- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.521
al benden de okadar :)) keçi boynuzu kürleri, polenler, vitaminler, yumurta takibi, ovulasyon testler, geçen ay daha da abartıp pozitif görünce emin olmak için doktora bile gittim :)) preseed jeller denedim ama olmayınca olmuyor maalesef kızlar... harcadığım paralarla aşılama yaptırırdım valla... bu ay elimde bir kutu daha testlerden kaldı olmazsa sonraki ay aşılama yaptracağım. Onda da ihtimel çok düşük ama hiç değilse tüp bebeğe geçmeden deneyeyim diyorum.:dilcikar:
kızlar bugun esımle dr. a gıttık.spermıyograma baktılar.ve urologa gorundu .varıkosel varmıs solda.canımcok sıkıldı.varıkosele ragmen degerlerı ıyı cıktı esımın.ama cok uzuldum yaa.varıkosel topıcıne gırdımde ordakı okuduklarım canımı sıktı.amelıyatlada % 100 olmaz dıyorlar.amelıyat olup hamıle kalanlarda var.cok uzuldum.ben zaten sanssızım.amelıyat olsada bızde bısı olmaz.offfmafoldumben
canım ben çok yerde okudum varikosel ameliyatından sonra bir çok arkadaş gebiş olmuş.bence sevin en azından tespit etmişsiniz sorunu.inşallah tez zamanda gelir bebişin
kızlar aranızda ovulasyon mikroskobu kullanan varmı ben bu ay alayım diyorum hem daha ekonomik oluyor gerçi pekte ucuz değil 120 tl.idrarla yaptıklarımız bozuk çıkabiliyor ben bir ara L ile başlayan bir markanın idrarda yapılan testlerini kullandım hep pozitif hep pozitif kandırdı beni testler
canım ben aldım. ama bir türlü beceremedim o eğrelti otu görüntüsünü görmeyi. belki de birşeyleri yanlış yaptım bilmiyorum.ben de kristaller çıktı hep. gerçi bazısında böyle olabiliyormuş. ama ben yumurtlama günümü birebir akıntımdan anladım.
ama idrara göre hem çok daha zahmetsiz hem de daha güvenilir demişti doktorum. ben işimi sağlama alıp önümüzdeki ay hem idrar hem tükürük yapıcam. preseed kullanıcaz bu ay. yumurtlama tarihini doğru tutturunca hamilelik şansı çok yüksek demişti doktorum.
canım ben aldım. ama bir türlü beceremedim o eğrelti otu görüntüsünü görmeyi. belki de birşeyleri yanlış yaptım bilmiyorum.ben de kristaller çıktı hep. gerçi bazısında böyle olabiliyormuş. ama ben yumurtlama günümü birebir akıntımdan anladım.
ama idrara göre hem çok daha zahmetsiz hem de daha güvenilir demişti doktorum. ben işimi sağlama alıp önümüzdeki ay hem idrar hem tükürük yapıcam. preseed kullanıcaz bu ay. yumurtlama tarihini doğru tutturunca hamilelik şansı çok yüksek demişti doktorum.
ya kızlar bu hamile kalma olayı sadece yumurtlama günün de mi oluyo kurban olduğum allahım ilk geceden hamile kalanlar oluyo, bi gecelik ilişkide hamile kalan oluyo yumurtlamaya mı denk geliyo allah aşkına, 2,5 yıldır bebiş istiyoruz yarabbim herkesein gönlüne göre ver...
canım haklısın, bu testlerin asıl amacı yumurtlama günlerini tahmin edemeyenler için. (mesela ben gibi:) ama eğer imkanın varsa sıkı bir takibe al derim. kimi aylarda (stres, yorgunluk, vb) bazı sebeplere bağlı olarak yumurtlama süresi uzuyor. ben gg'dan çoklu test aldım. adetim biter bitmez uygulamaya başladım. şimdilik takipteyim. 2. çizgi yavaş yavaş belirmeye başladı. ancak henüz ovulasyon için erken. çünkü iki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyor yumurtlama için.
bence 5 tane test yetersiz gibi ben gg dan 20 tanesini ve2 adet gebelik testini29 liaya aldım bu ay 16.günümde çift çizgiyi gördüm 17. ve18. günlerde çalıştık şimdi beklemedeyim ama beklemek çok zoor.geçen ay günaşırı denedik olmadı bu ay umarım ovulasyon testi işe yarar ısı takibi de yapıyorum allahtan hayırlısı artık bugün 21.günüm bbeklemek ççook zoor benim gibi bekleyeyn varmııı????eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım eşinde baktrdımı testler falan yaptırdınızmı.bak bız ıkı aydr denıyorduk olmayınca dr.a gıttık.esımde sol varıkosel cıktı.bu varıkosel spermlerı azaltıyormus.hızını sayısını.sımdı canım cok sıkkın.amelıyat olcak.inşallah sonuc cok ii olur.rabbım hepımıze en kısa zamanda versın bebıslerımızı:Saruboceq:
canım eşinde baktrdımı testler falan yaptırdınızmı.bak bız ıkı aydr denıyorduk olmayınca dr.a gıttık.esımde sol varıkosel cıktı.bu varıkosel spermlerı azaltıyormus.hızını sayısını.sımdı canım cok sıkkın.amelıyat olcak.inşallah sonuc cok ii olur.rabbım hepımıze en kısa zamanda versın bebıslerımızı:Saruboceq:
cnım sız esıne baktırdınız mı.belkı sorun ondadır.ben baktrdım varıkosel cıktısenağlama
kızlar benim ovulasyon testlerim son 4 gündür giderek koyulaşıyor, heyecan had safhada :)
Allahım gebelik testinde de çift çizgileri görmeyi nasip etsin bizlere..
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben reglimin 12. gününde ovülasyon testi yapmaya başladım bugün 18. günü hala pozitif çıkıyo ne yapmam lazım acaba geç mi yumurtluyorum klomen kullanmıştım klomenin geç yumurtlatma etkisi varmı acaba doktorum baktı oda çatlamamış bi kaç gün daha bekleyelim dedi ama ben çok merak ediyorum neden bu kadar zamanda hala çatlamadı diye bide heralde çatlamıycak olsa testte pozitif çıkmaz sanırım.neyse çok uzattım yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?