Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

biz bu testleri takip ederken korkarım şaşı olucaz :)
keşke endişe etmeyi bir kenara bırakabilsek.. ah ahh..

Canım benim hiç endişelenme ben genelde 30-31 günde bir regl olurum 18.19 günlerde yumurtam çatlıyor senin de büyük olasılıkla 21. gün falan çatlar 19. günden sonra kırmızı çizgiyi görürsün ancak kaydirigubbakcemile5

adet tarihi dahil 14 gün geriye geleceksin o gün senin yumurtanın çatladığı günü gösterir. o günden bir veya iki gün önce de LH hormonu yükselir ki yumurtaları uyarıp çatlatabilsin. ışte test bu hormon salgılandığı sırada pozitife dönüyor.sonraki gün tekrar silikleşiyor. çünkü hormon tekrar düşüşe geçiyor. kendini boşuna yıpratma tamammı bu söylediklerin doktor onaylıdır yani

bugün ovulasyonun üzerinden geçen 7.günüm adetime 1 hafta kaldı ama ne yazıkki hiçbi belirtim yokk off off bu ayda olmadı galibaa benim gibii bekleyen varmmııııı

tükrükle test yapan var mı aranız da.DR. bana o yöntemin daha anlaşılır olduğunu söyledi.ama burdaki eczanelerde bulamadım.Acaba tr.de fazla satılmıyor mu?

ya çok haklısın ama beklerken çok zor oluyor düşünmeyeyim diyorum ama aklıım hep orda.hepimiz için dua ediyorum zaten Allah isteyen kinmsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:

bnm de adete 1 hafta kaldı ama hiç umudum yok nedense olsa insanın içine dogar bnm ole bi hissim yok yumurtlamyı kacırmadık hatta koyu cizgiyi gordükten sonra hiç ara vermedim 1 haftadır ama ne bileyim daha onceden bir dıs gebelk yasadım ve tk tüpüm alındı üstnden 1 sene gecti nerdeyse hala kalamaıdm hiç bir sorun olmamasına ragmn hemde (

cnm çook geçmiş olsun:teselli: seninle aynı zamanı bekliyoruz bended hiç belirti yok hiçbişe hissetmiyorum ama daha erken umudumuzu kaybetmek için en son adet tarihim 17nisan ovulasyon testinde çift çizgiyi 2mayısta gördüm 3-4 mayısata çalıştık sadece.ısı ölçümü de yapıyorum 36.8 36.5 36.7 ... gibi gidio ovulasyon sonrası.bakalım artık .. senin ne zamandı son adet ve ovulasyonun???

bnmkide 18 nisandı cnm 18 mayıs da adet günüm bnm tatlı krizim basladı bile normalde agzıma tatlı sürmm adete 1 gn kala bide 1. 2. günü yerim onun dısında hic yemm bu ay 8 gün var simdiden basladı erkenmi gelcek adetim ne

Kızlar ben geçen ay ovulasyon testi kullandım. 14. gün iki koyu çizigiyi yakaladım gerekli çalışmaları da yaptık amma velakin adet olmam gereken tarihte adet olamadım, gebelik testi üstüne gebelik testi yaptım hamile de değilmişim neyseki 37. gün adet oldum. Eğer 14. gün yumurtladıysam ondan 14 gün sonra yani 28. gün adet olmam gerekirdi. Sanırım biz böyle yumurtlama testiydi, ateş ölçmeydi falan derken kendimizi aşırı bir beklenti içine sokuyoruz ve stresden hem hamile kalamıyoruz hem de adet düzenimiz bozuluyor. Bu ay herşeyi bir kenara bıraktım adetimin 10. gününden itibaren gün aşırı ilişkiyle şansımı deneyeceğim.

ada cayı yumurtlamadan sonra iyi degil ama cnm adette baslayıp 15 gün içeceksin adacayı düsüge neden oluyorrr

dualr kurler 41 yasinler ilaclar neler neler zmanıgelmeden agzınla kus tutsan yok yani

al benden de okadar :)) keçi boynuzu kürleri, polenler, vitaminler, yumurta takibi, ovulasyon testler, geçen ay daha da abartıp pozitif görünce emin olmak için doktora bile gittim :)) preseed jeller denedim ama olmayınca olmuyor maalesef kızlar... harcadığım paralarla aşılama yaptırırdım valla... bu ay elimde bir kutu daha testlerden kaldı olmazsa sonraki ay aşılama yaptracağım. Onda da ihtimel çok düşük ama hiç değilse tüp bebeğe geçmeden deneyeyim diyorum.:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…