Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

al benden de o kadar o kadar heyecanlanıyorum ki gün geçsede hemen bir test daha yapsam diyorum yarını beklemek bi zor geliyor bu kadar heyecan beni kalpten götürecek...

o zaman inşallah böyle devam eder birde benim buğünüde değerlendirmem gerekiyor mu acaba artık kocamı iyice bunalttım:)
kittycan resmi düzeltmişsin şimdi gördüm çok sağol...

birsey degil canım opuyorumnanaktan

yok canım ya normal olanı o 2 gun cıkıyor sonra yok oluyor cizgi cizgi cıktı gun yumurtlamamın olacagını anlıyoruz canım 2 gunu cok iyi degerlendiriyoruz opuyorumnanaktan

kızlar günaydın. benimde dün elime geçti testler. agustosun 8i regl günüm dayanamadım birtanesini yaptım ikincisi gozukuyo ama silik.
artık reglim bitince bende baslarım düzenli yapmaya :)

hayırlı olsun testlerin inşallah sana sans getiriropuyorumnanaktan bence sen adetin biter bitmez yapmaya basla canım opuyorumnanaktan

kızlar merhaba bende bu ovulasyon testlerinden almak istiyorum ama beceremıyorum bana bunları satan firmanın no sunu yazabilirmisiniz fiyatı uygun olanının olursa çok sevinirim

telefon yok canım sadece internetten alıyoruz gittigidiyordan tanesi 1 lira opuyorumnanaktan

canım gitti gidiyor üyelik istiyor ben anlamamki üyelikten felan o yüzden beceremiyorum

sağol kittycim insallah sans getirir :) 32 adet aldım nasılsa çok diye deneyim birtanesini dedim merak ettim :)

canım gitti gidiyor üyelik istiyor ben anlamamki üyelikten felan o yüzden beceremiyorum

normal bilgilerini yazıyorsun canım cunku ürünü sana teslim edecekleri icin yazdıgın bilgilerin dogru olması gerekiyor zor birsey degil dene bence opuyorumnanaktan

sağol kittycim insallah sans getirir :) 32 adet aldım nasılsa çok diye deneyim birtanesini dedim merak ettim :)

inşallah canım :Saruboceq: bende öyle yapmıstım ilk aldıgımda :roflol:

o zaman inşallah böyle devam eder birde benim buğünüde değerlendirmem gerekiyor mu acaba artık kocamı iyice bunalttım:)

her ihtimale karşı değerlendir canım. ay bide hamişsen hergün koyu çizgi artık evde kovalarsın enişteyi. ben koyu çizgiyi bir yakalıyım kimse alamaz elimden delikafadulden

hepimiz aynı durumdayız canım hiç çıkmıyor aklımızdan. çift çizgi sürekli devam edicek diye birşey yok canım. bazı arkadaşlarımız yumurtlama olduktan sonra regliye yakın zamanda testi yapınca koyu çizgi çıkmıştı hamilelikte böyle olabiliyor ama sürekli koyu çıkmayabilir. 2. günüde değerlendirebilseydin iyi olurdu tabii ama kasık ağrısıda iyiye işaret.

hadi canim, hayirli haberlerin olsun insallah

canim rahat ol biraz. cok paniksin. cift cizgili günleri degerlendir, sonrasi Allah'a tevekkül, baska yapcak bisey yok. birde dua et.
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/90295/5826-cocuk-sahibi-olmak-icin-okunacak-dualar.html
al sana istemedigin kadar dua, sec begen oku:)

kızlar günaydın. benimde dün elime geçti testler. agustosun 8i regl günüm dayanamadım birtanesini yaptım ikincisi gozukuyo ama silik.
artık reglim bitince bende baslarım düzenli yapmaya :)

aynen canim kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba bende bu ovulasyon testlerinden almak istiyorum ama beceremıyorum bana bunları satan firmanın no sunu yazabilirmisiniz fiyatı uygun olanının olursa çok sevinirim

interntten baska yok maalesef. eczanelerdeki cooook pahali ve her eczanede yok

windows da bir programla canım resimlerin boyutunu degiştirebiliyorsun opuyorumnanaktan

bende imageshackten ugrastim durdum, akilli kadinsin:)

her ihtimale karşı değerlendir canım. ay bide hamişsen hergün koyu çizgi artık evde kovalarsın enişteyi. ben koyu çizgiyi bir yakalıyım kimse alamaz elimden delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:

ya kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun
birde benim çok ağrım var ya kasıklarım inanilmaz ağrıyo dünde olmuştu ama buğün daha fazla sizdede oluyor mu?daha önceki aylarda kasık ağrılarım oluyordu ama bu kadar uzun sürmezdi bir kaç saniyelik ağrı olur geçerdi bu ay niye böyle oluyor ki?

canim rahat ol biraz. cok paniksin. cift cizgili günleri degerlendir, sonrasi Allah'a tevekkül, baska yapcak bisey yok. birde dua et.
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-s...ak-dualar.html
al sana istemedigin kadar dua, sec begen oku:)

bebekcinara yazdigimi sanada tekrar ediyim canim.

kasik agrilarin da cok üstüne düstügün icin stresten olabilir. bende de olmustu bu ay kesin oldu dedim. sonra fos cikti. baska seylerle kendini oyalamani tavsiye ederim:)

bebeğin yerleşmesi için dah erken gibi kasık ağrısı olan arkadaşlarım çalışın çalışın :jeyyar:

arkadaşlar buğünde test yaptım resimdeki gibi çıktı diğerlerine nazaran azıçık silik gibi geldi bana.
şimdi kesin sonucu almak için ne kadar beklemeliyim birde test yapmaya devam etmeli miyim?

ay hadi inşallah tutunmuştur meleğin sana. bundan sonra test yapmana gerek yok canım. bu günden sonra 15. gün test yaparsan büyük ihtimal çıkar canım

amin arkadaşlar bu ay elimden geleni yaptım ben gerisi rabbime kalmış inşallah olur.
şimdi iş beklemeye kaldı ama bu günler nasıl geçer artık bilemiyorum...

kızlar selammm.
az önce regl oldum sositososito iyki almısım bu testleri reglim biter bitmez denicem. bende eklerim denedikce artık biran önce bitsede şu regl denesem,sizlerinde kafasını şişirsemm sabırsızlanıyorum :lepi:
z3yc3 canım insallah hamissindir,sabret bakalımmm hayırlısı olsun hakkında.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…