- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
o zaman inşallah böyle devam eder birde benim buğünüde değerlendirmem gerekiyor mu acaba artık kocamı iyice bunalttım:)
kittycan resmi düzeltmişsin şimdi gördüm çok sağol...
merhaba
iki gün çift çizgi çıktı sonraki gün yine silikleşti bu durumda çift çizgi devam etmediğine göre gebelik yok mu diyorsunuz bu durumda??? benim anlamadığım şu çift çizgi çıkınca mutlaka yumurta çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacak mı çift çizgi çıkıpta çatlamadığı durumda olabilir mi birde çift çizgili günleri değerlendirdik ama çok kasık ağrım olduğu için bir sonraki silik çizgi gününde boş geçti o günde önemlimi sizce valla benim olacağı varsada olmaz bir dakika aklımdan cıkmıyor
kızlar günaydın. benimde dün elime geçti testler. agustosun 8i regl günüm dayanamadım birtanesini yaptım ikincisi gozukuyo ama silik.
artık reglim bitince bende baslarım düzenli yapmaya :)
kızlar merhaba bende bu ovulasyon testlerinden almak istiyorum ama beceremıyorum bana bunları satan firmanın no sunu yazabilirmisiniz fiyatı uygun olanının olursa çok sevinirim
birsey degil canım opuyorumnanaktan
yok canım ya normal olanı o 2 gun cıkıyor sonra yok oluyor cizgi cizgi cıktı gun yumurtlamamın olacagını anlıyoruz canım 2 gunu cok iyi degerlendiriyoruz opuyorumnanaktan
hayırlı olsun testlerin inşallah sana sans getiriropuyorumnanaktan bence sen adetin biter bitmez yapmaya basla canım opuyorumnanaktan
telefon yok canım sadece internetten alıyoruz gittigidiyordan tanesi 1 lira opuyorumnanaktan
scuba sen kaçıncı günündesin ne zamandan beri silik çizgi çıkıyor?
canım gitti gidiyor üyelik istiyor ben anlamamki üyelikten felan o yüzden beceremiyorum
sağol kittycim insallah sans getirir :) 32 adet aldım nasılsa çok diye deneyim birtanesini dedim merak ettim :)
o zaman inşallah böyle devam eder birde benim buğünüde değerlendirmem gerekiyor mu acaba artık kocamı iyice bunalttım:)
merhaba
iki gün çift çizgi çıktı sonraki gün yine silikleşti bu durumda çift çizgi devam etmediğine göre gebelik yok mu diyorsunuz bu durumda??? benim anlamadığım şu çift çizgi çıkınca mutlaka yumurta çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacak mı çift çizgi çıkıpta çatlamadığı durumda olabilir mi birde çift çizgili günleri değerlendirdik ama çok kasık ağrım olduğu için bir sonraki silik çizgi gününde boş geçti o günde önemlimi sizce valla benim olacağı varsada olmaz bir dakika aklımdan cıkmıyor
merhaba
kızlar günaydın. benimde dün elime geçti testler. agustosun 8i regl günüm dayanamadım birtanesini yaptım ikincisi gozukuyo ama silik.
artık reglim bitince bende baslarım düzenli yapmaya :)
kızlar merhaba bende bu ovulasyon testlerinden almak istiyorum ama beceremıyorum bana bunları satan firmanın no sunu yazabilirmisiniz fiyatı uygun olanının olursa çok sevinirim
windows da bir programla canım resimlerin boyutunu degiştirebiliyorsun opuyorumnanaktan
her ihtimale karşı değerlendir canım. ay bide hamişsen hergün koyu çizgi artık evde kovalarsın enişteyi. ben koyu çizgiyi bir yakalıyım kimse alamaz elimden delikafadulden
ya kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun
birde benim çok ağrım var ya kasıklarım inanilmaz ağrıyo dünde olmuştu ama buğün daha fazla sizdede oluyor mu?daha önceki aylarda kasık ağrılarım oluyordu ama bu kadar uzun sürmezdi bir kaç saniyelik ağrı olur geçerdi bu ay niye böyle oluyor ki?
kızlar markası ne bu testlerin gitti gidiyordan bende alacagım
core marka sertifikalı yeşil olanlardan al canım mavilerden hatalı çıkanlar oldu çünkü zaten fiyatlarıda aynı çoğumuz onu kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?