Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım allah uzun omur versin bebişine hayırlı evlat olur inşallah.Alahım bizlerede nasip edsin bu guzel duyguyu peki bişey sorucam ben 2.çizgiyi adetin 14 gununde gordum.çalıştık tabi daha sonra yapmadım sonra merak edio adetin 22.23.24.gunlerinde yaptım ilk gun silikti daha sonraki 2 gun koyulastı. 26.gun yaptım yine silik çıktı.26.gun fortel erken gebelik testi yaptım negatif cıktı.(ama sabah ilk idrarla yapmadım)adetin 27.gunu tekrar 3 milyonluk testlerden yaptım yine negatif.bugun adetin 29.gunu hala adet gormedim.(28gunde bir adet gorurum) bu durumum için bir yorum yaparmısın?diğer arkadaslara da sesleniyorum sizlerin de yorumlarını bekliyorum

nurtencım bence testın varsa yarın yap bır gebelık testı eger adet olmazsan .stres yapıyorsan da gelmez adetın.ama inşallah hamılesındır.sen zaten gebelık testelrını hep adet oncesı yapmıssın.gec dollenmeyse cıkmayabılır.

merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım. eşimle artık bebek düşünüyoruz 2. denememiz ama henüz birşey yok.. şu an adetimin 2. günü. adetlerim çok düzensiz o yüzden yumurtlama günümü hesaplayamıyorum ve focus baby start ovulasyon mikroskobu kullanan var mı nereden ve ne kadara temin edebilirim... yardımcı olursanız sevinirim...biran önce temin etmek istiyorum... şimdiden teşekkürler...

merhaba demmus benm de ilk görev yerim van dı :)
ben internette satılan idrarla yapılan ovulasyon testlerinden aldım ilk ay hamile kaldım gg dan aldım vondfo marka tavsiye edebilirim.
bahsettiğin testi de internetten satın alabilirsin.

Son düzenleme:

son testim vardı biraz once yaptım maalesef o da negatif cıktı of ya gelsede rahatlasam.

merhaba duysall bilgin için teşekkür ederim... yalnız sitede ürün ve içerik hakkında hiç bir bilgi yok.. bu konuda da beni bilgilendirirmisin...

merhaba duysall bilgin için teşekkür ederim... yalnız sitede ürün ve içerik hakkında hiç bir bilgi yok.. bu konuda da beni bilgilendirirmisin...

benim kullandığım testi anlatayım diğeri hakkında hiç bilgim yok. idrarla yapılana adetten 5 gün sonra hergün aynı saatte 4 saatlik tutulmuş idrarla yaptım. yumurtlama zaten adet bittikten 7-8 gün sonra başlıyor. hamilelik testi gibi çift çizgi çıkınca 24 saat içinde yumurtlama gerçekleşecek demek oluyor. ama çizgilerin ikisi de aynı koyulukta olması gerekir . iki çizgiyi aynı koyulukta gördüğün gün ve sonraki gün ilişki gerçekleşirse hamile kalma şansın daha yüksek oluyor cnm.. bi de ilişkiden sonra hemen kalkma belinin altına yastık koy. ben sabaha kadar belimin altında yastıkla yattım
kolay gelsin sana canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun istediğine..yine bişey sormak istersen sor canım.

vondfo yazıp google da aradım gebelik kaset test (50 adet) bir de gebelik strip test(200 adet) çıktı bunlardan biri mi.. gebelik deyince tereddüt ettim... ovulasyon demiyo ya ondan...

merhaba arkadaslar yazilarinizi her zaman okuyorum ama yazmak ancak kismet oldu ben 1.5 senelik evliyim ve 8-9 aydir bebek istiyoruz adetlerim biraz dusensiz bazen 29 gun bazen 35 gun suruyor siklum.bu ay ovulasyon testi denemeye karar verdim ve siklumun 9.gununde ilk testi yaptim kasiklarimda agriyordu biraz ikinci cizgi biraz daha acikti digerinden ama yinede koyuydu sonraki iki gunde yaptim giderek siliklesti bende yumurtlamam gecti diyerek biraktim yapmayi.bugun 14.gun ve benim kasiklarimda yine agri oldu biraz tekrar yapayim test dedim yine epeyce koyulasmisti bu ne demek oluyor anlamadim bi siliklesiyor bir koyulasiyor iki eremi yumurtluyorum:)yoksa bu ikinci cizgi her zaman cikiyormu? cok uzun yazdim bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim tesekkurler hepinize simdiden.(fotoyu eklemeye calisicam becerebilirsem,9-10-11 ve 14. gunlerde yapilmis testler yukardan asagi bugunku pozitifmi acaba cok merak ediyorum:kedi:)

Eklentiler

• $DSC03538.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSC03537.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 49
memozocum ıkı cızgı ne zaman aynı koyuluktaysa o zaman yumurtlama olmus demektr.ıkıncı cızgı sılıkse negatıf demek.evet bazen ıkıncı cızgı hep cıkabılıyor sılıkte olsa.bende 12. gun ıkı koyu cızgıyı gordum.sonrakılerde hep sılık ıkıncı cızgı vardı.adet gunumde bıle ve adet oldum.bence sen 14. gunde yumurtladın.kacırma bu gunlerı calıs

kızlar bugun hormon testı yaptrdım.fsh-tsh-lh ve prolaktın hepsı normal cıktı.dr. ultrsonla baktı kıst,mıyom,polıp yok dedı.pzt gunude esım spermıyoram yaptrcak.allahım ınsallah olumsuz bısı cıkmaz.zaten dr. 3 tane onemlı test var dedı.bırı hormon,bırı spermıyogram dıgerı rahım fılmı.bakalım esımdede bısı cıkmazsa bıraz daha denıycez olmazsa rahım fılmı cektırp bırde na baktırırım.inşallah bısı cıkmaz yaaa

Hazelcigim cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin baktinmi fotolara pozitife benziyormufisfisfis

Hazelcigim cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin baktinmi fotolara pozitife benziyormufisfisfis

canım asagı tarafa bakan herhalde 14. gun ogun ıkısıde aynı koyulukta gıbı gorunuyor.ama testın varsa bugunde yap bakalım.aslında ısı sansa bırakmamak ıcın gun asırı ılıskıye gırın ne olur ne olmaz dıye.hadı bakalım ınsallah guzel haberlerını alırız.

kızlar dün beni ovulasyon testimde 14. günümdü. hala silik bir çizgi çıkıyor. koyulaşmadı bir türlü. son 3 aydır siklusum 33 gün. daha erken mi acaba yumurtlama için?

canım normaldır.kımısı 19.-20.-21. yumurtlar hatta 23. gunde yumurtlayan var.sen teste devam et.ve tabı gun asırı calısmaya da.insallah sızden guzel haberler alırız.

evet hazelcigim asagidaki 14 bugunde yapicam.Hepimizin dilekleri gercek olur umarim tesekkurler ilgine ve iyi dileklerine.Bu arada butun annelerin ve anne adaylarinin Anneler Gununu Kutlarim....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…