- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.461
yani cnm ovulasyon içi lh hormonu en üst seviyede yani ovulasyonuna 24-36 saatin kalmış demek yani testin pozitif oldugunda lh pik yapmış oluyor ve 24-36 ssat sonra yumurtlama oluyorr..eğer testin bugün pozitif çıkarsa bugün ve yarın çalışma olması gerek tamamen silik çıkarsa yumurtlama olmuş demektir ve sansın daha düşük olmakla beraber çalışma yapın bence sonuçta allah kısmet etmişse olur dimi...
dilersen internet üzerinden alabilirsin. çok daha hesaplı oluyor. çok sayıda test kiti olanlarından alırsan çok daha düzenli takip edebilirsin. Ben gittigidiyor'dan aldım. 20 test+2 hamilelik testi 29 lira. Eczanedekiler hem çok pahalı hem de test sayıları çok az. Aklında bulunsun
arkadaşlar ben bu ay ovulasyondan bir hafta sonra testleri tekrar denedim silik bile çıkmadı adetimden bir gün önce pozitif çoktı adet olduğum gün de pozitif çıktı. O kadar ümitlenmiştim ki ma bu çizgiler beni yanılttı maalesef bence yumurtlama dışında bu testleri sakın denemeyin. Bu arada bende ne yumurtlama ne de hormonel bozukluk var test niye pozitif gösterdi anlam veremedim ben de...
ovulasyon testindeki çift çizgi mense yakın pozitif çıkarsa gebelik olbilir çünkü hcg ve lh ın yapısı benziyorr umarıım hamişşsindir:CüvCüv::CüvCüv:
ben aralık ayında doktora gitmiştim, bebek istediğimi söyleyerek. Alttan muayene etti ve gebeliğe engel bir durum yok dedi. Ama hormon testi falan yapmadı. 3 ay folik asit kullandım, sonra bıraktım gebelik gerçekleşmeyince. Ama denemelerimiz çok düzenli olmadı, hep engeller girdi araya, yurtdışı seyahatleri falan. Böyle diye diye bugüne kadar geldik. Ama artık bir bebeğimin olmasını çok istiyorum. Inş rabbim daha fazla bekletmez.
merhaba mirage1983 ,
ben de bu ay ovulasyon testi kullanıyorum.20 adet almıştım.adetim biter bitmez başladım.12.gün silik çıktı.(kullanma kılavuzu silik çizgiyi negatif kabul ediyor.)ertesi gün aynı saatte yine yaptım.3.gün koyulaştı.4.gün tekrar kayboldu.bir günde anlaşılmıyor.bu testle.şüpheli günlerde hergün yaptım ben.
yalnız tuhaf bir durum var ben de. 1 hafta geçti üzerinden.ovulasyon bitti diye düşünüyordum.adetime 1 hafta kaldı.bugün ovulasyon testinden yine denedim.çift çizgi çıktı ama silik.buna anlam veremedim.
canım vallahi hiç anlamıyom bu testlerden ben normalde doktora gidiyodum yumurta takibi için 3 aydır kistlerle uğraşıyorum doktorumda doğ.kont.hapı veriyo 2 ay önce hap kullandım 15 gün ara kanama yaptı geçen ay rahim filmi oldu bu ay gene kist oldu bende soğan suyu içtim hap 2 gün kullandım 11.gün gene adet oldum doktorda takip etmiyo o yüzden kendim uğraşıyorum böyle benim adet düzensiz hergün ovülasyon yapmam lazım ozman benim yumoşta belki yok bilmiyorum ama belkide geç kaldım uzayan akıntı azaldı ayyy çok karıştı benim son aylarda iyicee allahım sana inş.bu ay gösterir çift çizgiyide bebişine kavuşursun
o zaman allah tez zamanda verir inş canım. Bizim problemimiz fazla stres yapmak galiba. Belki oluruna bıraksak hemen olacak ama sanki kendimiz yokuşa sürüyoruz endişe ederek. Ben her ay resmen depresyona giriyorum.
canım sen ovulasyon testı yapmaya devam et.elbet gorursun yaa.sıkma canını
Benİm hormon testlerİde yapıldı son sefer yapılan testlerde ph bİraz yÜksektİ ama problem yapılacak kadar deĞİl dedİ eŞİmdede problem yok ŞÜkÜr
kızlar benımde 2. denemem ben ıkısındede yumurtlama gunlerıne dıkkat ettım ama olmadı.yarın hormon testı yaptrcam.pzt de esım spermıyogram yaptrcak.bıran once bakalımda ona gore bosa kurek cekmeyız.miragecım son seferde bıraz yukselmıs dedın.hormon testlerı farklı cıkabılıyormus daha sonra bırdaha yaptrınca.o azaman sureklı hormon testı yaptrmak gerekır mı
meraba arkadaşlar ben bu site sayesinde öğrendim ovulasyon testini daha önce hiç duymamıştım
bu başlık altında bende çok şey yazdım sordum öğrendim uyguladım
ve ilk denememde hamile kaldım şimdi kızım kollarımda
inşallah Rabbim sizlerede nasip eder.
umudunuzu kaybetmemeniz için paylaşmak istedimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?