyuyorum. bakalım belki birkaç gün sonra ikinci çizgi belirir.
bu arada denemelerde 6. ayımız olacak. başlamadan önce doktor kontrolünden geçtim, doktor bir problem olmadığını söyledi. hayırlısı olur inş.

nurberracım sende lekelenmede gelmıstı sanırım.sen hamıle olabılırsın.ben 12. gunden sonra aynı koyulukta ıkı cızgı gormedım hıc.hep sılıktı ıkıncısı.sen hamıle olabılırsın dıye dusunuyorum.ınsallah canım yaa.senın kacıncı denemen.benım 2. ydi ama yınde ınsan neden olmuyr dıyor.cunku ıkı aydr da yumurtlamay dıkkat ederek calısıyoruz.hatta bu ay 5. gunumden 24. gunume kadar gun asırı bırlıkte olduk.olmaynca olmuyr.ben rahıme baktrmıstım kıst var mı dıe.2 yıl oncede smear testı yptrmıstım guzeldı hersey.ama esım hıc baktrmadı spermıyograma falan.bılmıorum bakalım inşallah bısı cıkmaz.3. gun bakıyorlarsa cts gderız bızde ozel hastaneye gıdıyoruz zate.bırde pzt gıderız spermıyogram ıcın.yaa inşallah problem yoktur

tmm cnm snein döngünde benm gibi ama bnm buay erken oldu doktorada gitmiştim yumruta takibi için ordan biliyom ama inş çatlamıştır benmde cnmm.test için erken ama sen devam et her ay değişebiliyo dediğim gibi. coretesr ii marka cnm inş hayırlı olur testlerinn bnmde bir yıl oldu buayla birlikte inş gelmiştir meleğim bekliyorum Allah yardımcımız olsunn

farancım ben 12. gunde gordum cıft cızgıyı kı ben 25 gunde oluyrum adet.sen 33 gundeyse 15-16 sına kadar gorursun sıkma canını.belkı daha gec bıle olabılır.ama mutlaka gorursun.elınde ck testın varsa hergun yap kı kacırma.bırdahakı aylarda kafanda bısı olur en azından.

yaa kızlar ben bısı sorcam bız sımdı bu cıft cızgı goruyoruz ya yumurtlama zamanı.bu yumurtanın catlıycagı anlamına mı gelıyor.acaba nurtenınde dedıgı gıbı acaba bızde yumurta catlamıyrmu.cıft cızgı catlıycak demek mı yoksa yumurta buyudu demek mı?

canım inş Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılar, hayırlısını da tez zamanda sana nasip eder. böyle durumlarda tevekkül çok önemli, ancak biraz sabırsız savranabiliyoruz. ben son 3 aydır kendimi çok yıprattım. özel günlerim pek gecikmezdi ama 3-4 günlük gecikmeler yaşayınca çok ümitlendim. sonrası hayal kırıklığı tabi.
bu ay biraz daha sistematik hale getirdim :) incir suyu ve adaçayı kürüne başladım, bir yandan da ateş ölçümü ve ov. testi ile takip ediyorum. bakalım inş. kaçırmam.
biraz cahilce bir soru olabilir, kusuruma bakmayın. acaba adet görmek yumurtlama olduğunun kesin kanıtı mıdır? yani düzenli adet gören bir insan ovülasyon testinde önemli günleri kaçırmaz değil mi?

inşallah dediğin gibidir cnm benm ama inanki çok erken sıkıntı yapman için bak bnm bir yıl oldu güzelim ve hala bekliyorum her geçen ay çok zorlaşıyo biliyorum ama snein daha ikinciymişşş hiç üzme kendini.dediğim gibi umutlanmak sitiyorum tatlım am bu testler yanlış gibi geliyo bana yaa ne biliim iştee hayırlıs bi hafta sonra reglim gelemzse test yaparım gebelik inşş olumlu sonuç alabilirim cnm. 3.günü git hormon tahlili alcaklar ozaman gerçi daha çok yeni olduğu için istemeyebilir odoktor en az 6 ay veriyolar deneme için çünküü ama sen yinede önceden yaptır tbikii güzel olcak merak etme cnm sonuçların inşşş

canım ne güzel söylemişsinn tevekkeltü Allallah. niş güzel olcak sonuçlar
aslında bende çok merak ediyorum cnm sorduğun soruyu.ama inanki kesin bi bilgim yok sadece düzenli adet görenlerde çok falza yumrutlama sorunu olmadığı sölenir ama benm reglerimde bazen değişiyo yanii 32 36 arası gidiyo geliyoo hayırlıs olsun inşş hepimiz için

testim çok canım, o yüzden erkenden başladım yapmaya. biliyor musunuz çok yıprandım. sanki Allah beni evlatsızlıkla imtihan edecek diye korkuyorum. bulunduğum şehirde de bir başımayım. zaten yapı olarak da sıkıngan bir insanım, kimseyle derdimi paylaşamıyorum. burası bu anlamda benim için bir rahatlama noktası. eşim ve ben bir bebeğimiz olmasını çok istiyoruz. eşim çok tevekkül sahibi, çok anlayışlı bir insan. sabır noktasında benden çok daha dayanıklı. inş Rabbim hepimizi daha da bekletmeden anne yapar.. sizlerden de inş en kısa zamanda mutlu haberler alırım, insan başkasının mutluluğuyla hüzünlerinden arınıyor..

testin çoksa hergün yap cnmm
sanırım aynı duyguları paylaşıyoz bazen diyorum acaba hiç anne olamıcakmıyım sonra kendime geliyorum Rabbim ne demişse o olurr biz elimizden geleni yapalımdaa.bnde çok bunalıyorum ama işte iananç insanı tekrar ayaga kaldırıyo bnm eşlimde çok sabırlı saolsun ben acele ettikçe o dahada bi rahat iikide öylee inşş Allah bizede bugüzel duyguyu nasip eylerr cnmmm

amin canım. inş Rabbim bu mübarek saatlerin hürmetine en kısa zamanda bizi bebeklerle müjdeler. bir dahaki sohbet konularımız da bebeklerimizin sağlık-sıhhati olur inş.
sizler incir ve adaçayı kürlerini duymuş muydunuz? ben adetimin 3. gününden bu yana düzenli şekilde uyguluyorum. yumurtaların olgunlaşmasına yardımcı oluyormuş. bakalım işe yarayacak mı?

evt cnmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşş ogünlerde gelirr ben yapmadım ama duydum cnm incirin içine havuç atarak iç son bi hafta falan çünkü çatlamasını sağlıyomuşş adaçayıda faydalıdır mutlaka
inşş ii gelir cnmm

havucu duymamıştım canım. rendeleyerek mi ekliyoruz? kafamı iyice kurcalamaya başladı bu sorular :S
biz bunca faktörü göz önünde bulundurup başarılı olamazken insanlar nasıl bir anda hamile kalıyorlar? Allah yardım ediyor herhalde.
senin muhtemel özel günlerin geçti mi nurberracım?
bir de bir şey sormak istiyorum, çok afedersin ama. acaba temastan sonra duş için ne kadar süre beklemek gerekiyor. ben genelde 1 saati geçirmiyorum. acaba kısa geliyor da ondan mı olmuyor? ne dersin?

cnm havucu doğra iri iri kaynasın biraz havuçlada sonra kapat. doktor sabaha kada ryat demişti en son bana nekadar doğru bilmiyorum ama cnm aslında nasip kesinlikle çünkü olcaksa bi kerede bile oluyoo yaa

sağol canım, bana çok yardımcı oldun. bir de havuçla deneyeyim bugün itibariyle. Allahım hayırlısını versin inş.

amin cnm inş aklına gelirsem banada dua et olurmuu
inşş faydam olmuştur tatlım havucu dene mutlaka bugünden itibaren havuçta ekel şifa olsun inşşş grşz cnm benm çıkıyorum aeol

Arkadaşlar adaçayını bence fazla tüketmeyin.Çünkü adaçayı kasılmalara neden oluyo diye okumuştum.Başka topikte ıbrahim SARAÇOĞLUNUN hamilelik düşünen bayanların nane,maydanoz ve adaçayından uzak durmaları gerktiğini yazıyolardı.

hay Allah, ben kendi sitesinde bebek düşünen bayanlara adaçayını tavsiye ettiğini okudum. ovulasyona kadar günde 2 bardak için, sonrasında bırakın diyordu. iyice kafam karıştı şimdi :S

arkadaslar herseyın fazlası zarar.adacayını da gunde 2 bardaktan fazla ıcmeyın dıyorlar.adacayının ıltıhap gıderıcı ozellıgı var belkı ondan onerıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…