Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aynen öyle kısmet canım artık allahım yazdıysa görücez inş.temmuzda 1 sene olucak uğraşıyoz bebiş için allahım nezaman nasip etçek bakalım

ismini unuttum ama hani şu jelli olanlar var ya canım ondan alıcam onda 8 tane gebelik testi oluyomuş

cnm ben de aynı durumdayım adetim hala gelmedi 29.gunumdeyim.o zaman bu testler cok guvenilir değil.

Faran bana dıyosan canım temmuzdan berı takıpteyım 3 ay ara verdım doktorumuda deĞıŞtırdım canım bu doktorda daha takıp hıÇ baŞlamadı rahım fılmıŞ Çekıldım temız Çıktı gÖrÜnÜrde problem yok ama olmuyo allahtan ıŞte

aynen canım benimde tam takip hiç olmadı ya eşim seyahatte oluyodu yumoş günlerinde ya misafir oluyodu bi ay çok güzel 6 tane yumoşum vardı o ayda kum döktüm faaliyet yoktu kaçırdığım zamanlar çok oldu

Benım hormon testlerıde yapıldı son sefer yapılan testlerde ph bıraz yÜksektı ama problem yapılacak kadar deĞıl dedı eŞımdede problem yok ŞÜkÜr

canım o ıkı sılık cızgının hıcbır anlamı yok.eger adete yakın ıkı cızgı aynı koyulukta olursa belkı hamılelık anlamına gelebılır ama sılıkıkıncı cızgı hıcbırsey ıfade etmıyor.aynısını bende yasadım bu ay sonra adet oldum

canım sen ovulasyon testı yapmaya devam et.elbet gorursun yaa.sıkma canını

o zaman allah tez zamanda verir inş canım. Bizim problemimiz fazla stres yapmak galiba. Belki oluruna bıraksak hemen olacak ama sanki kendimiz yokuşa sürüyoruz endişe ederek. Ben her ay resmen depresyona giriyorum.

canım ben geçen aya kadar çok fazla kuruyodum artık rahatım şükür allahım takdir ederse olucak yoksa ne kadar uğraşsamda olmayacak anladım

Benİm hormon testlerİde yapıldı son sefer yapılan testlerde ph bİraz yÜksektİ ama problem yapılacak kadar deĞİl dedİ eŞİmdede problem yok ŞÜkÜr

kızlar benımde 2. denemem ben ıkısındede yumurtlama gunlerıne dıkkat ettım ama olmadı.yarın hormon testı yaptrcam.pzt de esım spermıyogram yaptrcak.bıran once bakalımda ona gore bosa kurek cekmeyız.miragecım son seferde bıraz yukselmıs dedın.hormon testlerı farklı cıkabılıyormus daha sonra bırdaha yaptrınca.o azaman sureklı hormon testı yaptrmak gerekır mı

YOK CANIM BEN DOKTOR DEĞİŞTİRDİM DİYE YENİ DOKTORUM YAPTIRDI AMA DEĞİŞEBİLİYOMUŞ RUHSAL DURUMUNA GÖRE PH 35 LERDE OLUPTA HAMİLE KALANDA ÇOK BENİM 9 ÇIKTI EŞİNİDE TAKMA KEÇİN-BOYNUZU KAYNAT YADA PEKMEZİNİ YEDİR İYİ GELİYO YADA BENİM EŞİME İYİ GELİYO:roflol:

meraba arkadaşlar ben bu site sayesinde öğrendim ovulasyon testini daha önce hiç duymamıştım
bu başlık altında bende çok şey yazdım sordum öğrendim uyguladım
ve ilk denememde hamile kaldım şimdi kızım kollarımda
inşallah Rabbim sizlerede nasip eder.
umudunuzu kaybetmemeniz için paylaşmak istedimmm....

canım allah uzun omur versin bebişine hayırlı evlat olur inşallah.peki bişey sorucam ben 2.çizgiyi adetin 14 gununde gordum.çalıştık tabi daha sonra yapmadım sonra merak edio adetin 22.23.24.gunlerinde yaptım ilk gun silikti daha sonraki 2 gun koyulastı. 26.gun yaptım yine silik çıktı.26.gun fortel erken gebelik testi yaptım negatif cıktı.(ama sabah ilk idrarla yapmadım)adetin 27.gunu tekrar 3 milyonluk testlerden yaptım yine negatif.bugun adetin 29.gunu hala adet gormedim.(28gunde bir adet gorurum) bu durumum için bir yorum yaparmısın?diğer arkadaslara da sesleniyorum sizlerin de yorumlarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…