Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kizlar birde preseed kullaniyoruz
vajinal bir jel
yumurtlama gününde iliski öncesinde kullaniliyor.
spermleri yumurtaliklara kolayca tasiyor, sansi artiriyor.
tavsiye ederim, 16 kisi hamile su anda. bende kullaniyorum.

kittycat verdiğin bilgiler için saol canım başladık umarım işe yarar olmzsa tüpbebek yolu gözüküyo yine bana:gitme:mafoldumben

kittycat verdiğin bilgiler için saol canım başladık umarım işe yarar olmzsa tüpbebek yolu gözüküyo yine bana:gitme:mafoldumben

birsey degil canım opuyorumnanaktan inşallah testler sana şans getirir ve tüp bebege gerek kalmadan melegin kendiliginden gelir :Saruboceq:

arkadaşlar ya bişi sorcam ben şimdi çift çizgiyi gördüm ya ilk gördüğüm günün bi öncesi günü ve akşamını değerlendirdik ama 2. günüde çitf çizgi vardı ama akşamı kandil olduğu için değerlendiremedik dünde imkan olmadı acaba sizce tutma imkanı var mıdır benim ümitlerim kaybolmaya başladı

inşallah tutunmustur canım :Saruboceq: öyle hemen pes etmek yok lmaz:

canım benim iyi düşün
benim eşimin spermlerinden dolayı gün aşırı çalıştık test yaparken garanti olsun diye çift çizgi çıkmadan başladık 14. gün çalışma 15. gün çift çizgi çıktı ama çalışma olmadı ve 16. gün çift çizgi çıkmadı ama çalıştık
ve rabbime şükürler olsun
onun için yumurtladığın anlarda içerde bi canlı sperm kalsın yeter
relaks tamamı herşey gönlünüzce olsun kızlar

herşey rabbimin elinde ol derse olur inancım kuvvetli.
zaten kandil diye değerlendiremedik ama bende başka şekilde değerlendirdim kuranı kerim okudum namaz kıldım bol bol dua ettim inşallah diyorum
bugüne kadar hep bi huzur vardı ama nedense bugün kaybolmaya başladı.
smhsmh senin yazılarınıda okumuştum bende doktorumun yumurtlama yakın dediği günden beri hergün değerlendiriyordum bugün yarın diye. sonra ovulasyon testini aldım aldığım gün çift çizgi çıktı o günde değerlendiridi ama ikinci günü degerlendiremediğimiz için bir taraftanda 3-4 gündür bugün olcak yarın olcak diye çalıştığımızdan belki sperm kalitesi düşmüş olabileceğinden belki olmaz diye aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…