Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

faran hala akıntın gelıyormu yada kasıklarına batmalar oluyormu.yaa bu batma nasıl oluyor agrı gıbımı.bırde nereye batma oluyor.alttan mı hıssedıyrsun yoksa kasıklarında mı

canım süphelı ılıskıden 10 gun sonra cıkıyor.yanı sanırım senın 13 gun gectı eger ovulasyonda hamıle kaldıysan cıkar.ondan sonrada calıstınızmı.ne bıleyım moralım bozulur dersen yapma ama bence sen hamılesın gıbı.ınsallahta oylesındır.degılsende bırdahakı aya canım ne yapalım.zaten uzulsekte sevınsekte varsa var yoksada yoktur.benım belırtım yok bu ay adet olayımda fılm cektrcem rahım fılmı.

canım dedıgım gıbı ıstersen test yap ama gec dollenme olduysa hamıleysen bıle cıkmyabılır.olmazsa sen yıne gununu bekle.zaten lekelenmem var dedın yerlesmeyse kesılır reglın ıse zaten sokulmeye baslar aslında su an teste bıle gerek yok

canım şimdi bi tane ovulasyon testi yapsana.hamileysen oda pozitif çıkıyo.en azından merakın geçer orda pozitifi görürsen yarın sabah ilk idrarlada gebelik testini yaparsın.

benım adet sonrası 36.7 36.8 di
ovulasyondan 2 gun once dusmeye basldı
36.4
36.3
36.1 ovulasyon gunu
36.7 oldu sonrakı gun
olcmedım
36.4 oldu.
36.7
36.6 dun boyleydı sonra aksam yattıgımda olctum 36.2 cıktı acaba neden
36.7 bugun

dun neden boyle dustu acaba gece

canım ben gecen ay adetten 3 gun once yapmıstım sılıktı ama belırgındı .sonra 2 gun sonra yıne yaptım dahada sılıklesmıstı ve ertesı gun adet oldum.agladım durdum.ffff gelsede su yavrucaklar bızımde uzuntumuz bıtse .cok seymı ıstıyoruz

canım dün akşam yaptım ov. testi. 2. çizgi silik şekilde vardı. 6 gün önce yaptığıma kıyasla daha belirgindi ama.

elinde fazla varsa test bu akşam yine yap çünkü eğer hamileysen hergün biraz daha koyulaşıyomuş test.gerçi bugün bende yaptım ovulasyon testini iki çizgi aynı renk çıktı ama yinede umutlanamıyorum.çünkü ateşimde düştü karnımda ağrıyo adet olacakmışım gibi.

canım dil altından ölçüyorsan soğuk bişey su falan içmişsindir yada üşümüşsündür.o yüzden gün içindeki ateşine takılma.sen sabahları aynı saatte ölç.bu arada senin ateşin gayet ii gidiyo umutlanabilirsin bence.bugün kaçıncı günün?

ah canımhıc umudum yok.bugun 20. gunum.zaten 25 gunde adet oluyorum kaldı 5 gun.bu ay 15. gunde yumurtlama oldu.yanı daha yumurtlamadan sonrakı 5. gunum.ama hıc belırtım yok daha.benım adetten oncede hıc goguslerım agrımaz 2 aydr da hıc goguslerde degısıklıkolmadı korunmazken ve bu ay 3. ayım.bu ayda hıcbır degısıklık yok goguslerde.ve baskada belırtım yok.zaten esımdede varıkosel var.bızım ısımız cok zor

sanırım ben böyle düşüne düşüne yakında tırlatıcam
kazara hamile kalanlara resmen imreniyoruuummm

al bendende o kadar.ya ben bırde cok akıllıyım ya 3 yıl korunduk bıraz bırıkım yapalım dıye.sankı hemen cocuk olcakya o da bızı beklıyor.offff gelde delırme

al bendende o kadar.ya ben bırde cok akıllıyım ya 3 yıl korunduk bıraz bırıkım yapalım dıye.sankı hemen cocuk olcakya o da bızı beklıyor.offff gelde delırme

hazelcim bende 2 yılkorundum ne biliim böyle zor olacağını bilsem hiç korunmazdım evliliğimde bu 3.yılım bitiyo ve 1 yıldır bebeğim gelmedi hala.ama demekki zamanı glmemiş inşallah bizde en yakın zamanda hamilelik haberini öğreniriz inşallah o mutluluğu yaşarız cnm.az kalmış seninde belki meleğin geliyodur yaa ne güzel olurr
ben buayda doktora gidicem takibe baakalım buay neler olcak hayırlısı diyorum artık inşşş en kısa zamanda olur çünkü gerçekten yorulduğumu hissediyorum

kızlar benim test yapmam için henüz çok erken değil mi? 33 gün bu cuma dolacak. test yapmayı istemiyorum ama bi yandan da yap kurtul diyorum. nolur yardımcı olun

farancımm snei yle i anlıyorum ki canım inan bende reglimi bekleyemeden yapıyorum her ay ve hep negatifi görüp üzlüyorum bundan sonra günüm geçsede gebelik testi yapmıcam direk doktora gidicem ama günümü en az bir hafta geçtikten sonra. ben hep şöyle sdüşünüyorum gebelik varsa muhtemel ilişkiden 10gün sonra çıkar diyorum gebelik testinde çünkü gününden 2 3 günönce öğrenen çok var yani aklında kalacağına yap eğer sonuç negatif olursa daha günün gelmediği için geç döllenme olabileceği için çıkmadı dersin ama pozitifseeeeeeeeeeeeeee zemuszemus işte ben hep böle düşüerek erken yapıyorm testi ve doğru çıkıyo sonuç malesef inşş sen pozştifi görürsün tatlımm inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…