- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.961
canım ilk başlarda korunduk daha sonrada bebiş istedik 1 yıl geçti olmadı doktora gittik eşimin de bi hastalığı var ikimizden de test istedi eşimin testine fena değil dedi ama bana klomen diye ilaç verdi 5 ay kullandım yumurtam çatlamadı kist oldu sürekli bi ay klomen bi ay doğum kontrol hapları derken 1 yıl da öyle geçti nerdeyse daha sonra eşimin hastalığından dolayı gebelik olmadığı tespit edildi ama bu arada olan bana oldu çünkü hormon ilaçları mahvetti beni. Alttan üstten her türlü ultrasona girdim yumurtalarım takip edildi hiç bir sorunum yok yumurtalarım gayet güzel oluşuyo çatlıyodu ama bu ilaçlar düzenimi alt üst etti bu yüzden de bu doktorlardan nefret ediyorum, eşimin ilaçları değişti şimdi sperm kalitesi falan düzelmeye başladı. en son 2 ay önce kistim geçince doğum kontrol hapını bıraktım şimdi bekliyorum işte ama haptan sonra hemen gebelik olmaz diyolar beklemelerdeyiz boshayallersmile
canım bir de şu konuda fikrini alacağım. ben adetimden sonra 24. günde denemek amaçlı bir ovulasyon testi yapmıştım. 2 çizgi doğal olarak çok silikti. dün de onu kıyaslamak için bir daha yaptım. yani 30. günde. yan yana koyup baktığımda dünkü diğerinden daha koyuydu. tabi kontrol çizgisine göre bayağı silikti. ama diğer teste göre koyu olması kafamı karıştırdı. bu konuda bir fikrin var mı?
canım dün akşam yaptım ov. testi. 2. çizgi silik şekilde vardı. 6 gün önce yaptığıma kıyasla daha belirgindi ama.
benım adet sonrası 36.7 36.8 di
ovulasyondan 2 gun once dusmeye basldı
36.4
36.3
36.1 ovulasyon gunu
36.7 oldu sonrakı gun
olcmedım
36.4 oldu.
36.7
36.6 dun boyleydı sonra aksam yattıgımda olctum 36.2 cıktı acaba neden
36.7 bugun
dun neden boyle dustu acaba gece
cnmm yaa gerçekten okurken bende sinir oldum yaa valla ne gıcık doktorlar var.işlerini doğru düzgün yapsalar offf. hşeyde bi hayır vardır cnm inşallah meleğins eninledir.Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eylesinn.yok be canım ilaçtan hemen sonrada olabilir yeterki Raabbim ol desin güzel haberlerini bekliyorum tatlımm
farancııımmm bence kan tahlili yaptır canım senin belirtiler gitgide belirginleşiyor bence, yarın yaptır nolcak ki beklemekten iyidir.olumluysa seviniiriz hepbirlikte olumsuzsa napalım yine birlikte aşarız şekerim.
hazelcim ben hiç ateşimi ölçmedim ama anladıım kadarıyla yumurtlamadan önce ateş düşüyor mu yani, peki adetinin ilk günü mü başlıyorsun ölçüme canım
canım adet gunude baslayabılırsın adetın sonlarına dogruda ama eger o ay olcum yapmak ıstıyorsan adet gununden basla.ben bu knuda cok bılgılı degılım aslında oyle bır kenarada yazmadım ama aklımda kaldı hepsı zaten adet bıtene kadar 3 asagı 5 yukarı aynı gıdıyor ates.adetten sonrada yuurtlamaya yakın dusuyor.ben bu ay bırebır gordum.ve yumurtlama sonrası bayagı cıkıyor.mesela benım yumurt. gunu 36.1 ıken ertesı gun 36.7 ye yukseldı.barız bellı yani.merak edersen ates olcme topıgıne bakabılırsın ordakı arkadaslar daha bılgılı.cızelge falan yapıyorlar.bende onlara soruyorum arada.ama bende bu ates olcme cok tutmuyor cunku gecen ay sureklı olcmedım ama adete yakın basladım.adetten oncekı gun 36.8 di.ama adet oldum ertseı gun.ve adet oldugum gun 36. 5 e dustu.ama adetım geldıkten sonra dustu.ya zaten benden bısı olmaz bu ayda ıste can sıkıntısı yapıyorum ogrenıyorum.zaten bu ay atesım gecen aydanda daha dusuk gıdıyor.senın kac gun kaldı
canım niye öyle diyosun ki daha bekle bakalım, ben bugün ölçtüm ilk defa 35,6 çıktı baya düşük değil mi, bugün 26.günüm 29-30 günde bir adet oluyorum.
canını sıkma sakın
canım ateşin epey düşük herhangi bi rahatsızlık falan yok değilmi belki buay çatlama geç olucak yani olabilir her ihtimale karşı çalışmaya devam bence. inşş herşey güzel olur tatlım bende bugün başladımölçmeye henüz 5.günüm:)napalım her ay farklı bi umut işte inşş nasip eyler Rabbim hepimize üm isteyenlere
canlarım, benim umutlarım fos çıktı
maalesef kahverengi akıntı bu sabah itibariyle kırmızıya döndü. tam da gebelik testi yapmaya hazırlanırken
bu ay da olmadı, hayırlısı.. resmen içim yanıyor
canlarım, benim umutlarım fos çıktı
maalesef kahverengi akıntı bu sabah itibariyle kırmızıya döndü. tam da gebelik testi yapmaya hazırlanırken
bu ay da olmadı, hayırlısı.. resmen içim yanıyor
canım 5 aylık kızım var ve hala adet olmuyorum
canım inş sen güzel haberler ver de kıralım şeytanın bacağını.canımmm bennnniim sakın üzülme nolursun bak insanları teselli ediyosun yeri geldiğinde kendini koyverme ben de bu ay ümitsizim napıyım birlikte aşacağız ama farancım aca üstüne görme olabilir mi ki canımmmm lütfen moralini bozma lütfen aslında bizde hata niye ümitleniyosak :çok üzgünüm: :a015: :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?