Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar bugun esımle dr. a gıttık.spermıyograma baktılar.ve urologa gorundu .varıkosel varmıs solda.canımcok sıkıldı.varıkosele ragmen degerlerı ıyı cıktı esımın.ama cok uzuldum yaa.varıkosel topıcıne gırdımde ordakı okuduklarım canımı sıktı.amelıyatlada % 100 olmaz dıyorlar.amelıyat olup hamıle kalanlarda var.cok uzuldum.ben zaten sanssızım.amelıyat olsada bızde bısı olmaz.offfmafoldumben

cnım sız esıne baktırdınız mı.belkı sorun ondadır.ben baktrdım varıkosel cıktısenağlama

kızlar aranızda ovulasyon mikroskobu kullanan varmı ben bu ay alayım diyorum hem daha ekonomik oluyor gerçi pekte ucuz değil 120 tl.idrarla yaptıklarımız bozuk çıkabiliyor ben bir ara L ile başlayan bir markanın idrarda yapılan testlerini kullandım hep pozitif hep pozitif kandırdı beni testler

canım ben çok yerde okudum varikosel ameliyatından sonra bir çok arkadaş gebiş olmuş.bence sevin en azından tespit etmişsiniz sorunu.inşallah tez zamanda gelir bebişin

canım ben aldım. ama bir türlü beceremedim o eğrelti otu görüntüsünü görmeyi. belki de birşeyleri yanlış yaptım bilmiyorum.ben de kristaller çıktı hep. gerçi bazısında böyle olabiliyormuş. ama ben yumurtlama günümü birebir akıntımdan anladım.
ama idrara göre hem çok daha zahmetsiz hem de daha güvenilir demişti doktorum. ben işimi sağlama alıp önümüzdeki ay hem idrar hem tükürük yapıcam. preseed kullanıcaz bu ay. yumurtlama tarihini doğru tutturunca hamilelik şansı çok yüksek demişti doktorum.

canım sen hangi marka ovulasyon mikroskobu kullanıyorsun.babystar focus diye bir marka varmış onu kullananlar memnun diye okudum birde donna marka varmış onu kullananlar pek memnun değilmiş.ben tam karar veremedim alıp almama konusunda belki idrarla yapılan testlerden alabilirim

canım ben kullanıyorum ondan, tükrükle oluyor ama 11 tl ye aldım yaa gittigidiyordan bi araştır istersen

ya kızlar bu hamile kalma olayı sadece yumurtlama günün de mi oluyo kurban olduğum allahım ilk geceden hamile kalanlar oluyo, bi gecelik ilişkide hamile kalan oluyo yumurtlamaya mı denk geliyo allah aşkına, 2,5 yıldır bebiş istiyoruz yarabbim herkesein gönlüne göre ver...

canım eşinde baktrdımı testler falan yaptırdınızmı.bak bız ıkı aydr denıyorduk olmayınca dr.a gıttık.esımde sol varıkosel cıktı.bu varıkosel spermlerı azaltıyormus.hızını sayısını.sımdı canım cok sıkkın.amelıyat olcak.inşallah sonuc cok ii olur.rabbım hepımıze en kısa zamanda versın bebıslerımızı:Saruboceq:

ben de gg den diil de başka bi siteden aldım medismart daha güzel ama kaset olduğu için core diye bi marka aldım, 4 adet de erken gebelik testi hediye geldi..
Bi de soğan kürüne başladım ama adet günümden itibaren diil, adetim bitti ben başladım napıyım yaaaaa. Allahım adet günlerimi beklemekten bıktım artık yaaaaaaa hesap kitap yapmamayı özledim yaaa bekarken ne güzeldi kafamçokkarıştı

evet canım eşim ilaç kullanıyor crohn hastası da.o ilaçlar sperm sayısı ve kalitesini düşürüyormuş. Doktor ilaçlarını değiştirdi. Spermleri de iyileşiyor iyileşti hatta.
Bu arada yaşadığım yerdeki doktorlar eşime hiç bakmadan beni mahvettiler kist oluştu. Bu sefer eşim iyileşti ben kisti yok etmek için doğum kontrol hapı kullandım. 1 ay önce bıraktım kist gitti çünkü. Böyle böyle işte 2,5 yıl geçti gitti. Hala niye olmuyo bilmiyoruz. Kimisi de doğum kontrol hapından hemen sonra olmaz diyo ama bilmiyorum.Kıssaca öz geçmişimi yazdım kaydirigubbakcemile5

Bu aradaa geçmiş olsun. Ama o ameliyattan sonra şans artıyomuş diye duydum o yüzden bozma moralini .Herşeyin vakti var da işte biz kuklayız npalım allahım büyük.:sm_confused:

cnım sız esıne baktırdınız mı.belkı sorun ondadır.ben baktrdım varıkosel cıktısenağlama

Evet canım bakıldı, bütün değerleri oldukça iyi ancak morfolojisi %2 çıktı. Bizim sorunumuz ne yazıkki sanırım bu, doktorum çok önemli değil diyor ama ben başka sebep bulamıyorum.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben reglimin 12. gününde ovülasyon testi yapmaya başladım bugün 18. günü hala pozitif çıkıyo ne yapmam lazım acaba geç mi yumurtluyorum klomen kullanmıştım klomenin geç yumurtlatma etkisi varmı acaba doktorum baktı oda çatlamamış bi kaç gün daha bekleyelim dedi ama ben çok merak ediyorum neden bu kadar zamanda hala çatlamadı diye bide heralde çatlamıycak olsa testte pozitif çıkmaz sanırım.neyse çok uzattım yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşım seni üzmek istemem ama yumurtan çatlamazsa kist oluyo bende olmuştu, senin kide ona bağlı olarak pozitif çıkıyordur diye tahmin ediyorum.
Ayrıca niye klomen kullanıyosun?? Ayrıca ne zamandır kullanıyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…