- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.941
şimdi canım bizim şöyle oldu. ov. testinde 2 koyu çizgiden bir gece önce beraberlik yaşadık. iki çift çizgi olan gece yapmadık sperm kalitesi düşmesin diye. ertesi gün yine çizgi koyuydu ama bir öncekine göre hafif silikleşmişti. o gece ve ertesi geceyi değerlendirdik. sonralarda yine birlikte olduk ama 3-4 gün aralıklı. ben bazen ov. testi yaptım deneme amaçlı, o yaptığımız günlerde zaten silikti.
bizard sende ne var ne yok.atesın nasıl
canım dün akşam yaptım ov. testi. 2. çizgi silik şekilde vardı. 6 gün önce yaptığıma kıyasla daha belirgindi ama.
benım adet sonrası 36.7 36.8 di
ovulasyondan 2 gun once dusmeye basldı
36.4
36.3
36.1 ovulasyon gunu
36.7 oldu sonrakı gun
olcmedım
36.4 oldu.
36.7
36.6 dun boyleydı sonra aksam yattıgımda olctum 36.2 cıktı acaba neden
36.7 bugun
dun neden boyle dustu acaba gece
sanırım ben böyle düşüne düşüne yakında tırlatıcam
kazara hamile kalanlara resmen imreniyoruuummm
canım dil altından ölçüyorsan soğuk bişey su falan içmişsindir yada üşümüşsündür.o yüzden gün içindeki ateşine takılma.sen sabahları aynı saatte ölç.bu arada senin ateşin gayet ii gidiyo umutlanabilirsin bence.bugün kaçıncı günün?
sanırım ben böyle düşüne düşüne yakında tırlatıcam
kazara hamile kalanlara resmen imreniyoruuummm
al bendende o kadar.ya ben bırde cok akıllıyım ya 3 yıl korunduk bıraz bırıkım yapalım dıye.sankı hemen cocuk olcakya o da bızı beklıyor.offff gelde delırme
kızlar benim test yapmam için henüz çok erken değil mi? 33 gün bu cuma dolacak. test yapmayı istemiyorum ama bi yandan da yap kurtul diyorum. nolur yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?