- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.441
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de 30 nisanda adetimin ilk günü idi. 29-30 günde bir oluyorum. Bu test de ecz. de bulunmuyoo. Gönül isterdiki her gün yapayım ama 5 tane çıkıyo içinden napsam acaba yumurtlama tarihlerimde yapsam bu testi ne anlama gelirki, maksat yumurtlamasını bilmiyenler için diil mi zaten. ooooooooofffffffffff karışık yaaaaaaaaaaa
selam arkadaşlar ben ilkdefa dün ovülasyon test yaptım medismart marka şimdi c te koyu t bölümdede silik çıktı şincik negatifmi oluyo böyle oluncaa yardımcı olurmusunuz
bugün ısım ayın en düşüğü çıktı bide yumurtlama yaklaşmışmı oluyoo
Selam arkadaŞlar ben İlkdefa dÜn ovÜlasyon test yaptım medİsmart marka Şİmdİ c te koyu t bÖlÜmdede sİlİk Çıktı Şİncİk negatİfmİ oluyo bÖyle oluncaa yardımcı olurmusunuz
evet şuan negatif. (t) test çizgisinin (c ) kontrol çizgisinden daha koyu veya aynıkoyulukta çıkması gerek.
merhaba mirage1983 ,
ben de bu ay ovulasyon testi kullanıyorum.20 adet almıştım.adetim biter bitmez başladım.12.gün silik çıktı.(kullanma kılavuzu silik çizgiyi negatif kabul ediyor.)ertesi gün aynı saatte yine yaptım.3.gün koyulaştı.4.gün tekrar kayboldu.bir günde anlaşılmıyor.bu testle.şüpheli günlerde hergün yaptım ben.
Yalnız tuhaf bir durum var ben de. 1 hafta geçti üzerinden.ovulasyon bitti diye düşünüyordum.adetime 1 hafta kaldı.bugün ovulasyon testinden yine denedim.çift çizgi çıktı ama silik.buna anlam veremedim.
canım benim durumum bu yumurta olmadımı acaba ben anlamadım
bence bügün tekrarla testini bugün ya daha koyu çıkar yada iyice azalır koyulugu yani senin iki gün önce lh pik yapmış ve dün düşmeye başlamış olabilir veya dün ilk daha yeni yükselmeye başlamış olabilir lh öyleysede bugün daha koyu çıkmalı yani her 2 durumdada bugünü boş geçirme derim inş alatabilmişimdir..bide adetin kaçıncı günündesin ovulasonun yakınsa benim dediğim 2 ihtimalden biri geçerli diye düşünüyorumcadıarzu
merhaba mirage1983 ,
ben de bu ay ovulasyon testi kullanıyorum.20 adet almıştım.adetim biter bitmez başladım.12.gün silik çıktı.(kullanma kılavuzu silik çizgiyi negatif kabul ediyor.)ertesi gün aynı saatte yine yaptım.3.gün koyulaştı.4.gün tekrar kayboldu.bir günde anlaşılmıyor.bu testle.şüpheli günlerde hergün yaptım ben.
yalnız tuhaf bir durum var ben de. 1 hafta geçti üzerinden.ovulasyon bitti diye düşünüyordum.adetime 1 hafta kaldı.bugün ovulasyon testinden yine denedim.çift çizgi çıktı ama silik.buna anlam veremedim.
lh pik yapmış denemek canım ben anlamıyomda kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?