- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.421
nurberracım sız esınle testlerı yaptrdınız mı
sağol canım tavsiyelerin için. ben zaten kupa kupa içmiyorum. küçük bardaklarla bir öğlen bir de akşam içiyorum. o da 1 tam bardağa ancak tekabül eder. bir-iki gün sonra bırakacağım zaten.
kızlar ateş olcme yapıyormusunuz benım bırıncı gunum ya olcuyorum.bugun 36.9 cıkıyor dil altından yuksek mı sızce.adet oncesı de 1 hafta boyunca boyleydı 36.6- 36.7- 36.8- 36.9 gıbıydı
nurberracım, bugun özel günlerim itibariyle 12. günüm canım. son 3 aydır 33 günde bir oluyorum. sanırım ovulasyon için henüz çok erken.
ateş ölçümü de yapıyorum ben. braun'un thermoscan'ı ile. kulaktan yapılıyor. ortalama 36.7 çıkıyor. bazen .6 olduğu da oluyor. o kadar minik değişiklik normaldir herhalde. acaba ne kadar değişmesi gerekiyor ovulasyon günü?
tamam tatlım, benim şimdi çıkmam lazım. ne olur dualarımızda birbirimizi unutmayalım. insanın din kardeşi için yaptığı duaya melekler amin der, aynısından dua edene verilmesi için de Allaha yalvarırlarmış. kendine iyi bak canım, selametle kal. yarın görüşmek üzere..
kızlar benm 21.günüm ve ikinci kez poiztifi görüyorum yani bi 12.günümde görmüştüm bide bugün yaa noluy bölee hazelll nurteenn kızlar önceki yaptıklarım hep silikti bliyosunuz bugün elimde son kalanı yapiim dedim ve gayet bariz bi çizgi çıktı yaa yine diğeri kadar koyu değil ama çok belli önceki günlerde çıkan gibi değilllll ayy umutlanmak istiyorum ama sonra yine hayal kırıklığı yaşamak zor oluyoooo
nurtennnn seninde koyuydu değilmi cnmm 21.günde gördüm tekrar ben yaa inş hamişsindir bende senden sonra hamiş haberi veririm buay inşş
yaa kızlar ben bısı sorcam bız sımdı bu cıft cızgı goruyoruz ya yumurtlama zamanı.bu yumurtanın catlıycagı anlamına mı gelıyor.acaba nurtenınde dedıgı gıbı acaba bızde yumurta catlamıyrmu.cıft cızgı catlıycak demek mı yoksa yumurta buyudu demek mı?
cnm daha beklemedeyim bugun adet gunun hala olmadım oldum diyorum lavoboya gidiyorum beyaz akıntı var.hemde uzayan bir akıntı sanki tekrar yumurtlamışım gibi.anlam veremiyorum.
nurtencım galıba senle konusurken demıstın yaa acaba yumurtamız catlamadıda ondan mı ıkıncı sılık cızgı cıkyor dıye.ya senle konustuk yada nurberraydı.yıne emin degılım canım ondan dedım ben oyle.bırdaha ovulasyon yada gebelık testı yaptınmı canım.
cnm benimle konuşmadın.ben en son adetin 27.gunu aksamı test yaptım.negatifti.bugun 29.gunum hala gelen giden yok.inşallah da gelmez.ve mujdeli haberi veririm.ama benimde umudum yok çunku adetin 26. gunu erken gebelik testi fortel yapmıştım o da negatifti.o benim ümidimi kaybettirdi.dun ve bugun yogun yumurtlama donemindeki gibi beyaz uzayan akıntım gelmeya başladı.adetten once bu kadar oluyormuydu hiç dikkat etmemiştim.
canım bence sen hamilesin hadi hayırlısı yaz mutlaka buraya sanırım test yapsan çıkar ama sen bilirsin tabii yinede.yaa döngünün bugününde yumrtuluyo oaliblirmisin aman valla kafama karıştı bnm test mest yok bidaha yapmıyorum gün aşırı çalışma olsun tamam işte hayırlı haberlerini bekliyorum cnm grşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?