- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
kizlar birde preseed kullaniyoruz
vajinal bir jel
yumurtlama gününde iliski öncesinde kullaniliyor.
spermleri yumurtaliklara kolayca tasiyor, sansi artiriyor.
tavsiye ederim, 16 kisi hamile su anda. bende kullaniyorum.
kittycat verdiğin bilgiler için saol canım başladık umarım işe yarar olmzsa tüpbebek yolu gözüküyo yine bana:gitme:mafoldumben
arkadaşlar ya bişi sorcam ben şimdi çift çizgiyi gördüm ya ilk gördüğüm günün bi öncesi günü ve akşamını değerlendirdik ama 2. günüde çitf çizgi vardı ama akşamı kandil olduğu için değerlendiremedik dünde imkan olmadı acaba sizce tutma imkanı var mıdır benim ümitlerim kaybolmaya başladı
arkadaşlar ya bişi sorcam ben şimdi çift çizgiyi gördüm ya ilk gördüğüm günün bi öncesi günü ve akşamını değerlendirdik ama 2. günüde çitf çizgi vardı ama akşamı kandil olduğu için değerlendiremedik dünde imkan olmadı acaba sizce tutma imkanı var mıdır benim ümitlerim kaybolmaya başladı
inşaallah canım süper olurdu inşaallah senin bebişde gelir biran önce kaçıncı günün senin canımbirsey degil canım opuyorumnanaktan inşallah testler sana şans getirir ve tüp bebege gerek kalmadan melegin kendiliginden gelir :Saruboceq:
inşaallah canım süper olurdu inşaallah senin bebişde gelir biran önce kaçıncı günün senin canım
inşallah canım :Saruboceq: ben kırmızı kart yedim canım kaydirigubbakcemile3
:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?