Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

nurberracım sız esınle testlerı yaptrdınız mı

ben hormon tahlili ve smear testi yaptırdım cnm hormon tahlilini bi kaç ke zyaptırdım hamdolsun bişi yok gayet iidi değerler ama eşim henüz yaptırmadı reglim olsun o gidicek doktorum istedi çünkü eşimden de bakalım inşş hiç gerek kalmaz tatlım sende reglin 3.günü görün mutlaka

farann burdamısın cnmmm adaçayını dediğin gibi cnm ovulasyondan sonra içme bencede bende öyle duymuştum ama öncesinde hgünde bi bardak zaararlı olmaz sanırım oda bitki herşeyin fazlası tabiki zarar ama sen bilinçli tüketiyosun bencee kafana takma

sağol canım tavsiyelerin için. ben zaten kupa kupa içmiyorum. küçük bardaklarla bir öğlen bir de akşam içiyorum. o da 1 tam bardağa ancak tekabül eder. bir-iki gün sonra bırakacağım zaten.

kızlar ateş olcme yapıyormusunuz benım bırıncı gunum ya olcuyorum.bugun 36.9 cıkıyor dil altından yuksek mı sızce.adet oncesı de 1 hafta boyunca boyleydı 36.6- 36.7- 36.8- 36.9 gıbıydı

sağol canım tavsiyelerin için. ben zaten kupa kupa içmiyorum. küçük bardaklarla bir öğlen bir de akşam içiyorum. o da 1 tam bardağa ancak tekabül eder. bir-iki gün sonra bırakacağım zaten.

evttt cnm ya bi bardak anca eder oda normal bence bende içmiştim adaçayı rahatlatıyo insanı herşeyden yeteri kadar ladığında mutlaka bi şifa vardır ben buna iananıyorum inş hayırlı haberler vericez burdan senin nekar var şimdi cnm 11.günüdemiydin

kızlar ateş olcme yapıyormusunuz benım bırıncı gunum ya olcuyorum.bugun 36.9 cıkıyor dil altından yuksek mı sızce.adet oncesı de 1 hafta boyunca boyleydı 36.6- 36.7- 36.8- 36.9 gıbıydı

canım ateşin çöok yüksek imkansız böle çıkması regl gününde sabah kalmadan ölçtün değilmi yaa acaba sen üstüne falan mı görüyosun çok fazla benim mesela regl günü 36.4 olur ki ben bile yüksek ateşle regl olan birisiyim senin çok fazla

cnm ovulasyon günü 0.5 1 derece kadar düşüyomuş yani belki daha azıda olabilir tam bilmiyorum bnm hiç okadar düşmedi en fazla 36.2 ye düşmüştür sonradan da ertesi gün yükseliyo tekrar ama ben çok düzenli takip etmedim tatlım ateşş ölçümü konusu var sanırım orda daha detaylı bilgiler vardır istersen ordan da oku

grşz inş cnm tabikii sende beni unutma edelim birbirimize duaa Rabbim kabul buyurur inşş sende kendine dikkat et cnm aeol

cnm daha beklemedeyim bugun adet gunun hala olmadım oldum diyorum lavoboya gidiyorum beyaz akıntı var.hemde uzayan bir akıntı sanki tekrar yumurtlamışım gibi.anlam veremiyorum.

cnm ben yumurta catlamıyo demedim.saadece ayda 2 kez mi yumurluyoruz acaba dedim.bu testler 48 saat içerisinde çatlayacagını haber veriyor.bu test catlayıp çatlamadığını gostermez.ayrıca testler su durumda çok sağlıklı gozukmuyo.

nurtencım galıba senle konusurken demıstın yaa acaba yumurtamız catlamadıda ondan mı ıkıncı sılık cızgı cıkyor dıye.ya senle konustuk yada nurberraydı.yıne emin degılım canım ondan dedım ben oyle.bırdaha ovulasyon yada gebelık testı yaptınmı canım.

nurberra benım ustune gorme gıbı bır durumum olamaz cunku az degıl bayagı kan gelıyor.yanı resmen adet oluyorum ben canım.zaten belırtımde yoktu hıc.laelaelaelaelae

cnm daha beklemedeyim bugun adet gunun hala olmadım oldum diyorum lavoboya gidiyorum beyaz akıntı var.hemde uzayan bir akıntı sanki tekrar yumurtlamışım gibi.anlam veremiyorum.

canım bence sen hamilesin hadi hayırlısı yaz mutlaka buraya sanırım test yapsan çıkar ama sen bilirsin tabii yinede.yaa döngünün bugününde yumrtuluyo oaliblirmisin aman valla kafama karıştı bnm test mest yok bidaha yapmıyorum gün aşırı çalışma olsun tamam işte hayırlı haberlerini bekliyorum cnm grşmek üzere

cnm benim inşallah ben de senin hamile oldugunu dusunuyorum lekelenmem cunku tam rahime yarleştiği zamana denk geliyo.inşallah Allahım tum isteyenlerin dualarını kabul etsin.inşallah ben de hamileyimdir.ama su erken gebelik testi fortel negatif cıkınca moralim bozuldu.yani dogrulugu cok yuksek yazıyo ustunde.gerci ovulasyonlarıda o markanın kullanmıstım.firma bozuk dedi ve yenisini verdi.karnım agrıyor 3 gundur ara ara tam olucam diyorum akıntı da hissediyorum lavoboya gidiyorum.beyaz akıntı.bu beyaz akıntı bugun ve dun fazlalaştı.yumurluyo olamam şuan kanamanın başlaması gerekiyor.

evet faran cım , yumurtlaman yaklaşıyor. ıki çizgide koyu çıktığı zaman yumurtlama günün demek 24-36 saatleri arasında ilişkiye girmen gerekiyor.

Selam arkadaŞlar ben ılkdefa dÜn ovÜlasyon test yaptım medısmart marka Şımdı c te koyu t bÖlÜmdede sılık Çıktı Şıncık negatıfmı oluyo bÖyle oluncaa yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…