Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ısı takıbınıde ılk defa tam olarak yaptım 3 aydır tekrarlayan kıstım vardı yumoŞ olmadĞını dÜŞÜnÜyodum bu ay bÖyle olunca olmadıĞımı anlamına gelıyoo

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de 30 nisanda adetimin ilk günü idi. 29-30 günde bir oluyorum. Bu test de ecz. de bulunmuyoo. Gönül isterdiki her gün yapayım ama 5 tane çıkıyo içinden napsam acaba yumurtlama tarihlerimde yapsam bu testi ne anlama gelirki, maksat yumurtlamasını bilmiyenler için diil mi zaten. ooooooooofffffffffff karışık yaaaaaaaaaaa

bence 5 tane test yetersiz gibi ben gg dan 20 tanesini ve2 adet gebelik testini29 liaya aldım bu ay 16.günümde çift çizgiyi gördüm 17. ve18. günlerde çalıştık şimdi beklemedeyim ama beklemek çok zoor.geçen ay günaşırı denedik olmadı bu ay umarım ovulasyon testi işe yarar ısı takibi de yapıyorum allahtan hayırlısı artık bugün 21.günüm bbeklemek ççook zoor benim gibi bekleyeyn varmııı????eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Selam arkadaŞlar ben İlkdefa dÜn ovÜlasyon test yaptım medİsmart marka Şİmdİ c te koyu t bÖlÜmdede sİlİk Çıktı Şİncİk negatİfmİ oluyo bÖyle oluncaa yardımcı olurmusunuz

evet şuan negatif. (t) test çizgisinin (c ) kontrol çizgisinden daha koyu veya aynıkoyulukta çıkması gerek.

merhaba mirage1983 ,
ben de bu ay ovulasyon testi kullanıyorum.20 adet almıştım.adetim biter bitmez başladım.12.gün silik çıktı.(kullanma kılavuzu silik çizgiyi negatif kabul ediyor.)ertesi gün aynı saatte yine yaptım.3.gün koyulaştı.4.gün tekrar kayboldu.bir günde anlaşılmıyor.bu testle.şüpheli günlerde hergün yaptım ben.

yalnız tuhaf bir durum var ben de. 1 hafta geçti üzerinden.ovulasyon bitti diye düşünüyordum.adetime 1 hafta kaldı.bugün ovulasyon testinden yine denedim.çift çizgi çıktı ama silik.buna anlam veremedim.

canım vallahi hiç anlamıyom bu testlerden ben normalde doktora gidiyodum yumurta takibi için 3 aydır kistlerle uğraşıyorum doktorumda doğ.kont.hapı veriyo 2 ay önce hap kullandım 15 gün ara kanama yaptı geçen ay rahim filmi oldu bu ay gene kist oldu bende soğan suyu içtim hap 2 gün kullandım 11.gün gene adet oldum doktorda takip etmiyo o yüzden kendim uğraşıyorum böyle benim adet düzensiz hergün ovülasyon yapmam lazım ozman benim yumoşta belki yok bilmiyorum ama belkide geç kaldım uzayan akıntı azaldı ayyy çok karıştı benim son aylarda iyicee allahım sana inş.bu ay gösterir çift çizgiyide bebişine kavuşursun

canım benim durumum bu yumurta olmadımı acaba ben anlamadım

bence bügün tekrarla testini bugün ya daha koyu çıkar yada iyice azalır koyulugu yani senin iki gün önce lh pik yapmış ve dün düşmeye başlamış olabilir veya dün ilk daha yeni yükselmeye başlamış olabilir lh öyleysede bugün daha koyu çıkmalı yani her 2 durumdada bugünü boş geçirme derim inş alatabilmişimdir..bide adetin kaçıncı günündesin ovulasonun yakınsa benim dediğim 2 ihtimalden biri geçerli diye düşünüyorumCADIARZU

canım benim normalde 8 nisandı adetim 17.de tekrar adet oldum yada kist kanaması artık 17 milat sayarsam 21.gününmdeyim genelde 35-38 günde oluyorum adet son 4-5 ayda karıştı bi tek

ovulasyon testindeki çift çizgi mense yakın pozitif çıkarsa gebelik olbilir çünkü hcg ve lh ın yapısı benziyorr umarıım hamişşsindir:CüvCüv::CüvCüv:

Ay canım Çok saol Çok gÜzel aÇıkladın bu ay olmazsa zatı bıdahakı aya adamakıllı ovÜlasyon testı alıp baŞlıycam

lh pik yapmış denemek canım ben anlamıyomda kusura bakma

yani cnm ovulasyon içi lh hormonu en üst seviyede yani ovulasyonuna 24-36 saatin kalmış demek yani testin pozitif oldugunda lh pik yapmış oluyor ve 24-36 ssat sonra yumurtlama oluyorr..eğer testin bugün pozitif çıkarsa bugün ve yarın çalışma olması gerek tamamen silik çıkarsa yumurtlama olmuş demektir ve sansın daha düşük olmakla beraber çalışma yapın bence sonuçta Allah kısmet etmişse olur dimi...

arkadaşlar ben bu ay ovulasyondan bir hafta sonra testleri tekrar denedim silik bile çıkmadı adetimden bir gün önce pozitif çoktı adet olduğum gün de pozitif çıktı. O kadar ümitlenmiştim ki ma bu çizgiler beni yanılttı maalesef bence yumurtlama dışında bu testleri sakın denemeyin. Bu arada bende ne yumurtlama ne de hormonel bozukluk var test niye pozitif gösterdi anlam veremedim ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…